Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:41
  • Bekerwedstrijd: Puchar Polski
  • Stadion: DAMEX Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 11774
Skałka Jaworzno FC Rupiecie
Naj 1 Tactiek kichacz
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
57.8 gemiddelde waardering 47.8
uitstekend Schieten redelijk
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


20e minuut.
Polowczyk rent richting de bal. Polowczyk geeft een lange en hoge pass. Trouxa rent richting de bal. Durán onderschept slim de pass. Durán draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Velicico speelt de bal door. Oleszek met een sublieme pass. Olejniczak is nu in balbezit. Olejniczak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

31e minuut.
Velicico bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Velicico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polowczyk probeert naar een medespeler te passen. Velicico bereikt de bal nog maar net als eerste. Velicico geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skałka Jaworzno 53%, FC Rupiecie 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Skałka Jaworzno - FC Rupiecie 0:0

47e minuut.
Maier verovert de bal door een tackle van achteren. Maier geeft de bal voor. Jasina bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasina draait met de bal, schiet en ... Agačević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skałka Jaworzno - FC Rupiecie 1:0

52e minuut.
Maier kopt de bal weg. Jasina rent richting de bal. Durán bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán heeft problemen om de bal te vangen. Durán schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Na een snelle pass probeert Maier de bal onder controle te krijgen. Szalony bereikt de bal nog maar net als eerste. Maier verovert de bal door een tackle van achteren. Maier geeft een lange en hoge pass. Durán springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Durán onderschept slim de pass. Trouxa is nu in balbezit. Durán verovert de bal door een tackle van achteren. Durán draait met de bal, schiet en ... Agačević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skałka Jaworzno - FC Rupiecie 2:0

59e minuut.
Bakhuys met een sublieme pass. Maier rent richting de bal. Maier met een sublieme pass. Jasina bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasina draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Pałkus kopt de bal weg. Twardzik kan de bal niet met de borst controleren. Shaobo geeft een lange en hoge pass. Durán is nu in balbezit. Durán draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Bakhuys passt de bal zonder na te denken. Siewielec bereikt de bal nog maar net als eerste. Siewielec passt de bal zonder na te denken. Durán is nu in balbezit. Durán schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Siewielec is nu in balbezit. Siewielec met een sublieme pass. Jasina is nu in balbezit. Jasina draait met de bal, schiet en ... Agačević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skałka Jaworzno - FC Rupiecie 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skałka Jaworzno 36%, FC Rupiecie 64%.
Skałka Jaworzno - FC Rupiecie 3:0