Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ipswich Town szarzujace dziki
igła3testing Tactiek Arsene Wenger
42% Balbezit 58%
64% Spel op eigen helft 36%
9 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
50.7 gemiddelde waardering 66.7
excellent Schieten excellent
solid Passen outstanding
good Verdedigen excellent


1e minuut.
Bădescu onderschept slim de pass. Bădescu passt de bal in één keer door. Libert bereikt de bal nog maar net als eerste. Libert geeft de bal voor. Bădescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Klungelig pakt Schauwaers de bal. Schauwaers met een sublieme pass. Libert is nu in balbezit. Libert geeft een hoge lob. Bădescu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Bădescu verovert de bal door een tackle van achteren. Blečić begaat een overtreding. Bădescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lucinschi met een snel genomen vrije trap. Libert kopt de bal weg. Daar is Gaona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bereikt de bal nog maar net als eerste. haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Pośpiech is nu in balbezit. Pośpiech passt de bal met de wreef. Kiełpiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełpiński draait met de bal, schiet en ... Böröczi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ipswich Town - szarzujace dziki 1:0

21e minuut.
Gaona passt de bal in één keer door. Pośpiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Pośpiech passt de bal in één keer door. Kiełpiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełpiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Lucinschi met een sublieme pass. Schauwaers speelt de bal door. Libert heeft problemen om de bal te vangen. Libert geeft een lange en hoge pass. Bădescu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Lucinschi met een sublieme pass. Klungelig pakt de bal. Libert is nu in balbezit. Libert geeft de bal voor. Bădescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Piwo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Leyton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pośpiech met een snelle inworp. Kiełpiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełpiński draait met de bal, schiet en ... Böröczi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ipswich Town - szarzujace dziki 2:0

30e minuut.
Schauwaers kopt de bal weg. Libert bereikt de bal nog maar net als eerste. Libert probeert naar een medespeler te passen. Bădescu is nu in balbezit. Bădescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ipswich Town - szarzujace dziki 2:1

33e minuut.
Bădescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Faragli Gigli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bădescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bădescu neemt zijn aanloop. Piwo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Ipswich Town - szarzujace dziki 2:2

36e minuut.
Mostowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mostowiak geeft een hoge lob. Blečić rent richting de bal. Bădescu onderschept slim de pass. Bădescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Libert bereikt de bal nog maar net als eerste. Libert passt de bal in één keer door. Daar is Bădescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bădescu draait met de bal, schiet en ... Piwo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ipswich Town - szarzujace dziki 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ipswich Town 57%, szarzujace dziki 43%.
FC Ipswich Town - szarzujace dziki 2:3

46e minuut.
Schauwaers onderschept slim de pass. Mostowiak rent richting de bal. Mostowiak geeft de bal voor. Libert rent richting de bal. Libert draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Libert is nu in balbezit. Libert draait met de bal, schiet en ... Piwo bokst de bal weg.

48e minuut.
Pośpiech rent richting de bal. Pośpiech geeft een hoge lob. Kiełpiński rent richting de bal. Kiełpiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Ipswich Town - szarzujace dziki 3:3

49e minuut.
Quốc Phương speelt de bal door. Libert is nu in balbezit. Libert passt de bal in één keer door. Bădescu is nu in balbezit. Bădescu schiet op doel. Piwo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Schauwaers onderschept slim de pass. Schauwaers probeert naar een medespeler te passen. Libert heeft problemen om de bal te vangen. Libert geeft een lange en hoge pass. Bădescu heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Pawlica kan de bal niet met de borst controleren. Bădescu is nu in balbezit. Blečić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Blečić krijgt een gele kaart. Bădescu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lucinschi neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Rognerud verovert de bal door een tackle van achteren. Jegliński verovert de bal door een tackle van achteren. Kiełpiński is nu in balbezit. Kiełpiński draait met de bal, schiet en ... Böröczi probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Lucinschi heeft problemen om de bal te vangen. Schauwaers speelt de bal door. Libert rent richting de bal. Libert geeft een hoge lob. Bădescu krijgt zijn hoofd ertegen. Piwo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Hoàng Bảo rent richting de bal. Schauwaers verovert de bal door een tackle van achteren. Schauwaers speelt de bal door. Libert is nu in balbezit. Libert draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Quốc Phương verovert de bal door een tackle van achteren. Quốc Phương passt de bal zonder na te denken. Daar is Libert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Libert probeert naar een medespeler te passen. Bădescu bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Lucinschi verovert de bal door een tackle van achteren. Lucinschi met een sublieme pass. Bădescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădescu haalt uit met een fantastische trap. Piwo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ipswich Town - szarzujace dziki 3:4

89e minuut.
Lucinschi is nu in balbezit. Lucinschi probeert naar een medespeler te passen. Kowalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rognerud onderschept slim de pass. Rognerud draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ipswich Town 71%, szarzujace dziki 29%.
FC Ipswich Town - szarzujace dziki 3:4