Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS>NADZIEJA CZARKÓW Fc ukradli mi krowę
433 Tactiek Próbna
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
1 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.2 gemiddelde waardering 62.3
goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen zeer goed


16e minuut.
Valadão passt de bal zonder na te denken. Huybers rent richting de bal. Cavcav verovert de bal door een tackle van achteren. Cavcav schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS>NADZIEJA CZARKÓW - Fc ukradli mi krowę 0:1

16e minuut.
Milutinović probeert naar een medespeler te passen. Matuszak heeft problemen om de bal te vangen. Matuszak passt de bal met de wreef. Cavcav rent richting de bal. Cavcav haalt uit met een fantastische trap. Smaczny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Arvelo verovert de bal door een tackle van achteren. Rebolledo verovert de bal door een tackle van achteren. Rebolledo geeft de bal voor. Cavcav krijgt zijn hoofd ertegen. Smaczny probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS>NADZIEJA CZARKÓW - Fc ukradli mi krowę 0:2

29e minuut.
Piossek met een sublieme pass. Cavcav is nu in balbezit. Cavcav met een sublieme pass. Valadão bereikt de bal nog maar net als eerste. Valadão draait met de bal, schiet en ... Smaczny bokst de bal weg.

38e minuut.
Piossek bereikt de bal nog maar net als eerste. Piossek geeft de bal voor. Huybers heeft problemen om de bal te vangen. Cavcav is nu in balbezit. Cavcav draait met de bal, schiet en ... Smaczny bokst de bal weg. Cavcav speelt de bal door. Klungelig pakt Demiguel de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tudose geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cavcav krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS>NADZIEJA CZARKÓW - Fc ukradli mi krowę 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS>NADZIEJA CZARKÓW 62%, Fc ukradli mi krowę 38%.
KS>NADZIEJA CZARKÓW - Fc ukradli mi krowę 0:3

61e minuut.
Valadão probeert naar een medespeler te passen. Huybers verovert de bal door een tackle van achteren. Cavcav is nu in balbezit. Cavcav schiet op doel. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Inworp. Hrezík komt het veld opgelopen. Barosanu komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Tudose geeft de bal voor. Valadão kopt de bal weg. Demiguel heeft problemen om de bal te vangen. Cavcav rent richting de bal. Cavcav schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Piossek rent richting de bal. Piossek passt de bal zonder na te denken. Cavcav rent richting de bal. Cavcav draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Valadão raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dobrotă komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Białas met een sublieme pass. Dobrotă heeft problemen om de bal te vangen. Dobrotă passt de bal met de wreef. Cavcav bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavcav draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Dobrotă rent richting de bal. Dobrotă met een sublieme pass. Cavcav rent richting de bal. Cavcav haalt uit met een fantastische trap. Smaczny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS>NADZIEJA CZARKÓW - Fc ukradli mi krowę 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS>NADZIEJA CZARKÓW 56%, Fc ukradli mi krowę 44%.
KS>NADZIEJA CZARKÓW - Fc ukradli mi krowę 0:4