Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Korona Mściów KKS Kalisz
Normal Tactiek 532v1111
50% Balbezit 50%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.2 gemiddelde waardering 60.7
solide Schieten wonderbaarlijk
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen formidabel


5e minuut.
Wielgus verovert de bal door een tackle van achteren. Wielgus passt de bal zonder na te denken. Laskowski rent richting de bal. Panousopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Panousopoulos draait met de bal, schiet en ... Kłos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kłos speelt de bal door. Bağ kopt de bal weg. Panousopoulos rent richting de bal. Panousopoulos draait met de bal, schiet en ... Kłos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Bilbija geeft een lange en hoge pass. Csapó kopt de bal weg. Wielgus is nu in balbezit. Wielgus schiet op doel. Kłos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Panousopoulos probeert de bal met de borst te controleren. Panousopoulos haalt uit met een fantastische trap. Kłos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Bağ geeft een lange en hoge pass. Wielgus kopt de bal weg. Klungelig pakt Laskowski de bal. Panousopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Panousopoulos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Korona Mściów - KKS Kalisz 0:1

13e minuut.
Csapó onderschept slim de pass. Csapó geeft een lange en hoge pass. Zambrowski rent richting de bal. Niţescu onderschept slim de pass. Niţescu schiet op doel. Camaño kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Villegas speelt de bal door. Chitic rent richting de bal. Chitic passt de bal zonder na te denken. Niţescu heeft problemen om de bal te vangen. Niţescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Skosogorienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca onderschept slim de pass. Fonseca speelt de bal door. Panousopoulos is nu in balbezit. Panousopoulos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Kłos met een harde bal richting middenveld. Bućko kopt de bal weg. Fonseca probeert naar een medespeler te passen. Panousopoulos probeert de bal met de borst te controleren. Panousopoulos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Laskowski is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fonseca geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wielgus springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Witczyk probeert naar een medespeler te passen. Fonseca is nu in balbezit. Fonseca passt de bal zonder na te denken. Wielgus bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgus haalt uit met een fantastische trap. Kłos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Bućko met een sublieme pass. Niţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Witczyk onderschept slim de pass. Witczyk geeft een lange en hoge pass. Wielgus maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Csapó geeft een lange en hoge pass. Bağ is nu in balbezit. Chitic tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chitic krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Bağ raakt geblesseerd tijdens het duel. Bilbija zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Łącki rent richting de bal. Łącki passt de bal met de wreef. Panousopoulos rent richting de bal. Panousopoulos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Laskowski trapt de bal weg van het doel. Panczak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bućko. Bućko krijgt een gele kaart. Panczak raakt geblesseerd tijdens het duel. Czubała zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bilbija kopt de bal weg. Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Villegas schiet op doel. Camaño verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Witczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Witczyk geeft een lange en hoge pass. Fonseca probeert naar een medespeler te passen. Wielgus bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgus schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Skosogorienko met de inworp. Panczak is nu in balbezit. Panczak passt de bal in één keer door. Villegas is nu in balbezit. Villegas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Bağ geeft een lange en hoge pass. Panousopoulos kopt de bal weg. Wielgus is nu in balbezit. Wielgus draait met de bal, schiet en ... Kłos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Korona Mściów - KKS Kalisz 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Korona Mściów 59%, KKS Kalisz 41%.
Korona Mściów - KKS Kalisz 0:2

46e minuut.
Chitic probeert naar een medespeler te passen. Niţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Olarra is nu in balbezit. Villegas onderschept slim de pass. Villegas schiet op doel. Camaño verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Witczyk is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Panousopoulos is nu in balbezit. Panousopoulos passt de bal in één keer door. Wielgus rent richting de bal. Wielgus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Korona Mściów - KKS Kalisz 0:3

52e minuut.
Zambrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Zambrowski geeft de bal voor. Wielgus rent richting de bal. Daar is Wielgus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wielgus haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Łącki de bal. Wielgus verovert de bal door een tackle van achteren. Wielgus draait met de bal, schiet en ... Kłos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Csapó bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgus verovert de bal door een tackle van achteren. Wielgus schiet op doel. Kłos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Korona Mściów - KKS Kalisz 0:4

57e minuut.
Zambrowski geeft een lange en hoge pass. Wielgus kopt de bal weg. Panousopoulos rent richting de bal. Wielgus bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgus schiet op doel. Kłos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Bağ speelt de bal door. Klungelig pakt Wielgus de bal. Wielgus passt de bal met de wreef. Panousopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Panousopoulos schiet op doel. Kłos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Klungelig pakt Łącki de bal. Panousopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgus is nu in balbezit. Panousopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Panousopoulos schiet op doel. Kłos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Fonseca passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bağ de bal. Bağ probeert naar een medespeler te passen. Wielgus bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgus haalt uit met een fantastische trap. Kłos bokst de bal weg. Łącki is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bağ geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Panousopoulos springt en kopt de bal. Kłos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Villegas rent richting de bal. Vizcaíno rent richting de bal. Vizcaíno geeft een hoge lob. Fonseca rent richting de bal. Fonseca haalt uit met een fantastische trap. Kłos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Fonseca geeft een hoge lob. Csapó kopt de bal weg. Daar is Czubała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panousopoulos onderschept slim de pass. Panousopoulos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Wielgus bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgus passt de bal zonder na te denken. Panousopoulos is nu in balbezit. Panousopoulos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Korona Mściów - KKS Kalisz 0:5

80e minuut.
Wielgus onderschept slim de pass. Klungelig pakt Panousopoulos de bal. Wielgus bereikt de bal nog maar net als eerste. Panousopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Panousopoulos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Łącki kopt de bal weg. Bağ speelt de bal door. Wielgus heeft problemen om de bal te vangen. Wielgus haalt uit met een fantastische trap. Kłos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Korona Mściów - KKS Kalisz 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Korona Mściów 70%, KKS Kalisz 30%.
Korona Mściów - KKS Kalisz 0:6