Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mlody121 The Naturals
Normal Tactiek 532 G mirror mid
43% Balbezit 57%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 70
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 68.4
average Schieten brilliant
weak Passen outstanding
weak Verdedigen solid


1e minuut.
Noszczyk is nu in balbezit. Nartowski is nu in balbezit. Noszczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Miastkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miastkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Santos geeft een lange en hoge pass. Noszczyk kopt de bal weg. Lemonnier speelt de bal door. Miastkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miastkowski schiet op doel. Wachowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Miastkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miastkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mlody121 - The Naturals 0:1

5e minuut.
Daar is Noszczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piskuła rent richting de bal. Met opzet legt Noszczyk zijn tegenspeler op de grond. Noszczyk krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Piskuła is nu in balbezit. Miastkowski onderschept slim de pass. Noszczyk rent richting de bal. Noszczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mlody121 - The Naturals 0:2

7e minuut.
Turone rent richting de bal. Turone geeft een lange en hoge pass. Godlewski kopt de bal weg. Lemonnier geeft een hoge lob. Noszczyk krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Miastkowski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Miastkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miastkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mlody121 - The Naturals 0:3

8e minuut.
Noszczyk speelt de bal door. Turone rent richting de bal. Turone passt de bal met de wreef. Miastkowski is nu in balbezit. Miastkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mlody121 - The Naturals 0:4

10e minuut.
Glon met een sublieme pass. Noszczyk rent richting de bal. Noszczyk geeft een lange en hoge pass. Miastkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miastkowski schiet op doel. Wachowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Lemonnier geeft een hoge lob. Piskuła met een sublieme pass. Lemonnier is nu in balbezit. Lemonnier geeft een hoge lob. Miastkowski kopt de bal weg. Wachowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Noszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Noszczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mlody121 - The Naturals 0:5

14e minuut.
Inworp. Lemonnier met de inworp. Glon probeert de bal met de borst te controleren. Glon geeft een lange en hoge pass. Noszczyk krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Glon onderschept slim de pass. Glon speelt de bal door. Miastkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Noszczyk is nu in balbezit. Noszczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Miastkowski rent richting de bal. Miastkowski geeft de bal voor. Noszczyk rent richting de bal. Noszczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mlody121 - The Naturals 0:6

19e minuut.
Noszczyk rent richting de bal. Noszczyk geeft een hoge lob. Daar is Nartowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miastkowski is nu in balbezit. Miastkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mlody121 - The Naturals 0:7

22e minuut.
Lemonnier met de inworp. Noszczyk kan de bal niet met de borst controleren. Miastkowski is nu in balbezit. Miastkowski schiet op doel. Wachowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mlody121 - The Naturals 0:8

22e minuut.
Wlazły probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rokosza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noszczyk is nu in balbezit. Noszczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Turone neemt de hoekschop. Noszczyk krijgt zijn hoofd ertegen. Wachowicz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Mlody121 - The Naturals 0:9

24e minuut.
Wlazły passt de bal met de wreef. Śmiech met een sublieme pass. Turone met een sublieme pass. Klungelig pakt Noszczyk de bal. Noszczyk draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

26e minuut.
Glon probeert de bal met de borst te controleren. Rokosza schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Glon is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lemonnier met een snel genomen vrije trap. Noszczyk maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Godlewski trapt de bal weg van het doel. Lemonnier kopt de bal weg. Klungelig pakt Turone de bal. Turone geeft de bal voor. Miastkowski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mlody121 - The Naturals 0:10

29e minuut.
Miastkowski onderschept slim de pass. Miastkowski speelt de bal door. Noszczyk is nu in balbezit. Noszczyk schiet op doel. Wachowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mlody121 - The Naturals 0:11

30e minuut.
Turone passt de bal met de wreef. Miastkowski is nu in balbezit. Miastkowski draait met de bal, schiet en ... Noszczyk probeert de bal aan de voet te houden. Turone geeft de bal voor. Wachowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Miastkowski rent richting de bal. Miastkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mlody121 - The Naturals 0:12

