Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Żuki Lubartów Pride Troopers
att sr+ls Tactiek WariiaT@
46% Balbezit 54%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 30
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
49.2 gemiddelde waardering 65.7
adequate Schieten outstanding
good Passen formidable
formidable Verdedigen formidable


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kassem met een snelle inworp. Boricov met een sublieme pass. Soboń bereikt de bal nog maar net als eerste. Soboń haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Valenza rent richting de bal. Valenza met een sublieme pass. Turchetto speelt de bal door. Soboń is nu in balbezit. Soboń draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Żuki Lubartów - Pride Troopers 0:1

8e minuut.
Wujec bereikt de bal nog maar net als eerste. Satılmaz onderschept slim de pass. Satılmaz geeft de bal voor. Cabrerizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrerizo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Kawulok probeert naar een medespeler te passen. Herbski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valenza. Valenza krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Turchetto verovert de bal door een tackle van achteren. Turchetto speelt de bal door. Boricov rent richting de bal. Boricov geeft de bal voor. Soboń maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Boricov rent richting de bal. Boricov met een sublieme pass. Soboń rent richting de bal. Soboń draait met de bal, schiet en ... Coralli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuki Lubartów - Pride Troopers 0:2

27e minuut.
Ceglár rent richting de bal. Ceglár passt de bal zonder na te denken. Kowalówka probeert de bal aan de voet te houden. Soboń bereikt de bal nog maar net als eerste. Soboń draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Żuki Lubartów - Pride Troopers 0:3

31e minuut.
Turchetto is nu in balbezit. Turchetto passt de bal zonder na te denken. Cabrerizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrerizo haalt uit met een fantastische trap. Coralli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuki Lubartów - Pride Troopers 0:4

38e minuut.
Wujec is nu in balbezit. Turchetto verovert de bal door een tackle van achteren. Turchetto geeft een hoge lob. Soboń is nu in balbezit. Soboń haalt uit met een fantastische trap. Coralli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Czyżykowski rent richting de bal. Kawulok verovert de bal door een tackle van achteren. Soboń onderschept slim de pass. Soboń haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Herbski kan de bal niet met de borst controleren. Turchetto met een sublieme pass. Adamczyk rent richting de bal. Cabrerizo verovert de bal door een tackle van achteren. Cabrerizo draait met de bal, schiet en ... Coralli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Turchetto passt de bal in één keer door. Daar is Boricov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boricov passt de bal zonder na te denken. Czyżykowski rent richting de bal. Czyżykowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Paciorkowski is nu in balbezit. Valenza legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Paciorkowski raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Chlebowski neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuki Lubartów - Pride Troopers 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żuki Lubartów 84%, Pride Troopers 16%.
Żuki Lubartów - Pride Troopers 1:4

47e minuut.
Boricov bereikt de bal nog maar net als eerste. Soboń bereikt de bal nog maar net als eerste. Boricov bereikt de bal nog maar net als eerste. Soboń bereikt de bal nog maar net als eerste. Soboń draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Kawulok geeft een hoge lob. Soboń is nu in balbezit. Soboń passt de bal zonder na te denken. Czyżykowski rent richting de bal. Czyżykowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kawulok met een snelle inworp. Boricov speelt de bal door. Soboń bereikt de bal nog maar net als eerste. Soboń draait met de bal, schiet en ... Coralli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Suchocki rent richting de bal. Suchocki speelt de bal door. Turchetto is nu in balbezit. Turchetto geeft een hoge lob. Soboń krijgt zijn hoofd ertegen. Coralli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Soboń bereikt de bal nog maar net als eerste. Coralli met een sublieme pass. Boricov kopt de bal weg. Soboń is nu in balbezit. Soboń haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Kassem onderschept slim de pass. Boricov bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbski begaat een overtreding. Herbski krijgt een gele kaart. Een oude blessure zorgt ervoor dat Coralli niet meer kan verder spelen. Naumiuk komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Boricov heeft problemen om de bal te vangen. Boricov geeft een lange en hoge pass. Soboń is nu in balbezit. Soboń haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuki Lubartów - Pride Troopers 1:5

84e minuut.
Szczerban onderschept slim de pass. Valenza verovert de bal door een tackle van achteren. Valenza met een sublieme pass. Soboń rent richting de bal. Soboń draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Kassem passt de bal met de wreef. Boricov speelt de bal door. Klungelig pakt Soboń de bal. Soboń schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuki Lubartów - Pride Troopers 1:6

87e minuut.
Na een snelle pass probeert Valenza de bal onder controle te krijgen. Dębicki is nu in balbezit. Dębicki geeft de bal voor. Soboń is nu in balbezit. Soboń schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Turchetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Turchetto geeft een hoge lob. Soboń bereikt de bal nog maar net als eerste. Soboń draait met de bal, schiet en ... Naumiuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuki Lubartów - Pride Troopers 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żuki Lubartów 75%, Pride Troopers 25%.
Żuki Lubartów - Pride Troopers 1:7