Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Skarland Ancyki Świder
New Tactics 1.0 Tactiek All in!
46% Balbezit 54%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
52.2 gemiddelde waardering 62.4
adequate Schieten very good
solid Passen excellent
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Zdyb probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Loginov rent richting de bal. Loginov speelt de bal door. Tokaev is nu in balbezit. Tokaev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Mamrot speelt de bal door. Loginov bereikt de bal nog maar net als eerste. Loginov met een sublieme pass. Tokaev rent richting de bal. Tokaev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skarland - Ancyki Świder 0:1

7e minuut.
Mamrot passt de bal met de wreef. Daar is Tokaev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tokaev passt de bal zonder na te denken. Wieland rent richting de bal. Wieland draait met de bal, schiet en ... Bonello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Van Sam met een sublieme pass. Andrysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrysiak geeft de bal voor. Tokaev rent richting de bal. Tokaev haalt uit met een fantastische trap. Bonello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Loginov onderschept slim de pass. Loginov met een sublieme pass. Tokaev is nu in balbezit. Tokaev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skarland - Ancyki Świder 0:2

15e minuut.
Loginov bereikt de bal nog maar net als eerste. Loginov geeft een lange en hoge pass. Tokaev krijgt zijn hoofd ertegen. Van Sam verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skarland - Ancyki Świder 0:3

16e minuut.
Buekenhout probeert naar een medespeler te passen. Andrysiak speelt de bal door. Loginov is nu in balbezit. Loginov geeft een lange en hoge pass. Wieland krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tokaev heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tokaev is nu in balbezit. Tokaev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skarland - Ancyki Świder 0:4

19e minuut.
Buekenhout verovert de bal door een tackle van achteren. Buekenhout met een sublieme pass. Loginov heeft problemen om de bal te vangen. Loginov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Van Sam de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Loginov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tokaev springt en kopt de bal. Bonello probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Daar is Andrysiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrysiak passt de bal zonder na te denken. Wieland rent richting de bal. Wieland haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skarland - Ancyki Świder 0:5

35e minuut.
Tokaev passt de bal met de wreef. Loginov rent richting de bal. Loginov geeft een lange en hoge pass. Tokaev maakt een snoekduik en kopt de bal. Bonello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skarland - Ancyki Świder 0:6

41e minuut.
Wojewoda controleert de bal met de borst. Kunigonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Wojewoda zijn tegenspeler op de grond. Wojewoda krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Demirbüker passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Loginov de bal. Loginov met een sublieme pass. Tokaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokaev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Skarland 75%, Ancyki Świder 25%.
FC Skarland - Ancyki Świder 0:6

54e minuut.
Loginov rent richting de bal. Loginov probeert naar een medespeler te passen. Wieland is nu in balbezit. Tokaev is nu in balbezit. Tokaev haalt uit met een fantastische trap. Bonello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Klungelig pakt Tokaev de bal. Boumedienne bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tokaev. Tokaev krijgt een gele kaart. Boumedienne is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jakuczun komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Loginov rent richting de bal. Loginov passt de bal met de wreef. Tokaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokaev haalt uit met een fantastische trap. Bonello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skarland - Ancyki Świder 0:7

71e minuut.
Loginov rent richting de bal. Loginov passt de bal in één keer door. Tokaev is nu in balbezit. Tokaev schiet op doel. Bonello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skarland - Ancyki Świder 0:8

74e minuut.
Wieland krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Van Sam de bal. Wieland bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieland schiet op doel. Van Sam probeert de bal aan de voet te houden. Bonello bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skarland - Ancyki Świder 0:9

84e minuut.
Mamrot is nu in balbezit. Mamrot met een sublieme pass. Loginov rent richting de bal. Loginov geeft de bal voor. Wieland krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Demirbüker is nu in balbezit. Demirbüker geeft de bal voor. Tokaev kopt de bal weg. Loginov geeft een hoge lob. Wieland krijgt zijn hoofd ertegen. Bonello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Skarland 69%, Ancyki Świder 31%.
FC Skarland - Ancyki Świder 0:9