Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Starter Legion tanczacy pikus
5*3*2 Tactiek new4
48% Balbezit 52%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 35
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
51.6 gemiddelde waardering 68.3
good Schieten outstanding
good Passen formidable
formidable Verdedigen very good


3e minuut.
Alpire is nu in balbezit. Majchrzak verovert de bal door een tackle van achteren. Teke geeft een hoge lob. Kozicki is nu in balbezit. Kozicki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Majchrzak kopt de bal weg. Wyrzykowski is nu in balbezit. Wyrzykowski geeft de bal voor. Kozicki rent richting de bal. Kozicki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - tanczacy pikus 0:1

13e minuut.
Kozicki rent richting de bal. Uykucu begaat een overtreding. Kozicki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Maturén zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Galdino Andrade kopt de bal weg. Kozicki is nu in balbezit. Kozicki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Wyrzykowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Alpire, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majchrzak maakt een afschuwelijke overtreding. Majchrzak krijgt een gele kaart. Alpire raakt geblesseerd tijdens het duel. Maturén wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Galdino Andrade is nu in balbezit. Galdino Andrade probeert naar een medespeler te passen. Wyrzykowski speelt de bal door. Alpire is nu in balbezit. Alpire draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Alpire kan de bal niet met de borst controleren. Profiş legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Alpire is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kozicki zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Gorzała probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - tanczacy pikus 0:2

25e minuut.
Profiş heeft problemen om de bal te vangen. Kozicki is nu in balbezit. Galdino Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdino Andrade geeft de bal voor. Alpire krijgt zijn hoofd ertegen. Gorzała bokst de bal weg. Burczyński is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - tanczacy pikus 0:3

27e minuut.
Maturén schiet op doel. Profiş kopt de bal weg. Klungelig pakt Baquero de bal. Kozicki verovert de bal door een tackle van achteren. Kozicki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Galdino Andrade geeft de bal voor. Kozicki maakt een snoekduik en kopt de bal. Burczyński controleert de bal met de borst. Alpire rent richting de bal. Alpire haalt uit met een fantastische trap. Gorzała verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Majchrzak kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - tanczacy pikus 0:4

36e minuut.
Teke heeft problemen om de bal te vangen. Teke met een sublieme pass. Galdino Andrade rent richting de bal. Galdino Andrade geeft de bal voor. Kozicki springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Teke rent richting de bal. Teke geeft een hoge lob. Daar is Kozicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kozicki schiet op doel. Gorzała probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - tanczacy pikus 0:5

40e minuut.
Baquero is nu in balbezit. Baquero met een sublieme pass. Galdino Andrade rent richting de bal. Galdino Andrade geeft een hoge lob. Alpire krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Kozicki rent richting de bal. Majchrzak onderschept slim de pass. Alpire onderschept slim de pass. Alpire haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Kozicki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Calado komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Starter Legion 67%, tanczacy pikus 33%.
Starter Legion - tanczacy pikus 0:5

49e minuut.
Alpire passt de bal met de wreef. Daar is Galdino Andrade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galdino Andrade passt de bal met de wreef. Calado is nu in balbezit. Calado haalt uit met een fantastische trap. Gorzała bokst de bal weg. Calado geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Majchrzak de bal. Galdino Andrade is nu in balbezit. Galdino Andrade geeft een lange en hoge pass. Alpire krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - tanczacy pikus 0:6

57e minuut.
Maturén rent richting de bal. Maturén passt de bal met de wreef. Galdino Andrade geeft de bal voor. Alpire rent richting de bal. Alpire draait met de bal, schiet en ... Gorzała verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Calado rent richting de bal. Calado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - tanczacy pikus 0:7

60e minuut.
Wyrzykowski speelt de bal door. Alpire rent richting de bal. Calado rent richting de bal. Calado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - tanczacy pikus 0:8

61e minuut.
Uykucu is nu in balbezit. Teke onderschept slim de pass. Teke speelt de bal door. Alpire is nu in balbezit. Alpire draait met de bal, schiet en ... Gorzała verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Wyrzykowski rent richting de bal. Brocador verovert de bal door een tackle van achteren. Brocador geeft de bal voor. Głodkowski geeft de bal voor. Alpire springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Maturén passt de bal met de wreef. Wyrzykowski speelt de bal door. Alpire bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpire haalt uit met een fantastische trap. Gorzała maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - tanczacy pikus 0:9

69e minuut.
Wyrzykowski probeert naar een medespeler te passen. Teke is nu in balbezit. Teke passt de bal zonder na te denken. Galdino Andrade geeft de bal voor. Alpire krijgt zijn hoofd ertegen. Gorzała bokst de bal weg.

71e minuut.
Alpire passt de bal in één keer door. Profiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Calado onderschept slim de pass. Calado haalt uit met een fantastische trap. Gorzała maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - tanczacy pikus 0:10

74e minuut.
Calado probeert naar een medespeler te passen. Alpire is nu in balbezit. Profiş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Profiş krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Teke probeert naar een medespeler te passen. Wyrzykowski is nu in balbezit. Wyrzykowski passt de bal met de wreef. Calado is nu in balbezit. Calado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Maturén rent richting de bal. Maturén passt de bal met de wreef. Ferreira is nu in balbezit. Alpire onderschept slim de pass. Alpire schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Alpire rent richting de bal. Burczyński begaat een overtreding. Alpire is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dolny komt het veld opgelopen. Żebryk komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Starter Legion 71%, tanczacy pikus 29%.
Starter Legion - tanczacy pikus 0:10