Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:41
  • Bekerwedstrijd: Puchar Polski
  • Stadion: QPR Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 12769
QPR Lacoste Poznań
gpr4 Tactiek robert bok 5
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.4 gemiddelde waardering 60.4
solid Schieten outstanding
solid Passen excellent
formidable Verdedigen very good


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rivalta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Zurbano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zurbano geeft de bal voor. Palmezano maakt een snoekduik en kopt de bal. Mañana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Rivalta geeft de bal voor. Mañana met een sublieme pass. Rivalta kopt de bal weg. Wostal is nu in balbezit. Wostal schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Rivalta probeert naar een medespeler te passen. Zurbano rent richting de bal. Zurbano passt de bal in één keer door. Wostal is nu in balbezit. Wostal draait met de bal, schiet en ... Mañana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Palmezano krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
QPR - Lacoste Poznań 0:1

12e minuut.
Wostal is nu in balbezit. Wostal passt de bal met de wreef. Zurbano rent richting de bal. Zurbano geeft de bal voor. Palmezano springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mañana probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
QPR - Lacoste Poznań 0:2

15e minuut.
Saarenkulma bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurbano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Saarenkulma is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Konopecki met een snel genomen vrije trap. Bosque rent richting de bal. Bosque haalt uit met een fantastische trap. Benaset bokst de bal weg.

18e minuut.
Wostal schiet op doel. Traber probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zurbano neemt de hoekschop. Palmezano krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Rivalta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zurbano rent richting de bal. Zurbano geeft een lange en hoge pass. Palmezano maakt een snoekduik en kopt de bal. Mañana maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
QPR - Lacoste Poznań 0:3

30e minuut.
Zurbano rent richting de bal. Zurbano probeert naar een medespeler te passen. Rivalta probeert naar een medespeler te passen. Wostal bereikt de bal nog maar net als eerste. Wostal schiet op doel. Mañana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zurbano zal de hoekschop nemen. Palmezano springt en kopt de bal. Mañana bokst de bal weg.

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Konopecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wostal is nu in balbezit. Wostal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
QPR - Lacoste Poznań 0:4

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saarenkulma met een snelle inworp. Groothuizen is nu in balbezit. Groothuizen geeft een lange en hoge pass. Bosque maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Groothuizen probeert naar een medespeler te passen. Saarenkulma bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarenkulma probeert naar een medespeler te passen. Tomoşoiu rent richting de bal. Tomoşoiu schiet op doel. Benaset probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
QPR - Lacoste Poznań 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: QPR 60%, Lacoste Poznań 40%.
QPR - Lacoste Poznań 1:4

54e minuut.
Klungelig pakt Konopecki de bal. Wostal onderschept slim de pass. Zurbano is nu in balbezit. Zurbano geeft de bal voor. Palmezano krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Groothuizen met een sublieme pass. Daar is Lohrmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lohrmann speelt de bal door. Bosque rent richting de bal. Bosque draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Bosque passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tomoşoiu de bal. Gołyga is nu in balbezit. Bosque onderschept slim de pass. Bosque schiet op doel. Benaset kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Makowiecki kopt de bal weg. Bosque bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lohrmann geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bosque rent richting de bal. Benaset kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bosque rent richting de bal. Bosque schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
QPR - Lacoste Poznań 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: QPR 49%, Lacoste Poznań 51%.
QPR - Lacoste Poznań 2:4