32e minuut.
Śmiech rent richting de bal. Turone onderschept slim de pass. Turone met een sublieme pass. Miastkowski rent richting de bal. Miastkowski draait met de bal, schiet en ... Wachowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Lemonnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemonnier met een sublieme pass. Turone rent richting de bal. Turone geeft een hoge lob. Noszczyk springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mlody121 - The Naturals 0:13

35e minuut.
Klungelig pakt Noszczyk de bal. Noszczyk passt de bal zonder na te denken. Miastkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miastkowski draait met de bal, schiet en ... Wachowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mlody121 - The Naturals 0:14

36e minuut.
Turone bereikt de bal nog maar net als eerste. Turone met een sublieme pass. Miastkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miastkowski haalt uit met een fantastische trap. Wachowicz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Miastkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miastkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mlody121 - The Naturals 0:15

37e minuut.
Lemonnier onderschept slim de pass. Lemonnier passt de bal met de wreef. Miastkowski rent richting de bal. Noszczyk rent richting de bal. Noszczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Daar is Turone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turone geeft een hoge lob. Miastkowski kopt de bal weg. Noszczyk rent richting de bal. Noszczyk draait met de bal, schiet en ... Wachowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Godlewski geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Rybski de bal onder controle te krijgen. Lemonnier rent richting de bal. Lemonnier geeft een lange en hoge pass. Noszczyk is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Mlody121 - The Naturals 0:16

41e minuut.
Lemonnier verovert de bal door een tackle van achteren. Lemonnier probeert naar een medespeler te passen. Turone geeft een hoge lob. Miastkowski krijgt zijn hoofd ertegen. Wachowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mlody121 - The Naturals 0:17

43e minuut.
Inworp. Turone met een snelle inworp. Lemonnier geeft een lange en hoge pass. Daar is Miastkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miastkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mlody121 - The Naturals 0:18

44e minuut.
Miastkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Lemonnier probeert naar een medespeler te passen. Miastkowski is nu in balbezit. Miastkowski schiet op doel. Wachowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mlody121 - The Naturals 0:19

45e minuut.
Lemonnier geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Godlewski de bal. Miastkowski is nu in balbezit. Miastkowski haalt uit met een fantastische trap. Wachowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mlody121 - The Naturals 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mlody121 86%, The Naturals 14%.
Mlody121 - The Naturals 0:20

47e minuut.
Vandenbossche met een sublieme pass. Miastkowski rent richting de bal. Piskuła begaat een overtreding. Miastkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Miastkowski wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Turone bereikt de bal nog maar net als eerste. Turone geeft een hoge lob. Noszczyk kopt de bal weg. Miastkowski is nu in balbezit. Miastkowski draait met de bal, schiet en ... Wachowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Lemonnier geeft een hoge lob. Miastkowski kopt de bal weg. Noszczyk is nu in balbezit. Noszczyk draait met de bal, schiet en ... Wachowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mlody121 - The Naturals 0:21

51e minuut.
Wlazły probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rokosza de bal. Noszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Noszczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Lemonnier geeft een hoge lob. Noszczyk is nu in balbezit. Miastkowski rent richting de bal. Miastkowski haalt uit met een fantastische trap. Wachowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mlody121 - The Naturals 0:22

55e minuut.
Turone is nu in balbezit. Turone geeft een lange en hoge pass. Godlewski is nu in balbezit. Noszczyk is nu in balbezit. Noszczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mlody121 - The Naturals 0:23

56e minuut.
Turone rent richting de bal. Turone geeft een hoge lob. Klungelig pakt Piskuła de bal. Noszczyk rent richting de bal. Noszczyk haalt uit met een fantastische trap. Wachowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Miastkowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mlody121 - The Naturals 0:24

58e minuut.
Inworp. Vandenbossche zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lemonnier met een sublieme pass. Noszczyk rent richting de bal. Noszczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mlody121 - The Naturals 0:25

59e minuut.
Klungelig pakt Wlazły de bal. Miastkowski rent richting de bal. Miastkowski passt de bal in één keer door. Noszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Noszczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mlody121 - The Naturals 0:26

