Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WOJCIECHÓW Jagiellonia Białystok
wa Tactiek GM2
43% Balbezit 57%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
54.2 gemiddelde waardering 72.6
very good Schieten brilliant
adequate Passen incredible
very good Verdedigen outstanding


4e minuut.
Pochroń kopt de bal weg. Tähtioja heeft problemen om de bal te vangen. Malcolm bereikt de bal nog maar net als eerste. Malcolm passt de bal in één keer door. Daar is Adriano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Mäe trapt de bal weg van het doel. Fink speelt de bal door. Grzywiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywiński passt de bal met de wreef. Del Lesto bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Grzywiński passt de bal in één keer door. Fink speelt de bal door. Daar is Del Lesto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Del Lesto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WOJCIECHÓW - Jagiellonia Białystok 0:1

16e minuut.
Fink speelt de bal door. Grzywiński is nu in balbezit. Grzywiński probeert naar een medespeler te passen. Del Lesto bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Lesto haalt uit met een fantastische trap. Vaccaroni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Fink passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Grzywiński de bal. Grzywiński passt de bal zonder na te denken. Del Lesto is nu in balbezit. Del Lesto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Süss verovert de bal door een tackle van achteren. Süss geeft een lange en hoge pass. Del Lesto is nu in balbezit. Adriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Adriano haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Malcolm met een sublieme pass. Grzywiński is nu in balbezit. Grzywiński speelt de bal door. Del Lesto is nu in balbezit. Del Lesto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WOJCIECHÓW - Jagiellonia Białystok 0:2

29e minuut.
Fink passt de bal in één keer door. Daar is Grzywiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzywiński met een sublieme pass. Del Lesto bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Lesto draait met de bal, schiet en ... Vaccaroni bokst de bal weg. Adriano rent richting de bal. Adriano haalt uit met een fantastische trap. Vaccaroni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Vaccaroni niet meer kan verder spelen. Lago komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Fink probeert naar een medespeler te passen. Grzywiński rent richting de bal. Grzywiński geeft de bal voor. Del Lesto krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
WOJCIECHÓW - Jagiellonia Białystok 0:3

33e minuut.
Süss probeert naar een medespeler te passen. Grzywiński heeft problemen om de bal te vangen. Grzywiński passt de bal in één keer door. Del Lesto bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Lesto haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Del Lesto passt de bal in één keer door. Daar is Grzywiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzywiński speelt de bal door. Adriano is nu in balbezit. Adriano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Jakubczak met een sublieme pass. Gabrian speelt de bal door. Grzywiński is nu in balbezit. Grzywiński geeft een lange en hoge pass. Del Lesto krijgt zijn hoofd ertegen. Lago kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Vidal heeft problemen om de bal te vangen. Adriano is nu in balbezit. Vidal legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Adriano wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Del Lesto kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Lago probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WOJCIECHÓW - Jagiellonia Białystok 0:4

45e minuut.
Fink passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Grzywiński de bal. Grzywiński met een sublieme pass. Del Lesto bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Lesto draait met de bal, schiet en ... Lago probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WOJCIECHÓW 82%, Jagiellonia Białystok 18%.
WOJCIECHÓW - Jagiellonia Białystok 0:4

49e minuut.
Grzywiński is nu in balbezit. Grzywiński geeft de bal voor. Vidal heeft problemen om de bal te vangen. Del Lesto is nu in balbezit. Del Lesto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Fink met een sublieme pass. Grzywiński is nu in balbezit. Grzywiński met een sublieme pass. Del Lesto rent richting de bal. Del Lesto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Lago trapt de bal weg. Daar is Lammi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malcolm geeft een hoge lob. Del Lesto is nu in balbezit. Del Lesto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Fink kopt de bal weg. Malcolm probeert naar een medespeler te passen. Grzywiński met een sublieme pass. Klungelig pakt Del Lesto de bal. Del Lesto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WOJCIECHÓW - Jagiellonia Białystok 0:5

57e minuut.
Fink onderschept slim de pass. Fink passt de bal met de wreef. Del Lesto bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Lesto schiet op doel. Lago werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WOJCIECHÓW - Jagiellonia Białystok 0:6

62e minuut.
Adriano rent richting de bal. Vidal legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Adriano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Adriano zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
WOJCIECHÓW - Jagiellonia Białystok 0:7

64e minuut.
Del Lesto heeft problemen om de bal te vangen. Prusak rent richting de bal. Del Lesto verovert de bal door een tackle van achteren. Del Lesto haalt uit met een fantastische trap. Lago maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WOJCIECHÓW - Jagiellonia Białystok 0:8

67e minuut.
Tähtioja bereikt de bal nog maar net als eerste. Malcolm verovert de bal door een tackle van achteren. Malcolm met een sublieme pass. Del Lesto bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Lesto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Malcolm rent richting de bal. Malcolm met een sublieme pass. Adriano rent richting de bal. Adriano draait met de bal, schiet en ... Lago probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WOJCIECHÓW - Jagiellonia Białystok 0:9

73e minuut.
Grzywiński geeft een lange en hoge pass. Vidal is nu in balbezit. Del Lesto onderschept slim de pass. Del Lesto schiet op doel. Lago maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chitic komt het veld opgelopen. Skjærvold komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Klungelig pakt Pochroń de bal. Grzywiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywiński passt de bal in één keer door. Adriano heeft problemen om de bal te vangen. Adriano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Del Lesto bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Grzywiński zal de hoekschop nemen. Adriano is nu in balbezit. Adriano haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grzywiński met een snelle inworp. Fink controleert de bal met de borst. Fink geeft een hoge lob. Adriano maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Doeltrap. Składak komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Malcolm bereikt de bal nog maar net als eerste. Malcolm passt de bal zonder na te denken. Daar is Monzón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adriano rent richting de bal. Adriano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Klungelig pakt Grzywiński de bal. Grzywiński passt de bal in één keer door. Del Lesto rent richting de bal. Del Lesto schiet op doel. Lago werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WOJCIECHÓW - Jagiellonia Białystok 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WOJCIECHÓW 77%, Jagiellonia Białystok 23%.
WOJCIECHÓW - Jagiellonia Białystok 0:10