Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kc kwas Start Podlasie
Normal Tactiek 1
44% Balbezit 56%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 44
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.1 gemiddelde waardering 46.4
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen zeer goed
slecht Verdedigen solide


1e minuut.
Ciutol met een snelle inworp. Rocinha rent richting de bal. Rocinha geeft een hoge lob. Kulczyk rent richting de bal. Kulczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kc kwas - Start Podlasie 0:1

2e minuut.
Rajkowski geeft een lange en hoge pass. Grędkiewicz kopt de bal weg. Bodzioch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodzioch haalt uit met een fantastische trap. Cyll maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kc kwas - Start Podlasie 0:2

3e minuut.
Klungelig pakt Modrzejewski de bal. Bodzioch is nu in balbezit. Weśniuk is nu in balbezit. Bodzioch verovert de bal door een tackle van achteren. Bodzioch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Wyłupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Rajkowski met een sublieme pass. Kulczyk rent richting de bal. Kulczyk schiet op doel. Cyll verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Rocinha met de inworp. Ciutol is nu in balbezit. Ciutol geeft een hoge lob. Bodzioch rent richting de bal. Bodzioch schiet op doel. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Wyłupski de bal. Ciutol geeft de bal voor. Kulczyk krijgt zijn hoofd ertegen. Cyll maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kc kwas - Start Podlasie 0:3

15e minuut.
Klungelig pakt Ciutol de bal. Inworp. Wyłupski met een snelle inworp. Bodzioch is nu in balbezit. Bodzioch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Doeltrap. Cyll trapt de bal weg van het doel. Ciutol kopt de bal weg. Bodzioch is nu in balbezit. Bodzioch schiet op doel. Cyll kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Rocinha passt de bal met de wreef. Bodzioch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodzioch speelt de bal door. Kulczyk is nu in balbezit. Kulczyk haalt uit met een fantastische trap. Cyll kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Bodzioch probeert de bal aan de voet te houden. Ignaczak rent richting de bal. Bodzioch verovert de bal door een tackle van achteren. Bodzioch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kc kwas - Start Podlasie 0:4

27e minuut.
Rajkowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Bodzioch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bodzioch passt de bal zonder na te denken. Kulczyk rent richting de bal. Kulczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
kc kwas - Start Podlasie 0:5

28e minuut.
Ciutol speelt de bal door. Bodzioch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodzioch passt de bal met de wreef. Kulczyk is nu in balbezit. Kulczyk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Rocinha speelt de bal door. Kulczyk is nu in balbezit. Kulczyk passt de bal met de wreef. Bodzioch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodzioch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Inworp. Rocinha met een snelle inworp. Ciutol probeert naar een medespeler te passen. Kulczyk rent richting de bal. Kulczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
kc kwas - Start Podlasie 0:6

35e minuut.
Ciutol is nu in balbezit. Ciutol passt de bal zonder na te denken. Rocinha speelt de bal door. Kulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczyk haalt uit met een fantastische trap. Cyll verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kc kwas - Start Podlasie 0:7

44e minuut.
Ciutol kopt de bal weg. Rocinha is nu in balbezit. Rocinha geeft een lange en hoge pass. Kulczyk is nu in balbezit. Kulczyk draait met de bal, schiet en ... Cyll kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ignaczak is nu in balbezit. Ignaczak geeft een lange en hoge pass. Rajkowski kopt de bal weg. Kulczyk is nu in balbezit. Kulczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kc kwas 79%, Start Podlasie 21%.
kc kwas - Start Podlasie 0:7

46e minuut.
Kulczyk is nu in balbezit. Kulczyk passt de bal in één keer door. Ciutol probeert naar een medespeler te passen. Rocinha rent richting de bal. Rocinha haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kulczyk krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
kc kwas - Start Podlasie 0:8

50e minuut.
Doliński verovert de bal door een tackle van achteren. Rajkowski geeft een lange en hoge pass. Ciutol probeert naar een medespeler te passen. Bodzioch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodzioch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kc kwas - Start Podlasie 0:9

52e minuut.
Rajkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajkowski probeert naar een medespeler te passen. Kulczyk is nu in balbezit. Kulczyk draait met de bal, schiet en ... Cyll werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Doeltrap. Kuchczyński komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Patyczek geeft een hoge lob. Rocinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchczyński is nu in balbezit. Kuchczyński geeft een lange en hoge pass. Bodzioch springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Wyłupski kopt de bal weg. Rajkowski is nu in balbezit. Rajkowski geeft een lange en hoge pass. Bodzioch is nu in balbezit. Bodzioch draait met de bal, schiet en ... Cyll probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Doeltrap. Bosek komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Rocinha geeft de bal voor. Daar is Kulczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mąka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Kulczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hałaczkiewicz komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Hałaczkiewicz rent richting de bal. Daar is Hałaczkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bodzioch geeft een hoge lob. Kulczyk maakt een snoekduik en kopt de bal. Cyll werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kc kwas - Start Podlasie 0:10

80e minuut.
Ignaczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignaczak geeft de bal voor. Hałaczkiewicz rent richting de bal. Rocinha geeft een hoge lob. Kulczyk springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Modrzejewski kopt de bal weg. Rocinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocinha speelt de bal door. Bodzioch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodzioch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kc kwas - Start Podlasie 0:11

84e minuut.
Rocinha rent richting de bal. Rocinha met een sublieme pass. Kulczyk rent richting de bal. Kulczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kc kwas - Start Podlasie 0:12

84e minuut.
Gąsiewski komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Doliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Doliński geeft de bal voor. Gąsiewski rent richting de bal. Bodzioch is nu in balbezit. Bodzioch schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
kc kwas - Start Podlasie 0:13

87e minuut.
Chojanecki is nu in balbezit. Rajkowski onderschept slim de pass. Rajkowski geeft een lange en hoge pass. Kulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kc kwas - Start Podlasie 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kc kwas 75%, Start Podlasie 25%.
kc kwas - Start Podlasie 0:14