Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:41
  • Bekerwedstrijd: Puchar Polski
  • Stadion: Trybuna B
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 43099
Makka BP FC
4-4-2 normal. Tactiek 5-2-1-2(new)
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
44.8 gemiddelde waardering 60.4
good Schieten formidable
very good Passen excellent
solid Verdedigen good


3e minuut.
Smitka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Khacheridi is nu in balbezit. Khacheridi geeft een hoge lob. Ponciano is nu in balbezit. Ponciano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Makka - BP FC 0:1

4e minuut.
Porębski rent richting de bal. Nikiporavičius onderschept slim de pass. Nikiporavičius geeft een lange en hoge pass. Ruminkiewicz rent richting de bal. Ruminkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Terrazas is nu in balbezit. Terrazas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Pytlak passt de bal zonder na te denken. Khacheridi bereikt de bal nog maar net als eerste. Khacheridi geeft een lange en hoge pass. Ruminkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruminkiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Altobrandi speelt de bal door. Khacheridi geeft een hoge lob. Ponciano kopt de bal weg. Ruminkiewicz is nu in balbezit. Ruminkiewicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Makka - BP FC 0:2

19e minuut.
Borodycz verovert de bal door een tackle van achteren. Ponciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponciano passt de bal in één keer door. Terrazas bereikt de bal nog maar net als eerste. Terrazas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Makka - BP FC 0:3

20e minuut.
Bęben bereikt de bal nog maar net als eerste. Bęben geeft de bal voor. Ruminkiewicz rent richting de bal. Ruminkiewicz schiet op doel. Kasprzyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Makka - BP FC 0:4

30e minuut.
Ruminkiewicz is nu in balbezit. Ponciano is nu in balbezit. Ponciano passt de bal zonder na te denken. Terrazas bereikt de bal nog maar net als eerste. Terrazas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Kasprzyk speelt de bal door. Khacheridi kopt de bal weg. Smitka speelt de bal door. Ponciano is nu in balbezit. Ponciano geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Banaś kopt de bal weg. Khacheridi met een sublieme pass. Ponciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponciano geeft een hoge lob. Ruminkiewicz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Makka - BP FC 0:5

41e minuut.
Khacheridi met een sublieme pass. Ruminkiewicz rent richting de bal. Banaś begaat een overtreding. Banaś krijgt een gele kaart. Ruminkiewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Khacheridi met een snel genomen vrije trap. Terrazas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruminkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruminkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Makka 59%, BP FC 41%.
Makka - BP FC 0:5

46e minuut.
Bulgurcuoğlu komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Altobrandi heeft problemen om de bal te vangen. Altobrandi geeft een lange en hoge pass. Bulgurcuoğlu is nu in balbezit. Bulgurcuoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Makka - BP FC 0:6

50e minuut.
Halupczok rent richting de bal. Bęben begaat een overtreding. Halupczok raakt geblesseerd tijdens het duel. Halupczok zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Krajewski kopt de bal weg. Porębski is nu in balbezit. Porębski schiet op doel. Watts werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Makka - BP FC 1:6

56e minuut.
Bulgurcuoğlu is nu in balbezit. Bulgurcuoğlu passt de bal zonder na te denken. Terrazas rent richting de bal. Terrazas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Makka - BP FC 1:7

60e minuut.
Stosik is nu in balbezit. Pytlak verovert de bal door een tackle van achteren. Pytlak speelt de bal door. Ponciano rent richting de bal. Ponciano geeft een lange en hoge pass. Kasprzyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bulgurcuoğlu is nu in balbezit. Bulgurcuoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Makka - BP FC 1:8

63e minuut.
Watts met een sublieme pass. Khacheridi kopt de bal weg. Bulgurcuoğlu is nu in balbezit. Bulgurcuoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Makka - BP FC 1:9

82e minuut.
Bulgurcuoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Terrazas is nu in balbezit. Bulgurcuoğlu is nu in balbezit. Bulgurcuoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Makka - BP FC 1:10

88e minuut.
Bulgurcuoğlu rent richting de bal. Terrazas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulgurcuoğlu rent richting de bal. Bulgurcuoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Makka 57%, BP FC 43%.
Makka - BP FC 1:10