Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:41
  • Bekerwedstrijd: Puchar Polski
  • Stadion: KOKOSZKI
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 51888
F.C. KURAK Dzialki Lesne
miodek Tactiek kri2
50% Balbezit 50%
73% Spel op eigen helft 27%
4 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.9 gemiddelde waardering 71.3
goed Schieten uitmuntend
uitstekend Passen wonderbaarlijk
zeer goed Verdedigen uitmuntend


5e minuut.
Żyluk met een sublieme pass. Pérez Malia rent richting de bal. Azalmaz onderschept slim de pass. Azalmaz schiet op doel. Pudysiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. KURAK - Dzialki Lesne 0:1

11e minuut.
Mierzwa speelt de bal door. Surma is nu in balbezit. Surma passt de bal zonder na te denken. El Habib bereikt de bal nog maar net als eerste. El Habib haalt uit met een fantastische trap. Pudysiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. El Habib is nu in balbezit. Pudysiak speelt de bal door. Dróżdż kopt de bal weg. El Habib bereikt de bal nog maar net als eerste. El Habib draait met de bal, schiet en ... Pudysiak bokst de bal weg.

14e minuut.
Mierzwa heeft problemen om de bal te vangen. Mierzwa speelt de bal door. Surma bereikt de bal nog maar net als eerste. Surma geeft een lange en hoge pass. El Habib maakt een snoekduik en kopt de bal. Pudysiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Mierzwa passt de bal zonder na te denken. Surma rent richting de bal. Surma geeft de bal voor. El Habib is nu in balbezit. El Habib schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Surma bereikt de bal nog maar net als eerste. Surma geeft de bal voor. El Habib is nu in balbezit. El Habib schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Mierzwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mierzwa probeert naar een medespeler te passen. Carroll onderschept slim de pass. El Habib rent richting de bal. El Habib draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Engmann heeft problemen om de bal te vangen. El Habib bereikt de bal nog maar net als eerste. El Habib draait met de bal, schiet en ... Pudysiak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Tylas is nu in balbezit. Tylas geeft een lange en hoge pass. Carroll kopt de bal weg. Macmur geeft een hoge lob. Chodakiewicz springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Pérez Malia verovert de bal door een tackle van achteren. El Habib bereikt de bal nog maar net als eerste. El Habib geeft de bal voor. Azalmaz maakt een snoekduik en kopt de bal. Day heeft problemen om de bal te vangen. Pudysiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. KURAK 68%, Dzialki Lesne 32%.
F.C. KURAK - Dzialki Lesne 0:1

46e minuut.
Podbrożny komt het veld opgelopen. Andreasyan komt het veld opgelopen. Gierczak komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Andreasyan heeft problemen om de bal te vangen. Surma rent richting de bal. Surma geeft een hoge lob. El Habib is nu in balbezit. El Habib schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Surma geeft een lange en hoge pass. El Habib is nu in balbezit. Met opzet legt Pérez Malia zijn tegenspeler op de grond. El Habib raakt geblesseerd tijdens het duel. Azalmaz wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Gierczak met een sublieme pass. Day heeft problemen om de bal te vangen. Azalmaz is nu in balbezit. Azalmaz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Mierzwa verovert de bal door een tackle van achteren. Mierzwa passt de bal zonder na te denken. El Habib is nu in balbezit. El Habib draait met de bal, schiet en ... Pudysiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. KURAK - Dzialki Lesne 0:2

65e minuut.
Inworp. Surma zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Żyluk geeft een lange en hoge pass. Azalmaz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. KURAK - Dzialki Lesne 0:3

69e minuut.
Żyluk geeft de bal voor. Azalmaz kopt de bal weg. El Habib rent richting de bal. El Habib haalt uit met een fantastische trap. Pudysiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. KURAK - Dzialki Lesne 0:4

75e minuut.
Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto geeft de bal voor. Kuśmierzak kopt de bal weg. Kukrika geeft een lange en hoge pass. Podbrożny maakt een snoekduik en kopt de bal. Jaross probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jaross speelt de bal door. Daar is Carroll, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mierzwa probeert naar een medespeler te passen. El Habib bereikt de bal nog maar net als eerste. El Habib haalt uit met een fantastische trap. Pudysiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Azalmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Azalmaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. KURAK - Dzialki Lesne 0:5

82e minuut.
El Habib is nu in balbezit. Met opzet legt Carroll zijn tegenspeler op de grond. El Habib raakt geblesseerd tijdens het duel. Mierzwa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. El Habib krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. KURAK 79%, Dzialki Lesne 21%.
F.C. KURAK - Dzialki Lesne 0:5