Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szarża Częstochowa BobaS
451 Tactiek 5 defff
52% Balbezit 48%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 33
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 70.3
solide Schieten uitmuntend
zeer goed Passen formidabel
zeer goed Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Klinik geeft een hoge lob. Mikuta probeert de bal met de borst te controleren. Franus bereikt de bal nog maar net als eerste. Considine rent richting de bal. Considine schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Omek bereikt de bal nog maar net als eerste. Morski bereikt de bal nog maar net als eerste. Omek rent richting de bal. Omek geeft een hoge lob. Frej maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Kamrowski onderschept slim de pass. Kamrowski passt de bal in één keer door. Considine is nu in balbezit. Considine geeft een lange en hoge pass. Franus maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Considine bereikt de bal nog maar net als eerste. Considine passt de bal met de wreef. Franus is nu in balbezit. Franus draait met de bal, schiet en ... Gajek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szarża Częstochowa - BobaS 0:1

15e minuut.
Morski speelt de bal door. Considine is nu in balbezit. Franus probeert naar een medespeler te passen. Frej rent richting de bal. Frej draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Klungelig pakt Morski de bal. Morski passt de bal in één keer door. Purić bereikt de bal nog maar net als eerste. Considine verovert de bal door een tackle van achteren. Considine draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Considine is nu in balbezit. Considine geeft de bal voor. Daar is Gardinazzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Considine bereikt de bal nog maar net als eerste. Considine draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Omek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morski rent richting de bal. Morski geeft een lange en hoge pass. Franus springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Frej is nu in balbezit. Met opzet legt Birlic zijn tegenspeler op de grond. Frej raakt geblesseerd tijdens het duel. Frej zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gardinazzi is nu in balbezit. Considine onderschept slim de pass. Considine schiet op doel. Gajek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szarża Częstochowa - BobaS 0:2

23e minuut.
Klungelig pakt Frej de bal. Frej met een sublieme pass. Franus is nu in balbezit. Franus haalt uit met een fantastische trap. Gajek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szarża Częstochowa - BobaS 0:3

25e minuut.
Kamrowski met een sublieme pass. Omek probeert de bal aan de voet te houden. Franus is nu in balbezit. Frej is nu in balbezit. Frej haalt uit met een fantastische trap. Gajek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Mikuta rent richting de bal. Mikuta passt de bal met de wreef. Morski geeft een lange en hoge pass. Franus rent richting de bal. Franus draait met de bal, schiet en ... Gajek bokst de bal weg.

28e minuut.
Domingo kopt de bal weg. Omek bereikt de bal nog maar net als eerste. Omek speelt de bal door. Considine heeft problemen om de bal te vangen. Considine haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Franus rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szarża Częstochowa - BobaS 0:4

31e minuut.
Frej schiet op doel. Daar is Gardinazzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Considine bereikt de bal nog maar net als eerste. Considine draait met de bal, schiet en ... Gajek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szarża Częstochowa - BobaS 0:5

32e minuut.
Frej heeft problemen om de bal te vangen. Omek rent richting de bal. Omek passt de bal in één keer door. Franus bereikt de bal nog maar net als eerste. Franus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Purić verovert de bal door een tackle van achteren. Purić probeert naar een medespeler te passen. Palacios geeft een hoge lob. Franus bereikt de bal nog maar net als eerste. Franus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Frej heeft problemen om de bal te vangen. Mikuta rent richting de bal. Frej begaat een overtreding. Frej krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Gardinazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Gardinazzi met een sublieme pass. Daar is Frej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frej schiet op doel. Gajek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szarża Częstochowa - BobaS 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szarża Częstochowa 77%, BobaS 23%.
Szarża Częstochowa - BobaS 0:6

49e minuut.
Palacios verovert de bal door een tackle van achteren. Palacios probeert naar een medespeler te passen. Franus bereikt de bal nog maar net als eerste. Frej bereikt de bal nog maar net als eerste. Frej haalt uit met een fantastische trap. Gajek bokst de bal weg. Considine rent richting de bal. Considine schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szarża Częstochowa - BobaS 0:7

54e minuut.
Sargsyan rent richting de bal. Palacios verovert de bal door een tackle van achteren. Palacios speelt de bal door. Frej is nu in balbezit. Frej draait met de bal, schiet en ... Gajek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Daar is Franus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frej rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mikuta. Frej is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Considine neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Purić bereikt de bal nog maar net als eerste. Franus verovert de bal door een tackle van achteren. Franus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szarża Częstochowa - BobaS 0:8

61e minuut.
Nef met een sublieme pass. İsgəndərli bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Morski zijn tegenspeler op de grond. Morski krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Frej rent richting de bal. Franus rent richting de bal. Frej rent richting de bal. Frej draait met de bal, schiet en ... Gajek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Franus onderschept slim de pass. Daar is Frej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wat een zware overtreding van Gardinazzi ... Strafschop! Frej is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Frej neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Szarża Częstochowa - BobaS 0:9

78e minuut.
Birlic rent richting de bal. Omek verovert de bal door een tackle van achteren. Omek passt de bal in één keer door. Frej bereikt de bal nog maar net als eerste. Frej draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Gardinazzi geeft een lange en hoge pass. Nef rent richting de bal. Morski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Morski krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

81e minuut.
İsgəndərli rent richting de bal. Kamrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamrowski geeft de bal voor. Franus rent richting de bal. Franus schiet op doel. Gajek bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Szarża Częstochowa - BobaS 0:10

83e minuut.
Omek passt de bal met de wreef. Considine rent richting de bal. Considine passt de bal zonder na te denken. Frej rent richting de bal. Frej schiet op doel. Gajek bokst de bal weg. Franus rent richting de bal. Franus haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szarża Częstochowa - BobaS 0:11

88e minuut.
İsgəndərli probeert de bal aan de voet te houden. Frej rent richting de bal. Frej passt de bal in één keer door. Considine bereikt de bal nog maar net als eerste. Considine schiet op doel. Gajek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szarża Częstochowa 72%, BobaS 28%.
Szarża Częstochowa - BobaS 0:11