Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LubiePlacki RPL Devils
333333 Tactiek Murowana
47% Balbezit 53%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 45
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.7 gemiddelde waardering 71.1
solide Schieten uitmuntend
uitstekend Passen uitmuntend
uitstekend Verdedigen wonderbaarlijk


2e minuut.
Lejbølle passt de bal met de wreef. Curciulicchio is nu in balbezit. Curciulicchio met een sublieme pass. Tschannen rent richting de bal. Tschannen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Credo is nu in balbezit. Aggelis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Credo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Tschannen neemt zijn aanloop. Abadexo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LubiePlacki - RPL Devils 0:1

4e minuut.
Tschannen geeft een lange en hoge pass. Zrnanović kopt de bal weg. Lejbølle is nu in balbezit. Lejbølle geeft een lange en hoge pass. Credo krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Lejbølle geeft een lange en hoge pass. Credo kopt de bal weg. Tschannen heeft problemen om de bal te vangen. Tschannen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LubiePlacki - RPL Devils 0:2

9e minuut.
Peutinckx geeft een hoge lob. Chislîi kopt de bal weg. Klungelig pakt Ślepokura de bal. Ślepokura haalt uit met een fantastische trap. de la Cal probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Lejbølle speelt de bal door. Curciulicchio is nu in balbezit. Curciulicchio passt de bal zonder na te denken. Credo bereikt de bal nog maar net als eerste. Credo schiet op doel. Abadexo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Tschannen onderschept slim de pass. Tschannen probeert naar een medespeler te passen. Credo rent richting de bal. Credo schiet op doel. Abadexo probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

24e minuut.
Credo met een sublieme pass. Curciulicchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Curciulicchio passt de bal zonder na te denken. Credo rent richting de bal. Credo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
LubiePlacki - RPL Devils 0:3

27e minuut.
Chislîi is nu in balbezit. Furman verovert de bal door een tackle van achteren. Furman speelt de bal door. Tschannen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tschannen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Lejbølle speelt de bal door. Curciulicchio rent richting de bal. Curciulicchio passt de bal zonder na te denken. Credo is nu in balbezit. Credo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Xuân Bình kopt de bal weg. Arcay rent richting de bal. Curciulicchio onderschept slim de pass. Curciulicchio geeft een lange en hoge pass. Credo krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Stan trapt de bal weg. Labbé rent richting de bal. Labbé passt de bal zonder na te denken. Tschannen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tschannen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Lejbølle met een sublieme pass. Credo is nu in balbezit. Credo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Certinho de bal onder controle te krijgen. Abadexo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LubiePlacki - RPL Devils 0:4

39e minuut.
Stan kopt de bal weg. Labbé bereikt de bal nog maar net als eerste. Labbé geeft een hoge lob. Credo bereikt de bal nog maar net als eerste. Credo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Labbé passt de bal met de wreef. Zrnanović onderschept slim de pass. Curciulicchio rent richting de bal. Curciulicchio geeft een lange en hoge pass. Tschannen krijgt zijn hoofd ertegen. Abadexo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Xuân Bình geeft de bal voor. Credo kopt de bal weg. Tschannen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tschannen draait met de bal, schiet en ... Abadexo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LubiePlacki - RPL Devils 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LubiePlacki 79%, RPL Devils 21%.
LubiePlacki - RPL Devils 0:5

47e minuut.
Credo rent richting de bal. Zrnanović legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Credo raakt geblesseerd tijdens het duel. Credo legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Abadexo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LubiePlacki - RPL Devils 0:6

52e minuut.
Klungelig pakt Stan de bal. Labbé is nu in balbezit. Labbé passt de bal zonder na te denken. Tschannen rent richting de bal. Tschannen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Labbé zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lejbølle rent richting de bal. Lejbølle geeft de bal voor. Tschannen maakt een snoekduik en kopt de bal. Abadexo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LubiePlacki - RPL Devils 0:7

54e minuut.
Lejbølle probeert naar een medespeler te passen. Curciulicchio is nu in balbezit. Curciulicchio passt de bal in één keer door. Credo is nu in balbezit. Credo schiet op doel. Abadexo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stan kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Curciulicchio neemt de hoekschop. Credo springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Arcay rent richting de bal. Xuân Bình verovert de bal door een tackle van achteren. Xuân Bình probeert naar een medespeler te passen. Credo rent richting de bal. Credo schiet op doel. Abadexo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Xuân Bình is nu in balbezit. Xuân Bình geeft een lange en hoge pass. Tschannen kopt de bal weg. Credo bereikt de bal nog maar net als eerste. Credo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Neville geeft de bal voor. Curciulicchio rent richting de bal. Curciulicchio geeft een hoge lob. Daar is Credo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Credo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Peutinckx kan de bal niet met de borst controleren. Neville geeft een hoge lob. Tschannen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tschannen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LubiePlacki - RPL Devils 0:8

63e minuut.
Lejbølle passt de bal zonder na te denken. del Pozo geeft een lange en hoge pass. Certinho kopt de bal weg. Credo is nu in balbezit. Credo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Neville geeft een lange en hoge pass. Credo kopt de bal weg. Tschannen rent richting de bal. Tschannen schiet op doel. Abadexo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LubiePlacki - RPL Devils 0:9

67e minuut.
Peutinckx met een snelle inworp. Labbé rent richting de bal. Labbé geeft de bal voor. Credo rent richting de bal. Credo draait met de bal, schiet en ... Abadexo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Zrnanović geeft een lange en hoge pass. Ślepokura bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Bình onderschept slim de pass. Xuân Bình geeft een hoge lob. Tschannen maakt een snoekduik en kopt de bal. Abadexo bokst de bal weg. Tschannen is nu in balbezit. Tschannen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Neville verovert de bal door een tackle van achteren. Neville passt de bal met de wreef. Lejbølle probeert naar een medespeler te passen. Daar is Credo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Credo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Certinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Certinho geeft een hoge lob. Xuân Bình geeft een lange en hoge pass. Tschannen is nu in balbezit. Tschannen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Abadexo met een sublieme pass. Furman rent richting de bal. Niggemann maakt een afschuwelijke overtreding. Niggemann krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Xuân Bình verovert de bal door een tackle van achteren. Xuân Bình met een sublieme pass. Lejbølle met een sublieme pass. Credo is nu in balbezit. Credo draait met de bal, schiet en ... Abadexo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LubiePlacki - RPL Devils 0:10

89e minuut.
Lejbølle passt de bal in één keer door. Curciulicchio is nu in balbezit. Curciulicchio geeft een hoge lob. Credo maakt een snoekduik en kopt de bal. Abadexo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LubiePlacki - RPL Devils 0:11

90e minuut.
Credo is nu in balbezit. Tschannen bereikt de bal nog maar net als eerste. Credo is nu in balbezit. Credo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LubiePlacki - RPL Devils 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LubiePlacki 75%, RPL Devils 25%.
LubiePlacki - RPL Devils 0:12