Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cherry Wolf TKS Modrzew Gródki
Ud Tactiek TEST 4.3 zz duo
54% Balbezit 46%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
58.1 gemiddelde waardering 68
very good Schieten incredible
very good Passen outstanding
very good Verdedigen outstanding


7e minuut.
Max is nu in balbezit. Max passt de bal in één keer door. Štverka rent richting de bal. Štverka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cherry Wolf - TKS Modrzew Gródki 0:1

10e minuut.
Lăzărescu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sauzée. Lăzărescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vidić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Max is nu in balbezit. Max haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Piecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidić met een sublieme pass. Lăzărescu probeert naar een medespeler te passen. Štverka heeft problemen om de bal te vangen. Štverka draait met de bal, schiet en ... Benes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Max rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cherry Wolf - TKS Modrzew Gródki 0:2

16e minuut.
Vidić passt de bal zonder na te denken. Štverka rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Koral. Koral krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Doeltrap. Siti met een harde bal richting middenveld. Lăzărescu kopt de bal weg. Vidić geeft een hoge lob. Štverka springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Fritzka is nu in balbezit. Fritzka passt de bal met de wreef. Max bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Max, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Max draait met de bal, schiet en ... Benes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lăzărescu neemt de hoekschop. Max springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Hruşcă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vidić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidić passt de bal in één keer door. Max bereikt de bal nog maar net als eerste. Max draait met de bal, schiet en ... Benes bokst de bal weg.

42e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fritzka zal de hoekschop nemen. Benes speelt de bal door. Florea kopt de bal weg. Vidić geeft een hoge lob. Pikuła heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Max rent richting de bal. Max haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cherry Wolf - TKS Modrzew Gródki 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cherry Wolf 71%, TKS Modrzew Gródki 29%.
Cherry Wolf - TKS Modrzew Gródki 0:3

46e minuut.
Lăzărescu passt de bal in één keer door. Max bereikt de bal nog maar net als eerste. Štverka is nu in balbezit. Štverka draait met de bal, schiet en ... Benes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cherry Wolf - TKS Modrzew Gródki 0:4

54e minuut.
Buncol is nu in balbezit. Inworp. Hruşcă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fritzka bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritzka geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Doeltrap. Balcerzak komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Trywiański geeft een hoge lob. Czosnyka kopt de bal weg. Daar is Lesiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Max rent richting de bal. Max haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Popowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Štverka rent richting de bal. Popowicz is nu in balbezit. Štverka onderschept slim de pass. Štverka haalt uit met een fantastische trap. Benes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Vidić met de inworp. Sauzée bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzărescu onderschept slim de pass. Lăzărescu geeft een lange en hoge pass. Štverka maakt een snoekduik en kopt de bal. Benes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Krachel kopt de bal weg. Vidić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidić speelt de bal door. Štverka rent richting de bal. Štverka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cherry Wolf - TKS Modrzew Gródki 0:5

69e minuut.
Buncol speelt de bal door. Klungelig pakt Vidić de bal. Vidić geeft een hoge lob. Max maakt een snoekduik en kopt de bal. Benes probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Koral geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lăzărescu met een snelle inworp. Vidić geeft de bal voor. Max maakt een snoekduik en kopt de bal. Benes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Lăzărescu met een snelle inworp. Vidić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidić geeft een lange en hoge pass. Max springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cherry Wolf - TKS Modrzew Gródki 0:6

90e minuut.
Krynicki kopt de bal weg. Fritzka rent richting de bal. Fritzka passt de bal in één keer door. Daar is Max, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Max schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cherry Wolf 74%, TKS Modrzew Gródki 26%.
Cherry Wolf - TKS Modrzew Gródki 0:6