Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:41
  • Bekerwedstrijd: Puchar Polski
  • Stadion: CWKS Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 43055
CWKS Penachin Juventus Dąbrowa Górnicza
masło2 Tactiek 5-3-2 Test
55% Balbezit 45%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 31
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.5 gemiddelde waardering 66.4
uitstekend Schieten wonderbaarlijk
zeer goed Passen uitmuntend
uitstekend Verdedigen solide


5e minuut.
Melisz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pleşu. Melisz raakt geblesseerd tijdens het duel. Bangis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Toivakainen krijgt zijn hoofd ertegen. Džinić bokst de bal weg. Táborský verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal. Toivakainen rent richting de bal. Toivakainen haalt uit met een fantastische trap. Džinić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CWKS Penachin - Juventus Dąbrowa Górnicza 0:1

7e minuut.
Toivakainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Táborský onderschept slim de pass. Táborský speelt de bal door. Daar is Mórocz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mórocz geeft een hoge lob. Džinić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Pleşu rent richting de bal. Pleşu passt de bal in één keer door. Müggeli speelt de bal door. Popa bereikt de bal nog maar net als eerste. Popa haalt uit met een fantastische trap. Dubilis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Mórocz speelt de bal door. Bangis probeert naar een medespeler te passen. Toivakainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Toivakainen schiet op doel. Džinić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Popa kopt de bal weg. Laurson is nu in balbezit. Laurson passt de bal met de wreef. Dalí is nu in balbezit. Dalí schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Müggeli speelt de bal door. Klungelig pakt Fiodorkiewicz de bal. Fiodorkiewicz passt de bal zonder na te denken. Dalí bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalí schiet op doel. Dubilis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Laura verovert de bal door een tackle van achteren. Laura met een sublieme pass. Bangis rent richting de bal. Bangis geeft een hoge lob. Toivakainen springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CWKS Penachin 50%, Juventus Dąbrowa Górnicza 50%.
CWKS Penachin - Juventus Dąbrowa Górnicza 0:1

51e minuut.
Bangis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mórocz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mórocz passt de bal zonder na te denken. Melisz is nu in balbezit. Melisz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Halmos passt de bal zonder na te denken. Fiodorkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiodorkiewicz passt de bal in één keer door. Dalí rent richting de bal. Dalí schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CWKS Penachin - Juventus Dąbrowa Górnicza 1:1

58e minuut.
Trudnos geeft een hoge lob. Mórocz met een sublieme pass. Bangis met een sublieme pass. Melisz is nu in balbezit. Melisz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Toivakainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Toivakainen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Toivakainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Toivakainen geeft een lange en hoge pass. Džinić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Laura geeft een hoge lob. Melisz kopt de bal weg. Daar is Mórocz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mórocz geeft de bal voor. Toivakainen krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Fowler speelt de bal door. Tomalczyk geeft een lange en hoge pass. Toivakainen kopt de bal weg. Melisz is nu in balbezit. Melisz schiet op doel. Džinić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bobkowski komt het veld opgelopen. Bangis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mórocz is nu in balbezit. Mórocz geeft de bal voor. Toivakainen springt en kopt de bal. Džinić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Melisz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Halmos is nu in balbezit. Halmos passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bangis de bal. Bangis geeft de bal voor. Toivakainen maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Ritz verovert de bal door een tackle van achteren. Ritz geeft de bal voor. Inworp. Tomalczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mórocz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Fowler passt de bal in één keer door. Tomalczyk speelt de bal door. Mórocz speelt de bal door. Toivakainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Toivakainen draait met de bal, schiet en ... Džinić bokst de bal weg.

75e minuut.
Inworp. Bangis met de inworp. Mórocz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mórocz geeft een lange en hoge pass. Toivakainen krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Bobkowski speelt de bal door. Dalí rent richting de bal. Laura begaat een overtreding. Laura krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Popa kopt de bal weg. Trudnos geeft de bal voor. Kuchen kopt de bal weg. Toivakainen rent richting de bal. Toivakainen haalt uit met een fantastische trap. Džinić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Trudnos speelt de bal door. Fowler geeft een lange en hoge pass. Toivakainen kopt de bal weg. Melisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Melisz haalt uit met een fantastische trap. Džinić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Dalí draait met de bal, schiet en ... Dubilis probeert naar een medespeler te passen. Mórocz probeert de bal met de borst te controleren. Mórocz geeft de bal voor. Toivakainen krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CWKS Penachin 52%, Juventus Dąbrowa Górnicza 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CWKS Penachin - Juventus Dąbrowa Górnicza 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

93e minuut.
Pleşu is nu in balbezit. Pleşu passt de bal in één keer door. Popa rent richting de bal. Popa haalt uit met een fantastische trap. Dubilis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CWKS Penachin - Juventus Dąbrowa Górnicza 2:1

94e minuut.
Fowler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fowler passt de bal in één keer door. Popa bereikt de bal nog maar net als eerste. Popa haalt uit met een fantastische trap. Dubilis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

102e minuut.
Pleşu rent richting de bal. Bobkowski rent richting de bal. Bobkowski passt de bal met de wreef. Dalí is nu in balbezit. Dalí haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

103e minuut.
Melisz onderschept slim de pass. Ritz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Melisz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bangis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Melisz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

104e minuut.
Táborský onderschept slim de pass. Mórocz probeert naar een medespeler te passen. Melisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Melisz haalt uit met een fantastische trap. Džinić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CWKS Penachin - Juventus Dąbrowa Górnicza 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CWKS Penachin 45%, Juventus Dąbrowa Górnicza 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CWKS Penachin - Juventus Dąbrowa Górnicza 2:2

107e minuut.
Bangis geeft een lange en hoge pass. Melisz kopt de bal weg. Toivakainen rent richting de bal. Toivakainen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CWKS Penachin - Juventus Dąbrowa Górnicza 2:3

113e minuut.
Ritz kopt de bal weg. Melisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Melisz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Toivakainen neemt zijn aanloop. Džinić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Toivakainen rent richting de bal. Toivakainen schiet op doel. Džinić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

118e minuut.
Ritz heeft problemen om de bal te vangen. Melisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mórocz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mórocz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CWKS Penachin 66%, Juventus Dąbrowa Górnicza 34%.
CWKS Penachin - Juventus Dąbrowa Górnicza 2:3