Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mazovia QTS Zeszło
4-28. Tactiek 352
37% Balbezit 63%
74% Spel op eigen helft 26%
3 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 9
50.5 gemiddelde waardering 74.2
zeer goed Schieten wonderbaarlijk
goed Passen formidabel
uitstekend Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Díaz Díaz passt de bal in één keer door. Skrzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzek geeft een lange en hoge pass. Díaz Díaz is nu in balbezit. Díaz Díaz schiet op doel. Radenović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Ciemnota met een snelle inworp. Oncică bereikt de bal nog maar net als eerste. Oncică geeft een lange en hoge pass. Torjman bereikt de bal nog maar net als eerste. Torjman draait met de bal, schiet en ... Bała probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Mascoli is nu in balbezit. Mascoli passt de bal met de wreef. Kraav met een sublieme pass. Camareiro is nu in balbezit. Camareiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mazovia - QTS Zeszło 0:1

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kraav zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mascoli is nu in balbezit. Mascoli geeft de bal voor. Torjman springt en kopt de bal. Bała kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Boniecki kopt de bal weg. Oncică speelt de bal door. Ciemnota met een sublieme pass. Torjman bereikt de bal nog maar net als eerste. Torjman haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Pałysz met een sublieme pass. Mascoli is nu in balbezit. Mascoli met een sublieme pass. Kraav is nu in balbezit. Kraav haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Pałysz rent richting de bal. Pałysz passt de bal in één keer door. Daar is Ciemnota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciemnota geeft een lange en hoge pass. Torjman maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Clergy is nu in balbezit. Boniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Peigneur geeft een hoge lob. Camareiro is nu in balbezit. Camareiro schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mazovia - QTS Zeszło 0:2

24e minuut.
Oncică geeft de bal voor. Mascoli probeert naar een medespeler te passen. Kraav bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraav geeft een hoge lob. Camareiro maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mazovia - QTS Zeszło 0:3

27e minuut.
Mascoli passt de bal zonder na te denken. Camareiro rent richting de bal. Camareiro passt de bal zonder na te denken. Torjman is nu in balbezit. Torjman draait met de bal, schiet en ... Bała probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Kraav is nu in balbezit. Kraav met een sublieme pass. Camareiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Camareiro draait met de bal, schiet en ... Bała maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mazovia - QTS Zeszło 0:4

32e minuut.
Rogoznica rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boniecki. Rogoznica raakt geblesseerd tijdens het duel. Chowański zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Boniecki controleert de bal met de borst. Rogoznica is nu in balbezit. Rogoznica draait met de bal, schiet en ... Radenović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mazovia - QTS Zeszło 1:4

33e minuut.
Klungelig pakt Oncică de bal. Oncică passt de bal in één keer door. Torjman is nu in balbezit. Torjman haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mazovia - QTS Zeszło 1:5

37e minuut.
Kraav passt de bal in één keer door. Mascoli speelt de bal door. Oncică probeert naar een medespeler te passen. Torjman rent richting de bal. Torjman schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ciemnota speelt de bal door. Pałysz is nu in balbezit. Pałysz passt de bal zonder na te denken. Camareiro is nu in balbezit. Camareiro schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mazovia - QTS Zeszło 1:6

42e minuut.
Klungelig pakt Pałysz de bal. Rydz bereikt de bal nog maar net als eerste. Torjman onderschept slim de pass. Pałysz is nu in balbezit. Pałysz haalt uit met een fantastische trap. Bała verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Camareiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Camareiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mazovia - QTS Zeszło 1:7

45e minuut.
Pałysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałysz speelt de bal door. Mascoli probeert naar een medespeler te passen. Daar is Torjman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torjman schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Torjman is nu in balbezit. Torjman haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Rydz verovert de bal door een tackle van achteren. Kraav met een sublieme pass. Pałysz rent richting de bal. Pałysz draait met de bal, schiet en ... Bała werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mazovia - QTS Zeszło 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mazovia 75%, QTS Zeszło 25%.
Mazovia - QTS Zeszło 1:8

56e minuut.
Pałysz passt de bal met de wreef. Oncică met een sublieme pass. Pałysz speelt de bal door. Oncică probeert de bal met de borst te controleren. Oncică draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Kraav verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Kraav, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kraav speelt de bal door. Camareiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Camareiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mazovia - QTS Zeszło 1:9

66e minuut.
Peigneur is nu in balbezit. Peigneur geeft een hoge lob. Torjman is nu in balbezit. Torjman haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Pałysz verovert de bal door een tackle van achteren. Pałysz met een sublieme pass. Camareiro rent richting de bal. Camareiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mazovia - QTS Zeszło 1:10

68e minuut.
Ciemnota is nu in balbezit. Ciemnota probeert naar een medespeler te passen. Torjman is nu in balbezit. Torjman haalt uit met een fantastische trap. Bała probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mazovia - QTS Zeszło 1:11

70e minuut.
Camareiro controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Nos maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Díaz Díaz rent richting de bal. Díaz Díaz haalt uit met een fantastische trap. Radenović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mazovia - QTS Zeszło 2:11

75e minuut.
Ciemnota met een sublieme pass. Daar is Pałysz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oncică geeft een hoge lob. Camareiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Camareiro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Pałysz passt de bal zonder na te denken. Mascoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mascoli met een sublieme pass. Kraav geeft een lange en hoge pass. Torjman springt en kopt de bal. Bała verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Camareiro is nu in balbezit. Camareiro haalt uit met een fantastische trap. Bała verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Zabaulenka passt de bal zonder na te denken. Ciemnota bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciemnota probeert naar een medespeler te passen. Torjman rent richting de bal. Torjman haalt uit met een fantastische trap. Bała verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mazovia 74%, QTS Zeszło 26%.
Mazovia - QTS Zeszło 2:11