Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jerzynki Drugie Escola Warszawa
d Tactiek 523l
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.4 gemiddelde waardering 65.8
solid Schieten outstanding
very good Passen excellent
excellent Verdedigen outstanding


5e minuut.
Sorriso met een sublieme pass. Butnăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Butnăreanu passt de bal zonder na te denken. Cerber geeft een lange en hoge pass. Buehler springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Cypisek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Zapiec is nu in balbezit. Zapiec probeert naar een medespeler te passen. Kapturek rent richting de bal. Kapturek passt de bal in één keer door. Kijewski geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Kapturek probeert naar een medespeler te passen. Kijewski heeft problemen om de bal te vangen. Kijewski speelt de bal door. Kapturek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapturek geeft een lange en hoge pass. Bizera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Kapturek geeft een lange en hoge pass. Brault rent richting de bal. Kozianowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kozianowski krijgt een gele kaart. Sorriso raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Erenoğlu komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Buehler probeert naar een medespeler te passen. Butnăreanu rent richting de bal. Butnăreanu geeft de bal voor. Erenoğlu is nu in balbezit. Erenoğlu schiet op doel. Cypisek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Pełszyk geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cerber zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Żelazko bereikt de bal nog maar net als eerste. Żelazko geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jerzynki Drugie 53%, Escola Warszawa 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jerzynki Drugie - Escola Warszawa 0:0

48e minuut.
Żelazko passt de bal in één keer door. Daar is Erenoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erenoğlu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Buehler de bal. Buehler schiet op doel. Cypisek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Buehler is nu in balbezit. Megali onderschept slim de pass. Erenoğlu rent richting de bal. Erenoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jerzynki Drugie - Escola Warszawa 0:1

52e minuut.
Megali rent richting de bal. Buehler verovert de bal door een tackle van achteren. Żelazko geeft de bal voor. Erenoğlu is nu in balbezit. Erenoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Erenoğlu controleert de bal met de borst. Buehler rent richting de bal. Mącik onderschept slim de pass. Erenoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Erenoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Żelazko met een sublieme pass. Żołnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Erenoğlu rent richting de bal. Erenoğlu haalt uit met een fantastische trap. Cypisek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jerzynki Drugie - Escola Warszawa 0:2

68e minuut.
Buehler onderschept slim de pass. Żołnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Erenoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Erenoğlu haalt uit met een fantastische trap. Cypisek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jerzynki Drugie - Escola Warszawa 0:3

69e minuut.
Megali geeft een lange en hoge pass. Inworp. Erenoğlu met een snelle inworp. Żelazko geeft de bal voor. Buehler maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Cypisek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Inworp. Cerber met de inworp. Żelazko geeft een hoge lob. Buehler krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jerzynki Drugie - Escola Warszawa 0:4

85e minuut.
Zapiec speelt de bal door. Pełszyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Butnăreanu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Butnăreanu krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Cypisek rent richting de bal. Cypisek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Żelazko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cerber geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jerzynki Drugie 63%, Escola Warszawa 37%.
Jerzynki Drugie - Escola Warszawa 0:4