Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NihillistTeam Benq
John 433 Tactiek 532
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 23
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
58.1 gemiddelde waardering 63.3
excellent Schieten outstanding
very good Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


1e minuut.
Keizer geeft de bal voor. Klungelig pakt Głusejdo de bal. Funke onderschept slim de pass. Funke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NihillistTeam - Benq 0:1

7e minuut.
Morillo kopt de bal weg. Głusejdo heeft problemen om de bal te vangen. Funke rent richting de bal. Funke haalt uit met een fantastische trap. Kun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NihillistTeam - Benq 0:2

8e minuut.
Kirillov is nu in balbezit. Kirillov geeft een hoge lob. Proudfoot kan de bal niet met de borst controleren. Funke bereikt de bal nog maar net als eerste. Funke haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Crnogorac met een sublieme pass. Smith probeert naar een medespeler te passen. Funke is nu in balbezit. Funke haalt uit met een fantastische trap. Kun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NihillistTeam - Benq 0:3

17e minuut.
İlkkurşun geeft een hoge lob. Keizer is nu in balbezit. Keizer passt de bal zonder na te denken. Daar is Kirillov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kirillov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Rychlik heeft problemen om de bal te vangen. Smith rent richting de bal. Smith met een sublieme pass. Funke rent richting de bal. Funke haalt uit met een fantastische trap. Kun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kirillov is nu in balbezit. Proudfoot legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kirillov raakt geblesseerd tijdens het duel. Kirillov neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Kun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NihillistTeam - Benq 0:4

27e minuut.
Morillo probeert naar een medespeler te passen. Keizer heeft problemen om de bal te vangen. Keizer speelt de bal door. Funke bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirillov rent richting de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kirillov is nu in balbezit. Kirillov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NihillistTeam - Benq 0:5

29e minuut.
Esawaran probeert naar een medespeler te passen. Neculau is nu in balbezit. Neculau probeert naar een medespeler te passen. Albu bereikt de bal nog maar net als eerste. Albu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Benítez trapt de bal weg van het doel. Smith kopt de bal weg. Proudfoot met een sublieme pass. Kirillov rent richting de bal. Kirillov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Tuus probeert naar een medespeler te passen. Keizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Keizer geeft een lange en hoge pass. Kirillov krijgt zijn hoofd ertegen. Kun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NihillistTeam - Benq 0:6

42e minuut.
Schuurmans is nu in balbezit. Smith rent richting de bal. Morillo probeert naar een medespeler te passen. Kirillov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirillov draait met de bal, schiet en ... Kun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NihillistTeam 55%, Benq 45%.
NihillistTeam - Benq 0:6

47e minuut.
Głusejdo probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Keizer zal de hoekschop nemen. Funke maakt een snoekduik en kopt de bal. Kun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NihillistTeam - Benq 0:7

48e minuut.
Smith speelt de bal door. Keizer is nu in balbezit. Keizer passt de bal met de wreef. Kirillov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirillov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Smith rent richting de bal. Smith passt de bal zonder na te denken. Funke bereikt de bal nog maar net als eerste. Funke haalt uit met een fantastische trap. Kun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NihillistTeam - Benq 0:8

63e minuut.
Morillo geeft de bal voor. Proudfoot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirillov onderschept slim de pass. Kirillov haalt uit met een fantastische trap. Kun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NihillistTeam - Benq 0:9

76e minuut.
Kirillov passt de bal met de wreef. Keizer is nu in balbezit. Keizer speelt de bal door. Kirillov is nu in balbezit. Kirillov schiet op doel. Kun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Morillo geeft een hoge lob. Keizer rent richting de bal. Mengüalpoğlu begaat een overtreding. Keizer roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Keizer kan niet meer verder spelen. Zvarici komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Zvarici geeft een hoge lob. Smith bereikt de bal nog maar net als eerste. Smith passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kirillov de bal. Kirillov schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Rychlik passt de bal in één keer door. Albu is nu in balbezit. Gellér is nu in balbezit. Albu verovert de bal door een tackle van achteren. Albu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Smith kopt de bal weg. Funke is nu in balbezit. Kirillov is nu in balbezit. Kirillov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NihillistTeam - Benq 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NihillistTeam 56%, Benq 44%.
NihillistTeam - Benq 0:10