Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Zbrosławice Zabujcze Strzały
343 Tactiek 532_gol
59% Balbezit 41%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
50.1 gemiddelde waardering 47.4
zeer goed Schieten solide
redelijk Passen solide
solide Verdedigen redelijk


3e minuut.
Darvas kan de bal niet met de borst controleren. Soroka met een sublieme pass. Mureşanu rent richting de bal. Mureşanu draait met de bal, schiet en ... Dražan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zbrosławice - Zabujcze Strzały 1:0

17e minuut.
Couce speelt de bal door. Medranho bereikt de bal nog maar net als eerste. Medranho passt de bal zonder na te denken. Steinbrenner is nu in balbezit. Steinbrenner haalt uit met een fantastische trap. Calderón Sr probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Soroka rent richting de bal. Espada tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Soroka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Villagrán zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Medranho springt en kopt de bal. Calderón Sr probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Steinbrenner krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Zbrosławice - Zabujcze Strzały 1:1

30e minuut.
Bell kopt de bal weg. Darvas probeert de bal met de borst te controleren. Darvas geeft een lange en hoge pass. Mureşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Machida komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Mureşanu is nu in balbezit. Darvas is nu in balbezit. Darvas geeft een lange en hoge pass. Skubała bereikt de bal nog maar net als eerste. Skubała haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Szkiełko is nu in balbezit. Darvas verovert de bal door een tackle van achteren. Darvas geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Inworp. Darvas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mureşanu rent richting de bal. Mureşanu draait met de bal, schiet en ... Manole probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zbrosławice 52%, Zabujcze Strzały 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Zbrosławice - Zabujcze Strzały 1:1

46e minuut.
Bestry komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Machida geeft een hoge lob. Couce probeert naar een medespeler te passen. Steinbrenner bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinbrenner schiet op doel. Calderón Sr maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zbrosławice - Zabujcze Strzały 1:2

62e minuut.
Hesters komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Steinbrenner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bell rent richting de bal. Steinbrenner verovert de bal door een tackle van achteren. Steinbrenner draait met de bal, schiet en ... Calderón Sr probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zbrosławice - Zabujcze Strzały 1:3

76e minuut.
Espada is nu in balbezit. Couce verovert de bal door een tackle van achteren. Couce met een sublieme pass. Bestry geeft een lange en hoge pass. Medranho maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Doeltrap. Dražan trapt de bal weg van het doel. Hesters kopt de bal weg. Klungelig pakt Steinbrenner de bal. Steinbrenner schiet op doel. Calderón Sr kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zbrosławice 55%, Zabujcze Strzały 45%.
FC Zbrosławice - Zabujcze Strzały 1:3