60e minuut.
Rokosza heeft problemen om de bal te vangen. Wlazły rent richting de bal. Noszczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Noszczyk draait met de bal, schiet en ... Wachowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mlody121 - The Naturals 0:27

61e minuut.
Jefferson probeert naar een medespeler te passen. Vandenbossche met een sublieme pass. Lemonnier probeert naar een medespeler te passen. Miastkowski rent richting de bal. Miastkowski schiet op doel. Wachowicz bokst de bal weg.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Turone zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lemonnier geeft een lange en hoge pass. Noszczyk springt en kopt de bal. Wachowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mlody121 - The Naturals 0:28

65e minuut.
Glon passt de bal zonder na te denken. Turone rent richting de bal. Turone geeft een hoge lob. Miastkowski rent richting de bal. Miastkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mlody121 - The Naturals 0:29

67e minuut.
Turone kopt de bal weg. Glon met een sublieme pass. Klungelig pakt Noszczyk de bal. Noszczyk schiet op doel. Wachowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Wachowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Miastkowski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mlody121 - The Naturals 0:30

70e minuut.
Wachowicz trapt de bal weg van het doel. Lemonnier geeft een lange en hoge pass. Turone geeft een lange en hoge pass. Noszczyk springt en kopt de bal. Wachowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Rybski rent richting de bal. Vandenbossche onderschept slim de pass. Klungelig pakt Vandenbossche de bal. Vandenbossche geeft een lange en hoge pass. Miastkowski springt en kopt de bal. Wachowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Noszczyk rent richting de bal. Noszczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Santos geeft de bal voor. Piskuła kopt de bal weg. Lemonnier met een sublieme pass. Klungelig pakt Miastkowski de bal. Miastkowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mlody121 - The Naturals 0:31

75e minuut.
Turone met een sublieme pass. Daar is Noszczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miastkowski rent richting de bal. Miastkowski schiet op doel. Wachowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Klungelig pakt Rokosza de bal. Giergiel geeft een lange en hoge pass. Miastkowski is nu in balbezit. Noszczyk rent richting de bal. Noszczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Inworp. Lemonnier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nartowski rent richting de bal. Miastkowski is nu in balbezit. Miastkowski schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mlody121 - The Naturals 0:32

80e minuut.
Doeltrap. Piskuła met een harde bal richting middenveld. Glon speelt de bal door. Turone bereikt de bal nog maar net als eerste. Turone geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wachowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Śmiech zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Giergiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Glon onderschept slim de pass. Glon geeft een hoge lob. Noszczyk maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Miastkowski rent richting de bal. Miastkowski draait met de bal, schiet en ... Wachowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mlody121 - The Naturals 0:33

84e minuut.
Wlazły bereikt de bal nog maar net als eerste. Glon bereikt de bal nog maar net als eerste. Glon met een sublieme pass. Noszczyk is nu in balbezit. Noszczyk schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Wachowicz met een harde bal richting middenveld. Santos kan de bal niet met de borst controleren. Santos met een sublieme pass. Daar is Noszczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noszczyk haalt uit met een fantastische trap. Wachowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Miastkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miastkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mlody121 - The Naturals 0:34

86e minuut.
Turone rent richting de bal. Turone geeft de bal voor. Klungelig pakt Miastkowski de bal. Miastkowski haalt uit met een fantastische trap. Wachowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mlody121 - The Naturals 0:35

87e minuut.
Giergiel rent richting de bal. Lemonnier onderschept slim de pass. Lemonnier met een sublieme pass. Miastkowski rent richting de bal. Miastkowski haalt uit met een fantastische trap. Wachowicz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Mlody121 - The Naturals 0:36

88e minuut.
Turone verovert de bal door een tackle van achteren. Turone passt de bal in één keer door. Noszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Turone bereikt de bal nog maar net als eerste. Turone geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Mlody121 - The Naturals 0:37

89e minuut.
Lemonnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Miastkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemonnier probeert naar een medespeler te passen. Noszczyk is nu in balbezit. Noszczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mlody121 - The Naturals 0:38

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mlody121 86%, The Naturals 14%.
Mlody121 - The Naturals 0:38