Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
blonded Wisła Stoki
attack Tactiek 4-3-3 liga
38% Balbezit 62%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
24.3 gemiddelde waardering 59.2
weak Schieten formidable
weak Passen formidable
poor Verdedigen very good


3e minuut.
Prodan is nu in balbezit. Klungelig pakt Prodan de bal. Prodan met een sublieme pass. Maćkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maćkowiak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Maćkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulueta is nu in balbezit. Cincă rent richting de bal. Cincă schiet op doel. Bello Rebolo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
blonded - Wisła Stoki 0:1

7e minuut.
Riesco met een snelle inworp. Doncu geeft een hoge lob. Zulueta kopt de bal weg. Cincă is nu in balbezit. Cincă draait met de bal, schiet en ... Bello Rebolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Doncu is nu in balbezit. Sibik geeft een hoge lob. Udreanu heeft problemen om de bal te vangen. Zulueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulueta haalt uit met een fantastische trap. Bello Rebolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Inworp. Rynkiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carioca probeert naar een medespeler te passen. Zulueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulueta schiet op doel. Bello Rebolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
blonded - Wisła Stoki 0:2

10e minuut.
Cincă passt de bal zonder na te denken. Prodan rent richting de bal. Prodan met een sublieme pass. Daar is Zulueta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zulueta draait met de bal, schiet en ... Bello Rebolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Doncu probeert naar een medespeler te passen. Carioca rent richting de bal. Carioca passt de bal zonder na te denken. Cincă rent richting de bal. Cincă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
blonded - Wisła Stoki 0:3

20e minuut.
Udreanu is nu in balbezit. Udreanu geeft een lange en hoge pass. Prodan geeft een hoge lob. Zulueta maakt een snoekduik en kopt de bal. Bello Rebolo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
blonded - Wisła Stoki 0:4

28e minuut.
Prodan probeert naar een medespeler te passen. Cincă is nu in balbezit. Cincă passt de bal in één keer door. Zulueta is nu in balbezit. Zulueta haalt uit met een fantastische trap. Bello Rebolo bokst de bal weg.

32e minuut.
Orpiszewski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tokuç met een snelle inworp. Rynkiewicz geeft een lange en hoge pass. Maćkowiak springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Tokuç geeft een lange en hoge pass. Maćkowiak heeft problemen om de bal te vangen. Zulueta rent richting de bal. Zulueta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
blonded - Wisła Stoki 0:5

37e minuut.
Sibik geeft een hoge lob. Prodan kopt de bal weg. Cincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Cincă schiet op doel. Bello Rebolo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
blonded - Wisła Stoki 0:6

40e minuut.
Daar is Prodan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prodan speelt de bal door. Cincă is nu in balbezit. Zulueta rent richting de bal. Zulueta haalt uit met een fantastische trap. Bello Rebolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Udreanu de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rynkiewicz neemt de hoekschop. Cincă maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
blonded - Wisła Stoki 0:7

41e minuut.
Riesco is nu in balbezit. Cincă verovert de bal door een tackle van achteren. Cincă passt de bal zonder na te denken. Zulueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulueta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Prodan is nu in balbezit. Prodan geeft een hoge lob. Zulueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulueta draait met de bal, schiet en ... Bello Rebolo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Rynkiewicz rent richting de bal. Rynkiewicz passt de bal in één keer door. Prodan is nu in balbezit. Prodan geeft een hoge lob. Zulueta maakt een snoekduik en kopt de bal. Bello Rebolo bokst de bal weg. Cincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Cincă draait met de bal, schiet en ... Bello Rebolo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
blonded - Wisła Stoki 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: blonded 85%, Wisła Stoki 15%.
blonded - Wisła Stoki 0:8

50e minuut.
Doncu met een sublieme pass. Prodan is nu in balbezit. Prodan passt de bal zonder na te denken. Zulueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulueta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
blonded - Wisła Stoki 0:9

52e minuut.
Bello Rebolo probeert naar een medespeler te passen. MacCrain met een sublieme pass. Prodan is nu in balbezit. Prodan geeft een lange en hoge pass. Zulueta krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
blonded - Wisła Stoki 0:10

56e minuut.
MacCrain geeft de bal voor. Maćkowiak kopt de bal weg. Zulueta rent richting de bal. Zulueta haalt uit met een fantastische trap. Bello Rebolo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
blonded - Wisła Stoki 0:11

58e minuut.
Carioca is nu in balbezit. Carioca passt de bal in één keer door. Prodan met een sublieme pass. Cincă rent richting de bal. Cincă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
blonded - Wisła Stoki 0:12

63e minuut.
Sibik passt de bal met de wreef. Carioca heeft problemen om de bal te vangen. Carioca probeert naar een medespeler te passen. Cincă rent richting de bal. Cincă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Doncu onderschept slim de pass. Doncu passt de bal met de wreef. Cincă is nu in balbezit. Cincă draait met de bal, schiet en ... Bello Rebolo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
blonded - Wisła Stoki 0:13

68e minuut.
Tokuç met een sublieme pass. Daar is Orpiszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maćkowiak rent richting de bal. Zulueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulueta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
MacCrain passt de bal in één keer door. Prodan is nu in balbezit. Prodan probeert naar een medespeler te passen. Cincă is nu in balbezit. Cincă draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Prodan neemt de hoekschop. Cincă springt en kopt de bal. Zulueta rent richting de bal. Zulueta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Doncu geeft een lange en hoge pass. Maćkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulueta draait met de bal, schiet en ... Bello Rebolo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
blonded - Wisła Stoki 0:14

73e minuut.
Carioca probeert naar een medespeler te passen. Prodan is nu in balbezit. Prodan speelt de bal door. Maćkowiak rent richting de bal. Maćkowiak schiet op doel. Bello Rebolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Rynkiewicz met een snelle inworp. Carioca geeft een lange en hoge pass. Maćkowiak rent richting de bal. Maćkowiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
blonded - Wisła Stoki 0:15

77e minuut.
Tokuç passt de bal in één keer door. Orpiszewski heeft problemen om de bal te vangen. Maćkowiak is nu in balbezit. Maćkowiak haalt uit met een fantastische trap. Bello Rebolo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Cincă geeft een hoge lob. Orpiszewski speelt de bal door. Zulueta rent richting de bal. Zulueta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
blonded - Wisła Stoki 0:16

83e minuut.
Zulueta rent richting de bal. Zulueta geeft een lange en hoge pass. Udreanu heeft problemen om de bal te vangen. Maćkowiak rent richting de bal. Maćkowiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
blonded - Wisła Stoki 0:17

84e minuut.
Zulueta passt de bal zonder na te denken. Cincă rent richting de bal. Cincă passt de bal in één keer door. Zulueta is nu in balbezit. Zulueta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Udreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Orpiszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Orpiszewski geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Križić de bal onder controle te krijgen. Carioca geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Cincă rent richting de bal. Cincă passt de bal zonder na te denken. Carioca speelt de bal door. Zulueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulueta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: blonded 86%, Wisła Stoki 14%.
blonded - Wisła Stoki 0:17