Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LZS Dzierżążnia wygra_sedzia
Sousa Tactiek 433m
56% Balbezit 44%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
58.5 gemiddelde waardering 58.4
formidabel Schieten uitmuntend
redelijk Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen solide


2e minuut.
del Bosque speelt de bal door. Duszak rent richting de bal. Duszak probeert naar een medespeler te passen. Răileanu is nu in balbezit. Răileanu draait met de bal, schiet en ... Balmaceda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Kohl rent richting de bal. Kohl passt de bal zonder na te denken. Chkareuli is nu in balbezit. Motta rent richting de bal. Motta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Guzmán Torres onderschept slim de pass. Guzmán Torres geeft een lange en hoge pass. Chkareuli kopt de bal weg. Kounadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kounadis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Guzmán Torres rent richting de bal. Guzmán Torres probeert naar een medespeler te passen. Motta is nu in balbezit. Motta schiet op doel. Nedeljković probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Dzierżążnia - wygra_sedzia 0:1

20e minuut.
Klungelig pakt Kohl de bal. Kohl geeft de bal voor. Kounadis is nu in balbezit. Kounadis draait met de bal, schiet en ... Nedeljković maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Dzierżążnia - wygra_sedzia 0:2

23e minuut.
Klungelig pakt Kounadis de bal. Chkareuli bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra verovert de bal door een tackle van achteren. Kounadis rent richting de bal. Kounadis schiet op doel. Nedeljković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Kohl kopt de bal weg. Motta probeert naar een medespeler te passen. Kounadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kounadis draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Guerra de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS Dzierżążnia 49%, wygra_sedzia 51%.
LZS Dzierżążnia - wygra_sedzia 0:2

46e minuut.
Erzrumyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erzrumyan passt de bal met de wreef. de Feller rent richting de bal. de Feller geeft de bal voor. Duszak springt en kopt de bal. Balmaceda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Răileanu is nu in balbezit. Răileanu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Mayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayer geeft een lange en hoge pass. Motta kopt de bal weg. Kounadis is nu in balbezit. Kounadis haalt uit met een fantastische trap. Nedeljković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Mayer geeft de bal voor. Kounadis kan de bal niet met de borst controleren. Kounadis met een sublieme pass. Motta bereikt de bal nog maar net als eerste. Motta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
de Feller probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Stelmasiak de bal. Stelmasiak probeert naar een medespeler te passen. Răileanu is nu in balbezit. Răileanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Guzmán Torres is nu in balbezit. Kounadis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van de Feller. Kounadis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kohl wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Motta bereikt de bal nog maar net als eerste. Motta passt de bal in één keer door. Kounadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kounadis haalt uit met een fantastische trap. Guerra probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Gigante do Oeste bereikt de bal nog maar net als eerste. Gigante do Oeste geeft een hoge lob. Mayer verovert de bal door een tackle van achteren. del Bosque bereikt de bal nog maar net als eerste. del Bosque geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Erzrumyan rent richting de bal. Kohl onderschept slim de pass. Kohl passt de bal in één keer door. Motta is nu in balbezit. Motta haalt uit met een fantastische trap. Nedeljković bokst de bal weg.

81e minuut.
Kohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohl passt de bal in één keer door. Motta rent richting de bal. Motta draait met de bal, schiet en ... Nedeljković probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Dzierżążnia - wygra_sedzia 0:3

83e minuut.
Chkareuli rent richting de bal. Chkareuli passt de bal zonder na te denken. Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Kounadis onderschept slim de pass. Kounadis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sevastakis verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kohl neemt de hoekschop. Kounadis springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Dzierżążnia - wygra_sedzia 0:4

87e minuut.
Devan is nu in balbezit. Devan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stelmasiak met een snelle inworp. Gigante do Oeste geeft de bal voor. Balmaceda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Duszak bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS Dzierżążnia 42%, wygra_sedzia 58%.
LZS Dzierżążnia - wygra_sedzia 0:4