Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gks wybrzeze FC Toboł Kostanaj
1 Tactiek pojszlo 2
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
52.1 gemiddelde waardering 63.2
very good Schieten formidable
good Passen formidable
very good Verdedigen solid


1e minuut.
Guzik met de inworp. Banaszak is nu in balbezit. Páles begaat een overtreding. Páles krijgt een gele kaart. Banaszak moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Banaszak kan niet meer verder spelen. Knight komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Barcău kopt de bal weg. Nowacki rent richting de bal. Nowacki probeert naar een medespeler te passen. Barcău bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcău schiet op doel. Lindström kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Kominek passt de bal zonder na te denken. Oltean bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltean geeft de bal voor. Gjinali maakt een snoekduik en kopt de bal. Sylvinho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gks wybrzeze - FC Toboł Kostanaj 1:0

13e minuut.
Knight bereikt de bal nog maar net als eerste. Knight passt de bal met de wreef. Nowacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowacki geeft een lange en hoge pass. Barcău springt en kopt de bal. Lindström bokst de bal weg. Páles heeft problemen om de bal te vangen. Manuszak is nu in balbezit. Manuszak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gks wybrzeze - FC Toboł Kostanaj 1:1

16e minuut.
Páles verovert de bal door een tackle van achteren. Páles geeft een lange en hoge pass. Zahid probeert de bal aan de voet te houden. Gjinali rent richting de bal. Gjinali schiet op doel. Sylvinho bokst de bal weg.

41e minuut.
Knight speelt de bal door. Nowacki is nu in balbezit. Nowacki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Knight de bal. Knight schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Zahid kopt de bal weg. Nowacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Całko bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowacki verovert de bal door een tackle van achteren. Nowacki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Grzonkowski geeft de bal voor. Oltean is nu in balbezit. Oltean geeft de bal voor. Łaszkiewicz rent richting de bal. Łaszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Sylvinho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gks wybrzeze 44%, FC Toboł Kostanaj 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gks wybrzeze - FC Toboł Kostanaj 1:1

46e minuut.
Dolibowski komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Oltean met een snelle inworp. Deshkov rent richting de bal. Deshkov geeft een hoge lob. Łaszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łaszkiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Deshkov heeft problemen om de bal te vangen. Knight probeert naar een medespeler te passen. Nowacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowacki geeft een hoge lob. Dolibowski springt en kopt de bal. Lindström kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Knight speelt de bal door. Klungelig pakt Barcău de bal. Grzonkowski is nu in balbezit. Barcău onderschept slim de pass. Barcău draait met de bal, schiet en ... Lindström probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Knight speelt de bal door. Nowacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowacki probeert naar een medespeler te passen. Barcău bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcău schiet op doel. Lindström probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Guzik speelt de bal door. Knight met een sublieme pass. Barcău bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcău haalt uit met een fantastische trap. Lindström maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gks wybrzeze - FC Toboł Kostanaj 1:2

63e minuut.
Oltean passt de bal in één keer door. Moga is nu in balbezit. Moga passt de bal met de wreef. Łaszkiewicz is nu in balbezit. Łaszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Nowacki passt de bal met de wreef. Knight bereikt de bal nog maar net als eerste. Knight passt de bal zonder na te denken. Barcău bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcău schiet op doel. Lindström bokst de bal weg. Dolibowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolibowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gks wybrzeze - FC Toboł Kostanaj 1:3

72e minuut.
Łaszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Nicolás onderschept slim de pass. Fernández Nicolás geeft een lange en hoge pass. Dolibowski rent richting de bal. Dolibowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Knight passt de bal met de wreef. Zahid met een sublieme pass. Dolibowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolibowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gks wybrzeze - FC Toboł Kostanaj 1:4

78e minuut.
Kominek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nowacki met een snelle inworp. Knight geeft de bal voor. Dolibowski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
gks wybrzeze - FC Toboł Kostanaj 1:5

81e minuut.
Páles geeft een lange en hoge pass. Gjinali heeft problemen om de bal te vangen. Oltean rent richting de bal. Oltean geeft de bal voor. Łaszkiewicz rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Oltean probeert naar een medespeler te passen. Daar is Moga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moga geeft de bal voor. Łaszkiewicz is nu in balbezit. Łaszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gks wybrzeze - FC Toboł Kostanaj 2:5

88e minuut.
Całko geeft een lange en hoge pass. Maghiaru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gjinali is nu in balbezit. Gjinali schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Klungelig pakt Guzik de bal. Moga rent richting de bal. Moga geeft een hoge lob. Gjinali rent richting de bal. Gjinali draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gks wybrzeze 38%, FC Toboł Kostanaj 62%.
gks wybrzeze - FC Toboł Kostanaj 2:5