Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zagłębie !!! Sosnowiec Leśne Buchaje
ffffff Tactiek zzz
47% Balbezit 53%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
56.7 gemiddelde waardering 64.6
goed Schieten wonderbaarlijk
solide Passen solide
uitmuntend Verdedigen formidabel


5e minuut.
Kocisz haalt uit met een fantastische trap. Hurduc probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Llanes kopt de bal weg. Kocisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocisz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Sürmeli speelt de bal door. Fedák heeft problemen om de bal te vangen. Fedák geeft een hoge lob. Ursachi is nu in balbezit. Ursachi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Llanes geeft een hoge lob. Sürmeli kopt de bal weg. Kjeldsen rent richting de bal. Ursachi onderschept slim de pass. Ursachi schiet op doel. René kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Köybaşı speelt de bal door. Kocisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursachi is nu in balbezit. Ursachi draait met de bal, schiet en ... René probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie !!! Sosnowiec - Leśne Buchaje 0:1

21e minuut.
Ursachi verovert de bal door een tackle van achteren. Ursachi probeert naar een medespeler te passen. Kocisz is nu in balbezit. Fedák rent richting de bal. Fedák draait met de bal, schiet en ... René kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Fedák geeft een hoge lob. Kocisz is nu in balbezit. Kjeldsen verovert de bal door een tackle van achteren. Ursachi verovert de bal door een tackle van achteren. Ursachi draait met de bal, schiet en ... René verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie !!! Sosnowiec - Leśne Buchaje 0:2

28e minuut.
Kocisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocisz met een sublieme pass. Fedák is nu in balbezit. Ursachi rent richting de bal. Ursachi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Minh Hiếu geeft een hoge lob. Werner heeft problemen om de bal te vangen. Ursachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursachi geeft een hoge lob. Kocisz maakt een snoekduik en kopt de bal. René bokst de bal weg. Kjeldsen geeft een hoge lob. Doesburg is nu in balbezit. Weißenfeldt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Weißenfeldt krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Sürmeli geeft een lange en hoge pass. Ursachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursachi met een sublieme pass. Fedák rent richting de bal. Fedák schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie !!! Sosnowiec - Leśne Buchaje 0:3

37e minuut.
Escobedo probeert naar een medespeler te passen. Fedák rent richting de bal. Fedák passt de bal met de wreef. Ursachi rent richting de bal. Ursachi haalt uit met een fantastische trap. René kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagłębie !!! Sosnowiec 75%, Leśne Buchaje 25%.
Zagłębie !!! Sosnowiec - Leśne Buchaje 0:3

47e minuut.
Daar is Sürmeli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sürmeli met een sublieme pass. Fedák rent richting de bal. Fedák draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Llanes de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ursachi is nu in balbezit. Ursachi haalt uit met een fantastische trap. René maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Hurduc probeert naar een medespeler te passen. Sürmeli speelt de bal door. Ursachi rent richting de bal. Ursachi draait met de bal, schiet en ... René werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie !!! Sosnowiec - Leśne Buchaje 0:4

51e minuut.
Hilmi probeert naar een medespeler te passen. Ursachi kopt de bal weg. Hurduc heeft problemen om de bal te vangen. Kocisz is nu in balbezit. Kocisz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Werner bereikt de bal nog maar net als eerste. Sürmeli onderschept slim de pass. Sürmeli met een sublieme pass. Kocisz is nu in balbezit. Kocisz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Fedák probeert naar een medespeler te passen. Llanes is nu in balbezit. Ursachi verovert de bal door een tackle van achteren. Ursachi draait met de bal, schiet en ... René probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie !!! Sosnowiec - Leśne Buchaje 0:5

64e minuut.
Werner geeft een lange en hoge pass. Minh Hiếu bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Hiếu geeft een hoge lob. Ursachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursachi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Daar is Fedák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Llanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursachi is nu in balbezit. Ursachi draait met de bal, schiet en ... René probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie !!! Sosnowiec - Leśne Buchaje 0:6

77e minuut.
Hurduc probeert de bal met de borst te controleren. Kocisz verovert de bal door een tackle van achteren. Kocisz passt de bal in één keer door. Ursachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursachi schiet op doel. René kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie !!! Sosnowiec - Leśne Buchaje 0:7

86e minuut.
Kocisz is nu in balbezit. Kocisz speelt de bal door. Fedák bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedák schiet op doel. Na een snelle pass probeert Llanes de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zyguła komt het veld opgelopen. Fedák geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagłębie !!! Sosnowiec 73%, Leśne Buchaje 27%.
Zagłębie !!! Sosnowiec - Leśne Buchaje 0:7