Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Luszka Rangers Dąbie `07 Szczecin
alu Tactiek 325
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
3 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
60.1 gemiddelde waardering 62.3
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen formidabel
uitstekend Verdedigen goed


14e minuut.
Myers geeft de bal voor. Khater rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bakonyi. Bakonyi krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Błaś geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bankert met de inworp. Pleimelding geeft een hoge lob. Kostka maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luszka Rangers - Dąbie `07 Szczecin 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luszka Rangers 39%, Dąbie `07 Szczecin 61%.
Luszka Rangers - Dąbie `07 Szczecin 0:1

57e minuut.
Pleimelding geeft de bal voor. Kostka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakonyi begaat een overtreding. Bakonyi krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Kostka raakt geblesseerd tijdens het duel. Pleimelding komt bij de bal en schiet. Bortă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Bankert speelt de bal door. Khater rent richting de bal. Aleksandrić begaat een overtreding. Aleksandrić krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Bankert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bankert passt de bal zonder na te denken. Okno heeft problemen om de bal te vangen. Okno schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Luszka Rangers - Dąbie `07 Szczecin 0:2

73e minuut.
Pleimelding onderschept slim de pass. Pleimelding speelt de bal door. Słomowski met een sublieme pass. Kostka is nu in balbezit. Kostka passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Okno rent richting de bal. Okno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Luszka Rangers - Dąbie `07 Szczecin 0:3

81e minuut.
Parolo geeft de bal voor. Żygus geeft de bal voor. Parolo rent richting de bal. Khater onderschept slim de pass. Khater draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Okno de bal. Okno draait met de bal, schiet en ... Bortă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Luszka Rangers - Dąbie `07 Szczecin 0:4

86e minuut.
Biaduń probeert naar een medespeler te passen. Vicinanza rent richting de bal. Vicinanza passt de bal met de wreef. Mreka is nu in balbezit. Mreka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Luszka Rangers - Dąbie `07 Szczecin 1:4

88e minuut.
Biaduń onderschept slim de pass. Biaduń geeft de bal voor. Vicinanza is nu in balbezit. Vicinanza draait met de bal, schiet en ... Słoma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Luszka Rangers - Dąbie `07 Szczecin 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luszka Rangers 47%, Dąbie `07 Szczecin 53%.
Luszka Rangers - Dąbie `07 Szczecin 2:4