Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Łogień Lasowice Chłopcy do Bicia
wittiolo Tactiek the special one
53% Balbezit 47%
56% Spel op eigen helft 44%
2 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
50.4 gemiddelde waardering 61
solide Schieten uitmuntend
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


3e minuut.
Pretterer probeert naar een medespeler te passen. Jurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurek passt de bal met de wreef. Villafañe rent richting de bal. Villafañe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Łogień Lasowice - Chłopcy do Bicia 1:0

14e minuut.
Yarmash speelt de bal door. Sitarek rent richting de bal. Sitarek geeft een hoge lob. Şıxlı is nu in balbezit. Şıxlı draait met de bal, schiet en ... Buffa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Şıxlı is nu in balbezit. Şıxlı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Łogień Lasowice - Chłopcy do Bicia 1:1

17e minuut.
Planck probeert naar een medespeler te passen. Şıxlı is nu in balbezit. Planck rent richting de bal. Planck geeft een lange en hoge pass. Domagała springt en kopt de bal. Buffa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Şıxlı is nu in balbezit. Şıxlı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Łogień Lasowice - Chłopcy do Bicia 1:2

18e minuut.
Planck heeft problemen om de bal te vangen. Planck geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Şıxlı de bal. Şıxlı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Łogień Lasowice - Chłopcy do Bicia 1:3

23e minuut.
Yarmash onderschept slim de pass. Planck bereikt de bal nog maar net als eerste. Planck passt de bal met de wreef. Şıxlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Şıxlı schiet op doel. Buffa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Villafañe rent richting de bal. Liigmets onderschept slim de pass. Liigmets geeft de bal voor. Şıxlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Şıxlı draait met de bal, schiet en ... Buffa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Daar is Kwasiborski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwasiborski geeft een lange en hoge pass. Daar is Sitarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şıxlı rent richting de bal. Şıxlı schiet op doel. Buffa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Şıxlı haalt uit met een fantastische trap. Dobrowolski probeert de bal aan de voet te houden. Domagała is nu in balbezit. Domagała draait met de bal, schiet en ... Buffa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łogień Lasowice - Chłopcy do Bicia 1:4

40e minuut.
Daar is Chmielak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jurek speelt de bal door. Yarmash geeft een lange en hoge pass. Şıxlı rent richting de bal. Şıxlı schiet op doel. Buffa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łogień Lasowice 66%, Chłopcy do Bicia 34%.
Łogień Lasowice - Chłopcy do Bicia 1:4

46e minuut.
Sahlman komt het veld opgelopen. Keskindiş komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Planck passt de bal in één keer door. Chmielak geeft de bal voor. Keskindiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Domagała verovert de bal door een tackle van achteren. Domagała geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Kwasiborski geeft een hoge lob. Daar is Sahlman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Planck rent richting de bal. Planck geeft een hoge lob. Şıxlı krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Aparicio met de inworp. Planck onderschept slim de pass. Villafañe bereikt de bal nog maar net als eerste. Villafañe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Łogień Lasowice - Chłopcy do Bicia 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łogień Lasowice 46%, Chłopcy do Bicia 54%.
Łogień Lasowice - Chłopcy do Bicia 2:4