Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Iras Plon Garbatka The Titans 2012
iras3 Tactiek 32-2-3 1awide
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 7
61.1 gemiddelde waardering 60.8
excellent Schieten outstanding
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen solid


1e minuut.
Klungelig pakt Szabo de bal. Met opzet legt Klimowski zijn tegenspeler op de grond. Szabo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grochowalski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fitriansyah springt en kopt de bal. Akifler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pijak is nu in balbezit. Pijak haalt uit met een fantastische trap. Akifler bokst de bal weg.

11e minuut.
Banaszyński kopt de bal weg. Pijak is nu in balbezit. Szabo met een sublieme pass. Fitriansyah bereikt de bal nog maar net als eerste. Fitriansyah draait met de bal, schiet en ... Akifler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Erostarbe Tubilla maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Medáček is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Domján. Domján krijgt een gele kaart. Medáček is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Muñoz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Iras Plon Garbatka - The Titans 2012 1:0

13e minuut.
Szabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Manzo begaat een overtreding. Szabo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Domján zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mumford probeert de bal aan de voet te houden. Szabo is nu in balbezit. Szabo schiet op doel. Akifler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Iras Plon Garbatka - The Titans 2012 1:1

15e minuut.
Erostarbe Tubilla is nu in balbezit. Erostarbe Tubilla passt de bal met de wreef. Banaszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Banaszyński geeft een lange en hoge pass. Fitriansyah maakt een snoekduik en kopt de bal. Akifler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Klimowski geeft de bal voor. Manzo kopt de bal weg. Klungelig pakt Achmistrowicz-Wachmistrowicz de bal. Manzo is nu in balbezit. Manzo haalt uit met een fantastische trap. Arkın kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Xepo onderschept slim de pass. Fitriansyah rent richting de bal. Klimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fitriansyah verovert de bal door een tackle van achteren. Fitriansyah draait met de bal, schiet en ... Akifler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Erostarbe Tubilla speelt de bal door. Klimowski heeft problemen om de bal te vangen. Fitriansyah bereikt de bal nog maar net als eerste. Fitriansyah draait met de bal, schiet en ... Akifler bokst de bal weg.

29e minuut.
Xepo kopt de bal weg. Muñoz rent richting de bal. Muñoz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Caloghiru de bal. Caloghiru geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Charatsaris speelt de bal door. Adang is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Toàn. Toàn krijgt een gele kaart. Adang raakt geblesseerd tijdens het duel. Muñoz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Achmistrowicz-Wachmistrowicz krijgt zijn hoofd ertegen. Arkın verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Banaszyński probeert naar een medespeler te passen. Grochowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Muñoz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iras Plon Garbatka 45%, The Titans 2012 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Iras Plon Garbatka - The Titans 2012 1:1

46e minuut.
Decebal komt het veld opgelopen. Tronchin komt het veld opgelopen. Zuch komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Toàn bereikt de bal nog maar net als eerste. Toàn geeft een lange en hoge pass. Szabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Xepo geeft de bal voor. Klungelig pakt Decebal de bal. Dixon geeft een lange en hoge pass. Szabo is nu in balbezit. Szabo draait met de bal, schiet en ... Akifler bokst de bal weg.

60e minuut.
Adang speelt de bal door. Tronchin heeft problemen om de bal te vangen. Toàn begaat een overtreding. Tronchin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Muñoz wilt de vrije trap nemen. Arkın bokst de bal weg.

66e minuut.
Banaszyński geeft een hoge lob. Grochowalski kopt de bal weg. Banaszyński geeft een hoge lob. Fitriansyah is nu in balbezit. Fitriansyah draait met de bal, schiet en ... Akifler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szabo is nu in balbezit. Szabo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Iras Plon Garbatka - The Titans 2012 1:2

71e minuut.
Klimowski kopt de bal weg. Decebal rent richting de bal. Decebal passt de bal zonder na te denken. Manzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Manzo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Fitriansyah rent richting de bal. Zuch rent richting de bal. Fitriansyah onderschept slim de pass. Fitriansyah draait met de bal, schiet en ... Akifler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Iras Plon Garbatka - The Titans 2012 1:3

82e minuut.
Fitriansyah met een sublieme pass. Grochowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grochowalski met een sublieme pass. Fitriansyah rent richting de bal. Fitriansyah haalt uit met een fantastische trap. Akifler bokst de bal weg. Szabo is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Banaszyński probeert naar een medespeler te passen. Mumford is nu in balbezit. Szabo onderschept slim de pass. Szabo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Iras Plon Garbatka - The Titans 2012 1:4

88e minuut.
Xepo geeft een hoge lob. Daar is Zuch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fitriansyah is nu in balbezit. Fitriansyah schiet op doel. Akifler werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fitriansyah probeert de bal met de borst te controleren. Fitriansyah draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Iras Plon Garbatka - The Titans 2012 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iras Plon Garbatka 47%, The Titans 2012 53%.
Iras Plon Garbatka - The Titans 2012 1:5