Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Duch Puszczy Białystok Alexandria SC
523 Tactiek awaria
53% Balbezit 47%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
53.7 gemiddelde waardering 63.6
goed Schieten wonderbaarlijk
solide Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen solide


5e minuut.
Ardaş rent richting de bal. Noworyta verovert de bal door een tackle van achteren. Noworyta passt de bal in één keer door. Türksevər rent richting de bal. Türksevər haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Durdžić met de inworp. Araya rent richting de bal. Hakimov verovert de bal door een tackle van achteren. Hakimov geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pasik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Née geeft de bal voor. Golak krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Duch Puszczy Białystok - Alexandria SC 1:0

9e minuut.
Pasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Türksevər is nu in balbezit. Türksevər met een sublieme pass. Noworyta rent richting de bal. Noworyta schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Duch Puszczy Białystok - Alexandria SC 1:1

12e minuut.
Czpiotek verovert de bal door een tackle van achteren. Czpiotek geeft een lange en hoge pass. Noworyta is nu in balbezit. Noworyta schiet op doel. Toninelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duch Puszczy Białystok - Alexandria SC 1:2

22e minuut.
Patropi geeft een lange en hoge pass. Noworyta kopt de bal weg. Hakimov is nu in balbezit. Hakimov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Duch Puszczy Białystok - Alexandria SC 1:3

26e minuut.
Czpiotek met de inworp. Ardaş is nu in balbezit. Türksevər onderschept slim de pass. Türksevər geeft de bal voor. Noworyta maakt een snoekduik en kopt de bal. Toninelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Leray verovert de bal door een tackle van achteren. Leray speelt de bal door. Türksevər bereikt de bal nog maar net als eerste. Türksevər geeft een hoge lob. Araya onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Noworyta verovert de bal door een tackle van achteren. Araya probeert naar een medespeler te passen. Durdžić is nu in balbezit. Hakimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakimov haalt uit met een fantastische trap. Toninelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Duch Puszczy Białystok - Alexandria SC 1:4

45e minuut.
Durdžić speelt de bal door. Türksevər rent richting de bal. Türksevər probeert naar een medespeler te passen. Noworyta heeft problemen om de bal te vangen. Noworyta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duch Puszczy Białystok 68%, Alexandria SC 32%.
Duch Puszczy Białystok - Alexandria SC 1:4

47e minuut.
Araya bereikt de bal nog maar net als eerste. Qassem Yousef speelt de bal door. Dyduch speelt de bal door. Noworyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Noworyta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Dyduch speelt de bal door. Klungelig pakt Noworyta de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ardaş. Ardaş krijgt een gele kaart. Noworyta raakt geblesseerd tijdens het duel. Türksevər zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Noworyta springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duch Puszczy Białystok - Alexandria SC 1:5

54e minuut.
Majezon is nu in balbezit. Durdžić verovert de bal door een tackle van achteren. Durdžić passt de bal zonder na te denken. Hakimov is nu in balbezit. Hakimov haalt uit met een fantastische trap. Toninelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Noworyta rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duch Puszczy Białystok - Alexandria SC 1:6

56e minuut.
Noworyta rent richting de bal. Noworyta speelt de bal door. Türksevər bereikt de bal nog maar net als eerste. Türksevər schiet op doel. Toninelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duch Puszczy Białystok - Alexandria SC 1:7

64e minuut.
Türksevər bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Türksevər, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Türksevər geeft de bal voor. Noworyta rent richting de bal. Noworyta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hakimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakimov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Duch Puszczy Białystok - Alexandria SC 1:8

70e minuut.
Dyduch met een sublieme pass. Noworyta is nu in balbezit. Hakimov rent richting de bal. Hakimov draait met de bal, schiet en ... Toninelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Türksevər bereikt de bal nog maar net als eerste. Palewicz rent richting de bal. Türksevər begaat een overtreding. Türksevər krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Borraccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Borraccio passt de bal met de wreef. Dyduch met een sublieme pass. Noworyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Noworyta haalt uit met een fantastische trap. Toninelli bokst de bal weg.

86e minuut.
Golak rent richting de bal. Rigon geeft een hoge lob. Türksevər bereikt de bal nog maar net als eerste. Türksevər geeft de bal voor. Hakimov maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duch Puszczy Białystok - Alexandria SC 1:9

89e minuut.
Türksevər passt de bal zonder na te denken. Hakimov is nu in balbezit. Hakimov passt de bal in één keer door. Noworyta rent richting de bal. Noworyta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duch Puszczy Białystok 61%, Alexandria SC 39%.
Duch Puszczy Białystok - Alexandria SC 1:9