Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:42
  • Bekerwedstrijd: Puchar Polski
  • Stadion: namaxa Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 12995
namaxa FC Bomagol
442v1 Tactiek bgol3
45% Balbezit 55%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 34
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
53.2 gemiddelde waardering 80.8
solide Schieten briljant
solide Passen uitmuntend
formidabel Verdedigen wonderbaarlijk


1e minuut.
Norek heeft problemen om de bal te vangen. Norek passt de bal zonder na te denken. Pampilhosa is nu in balbezit. Dusenne onderschept slim de pass. Dusenne schiet op doel. Mero bokst de bal weg. Cotelo is nu in balbezit. Cotelo draait met de bal, schiet en ... Mero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dusenne bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusenne draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
namaxa - FC Bomagol 0:1

4e minuut.
Berent speelt de bal door. Dusenne rent richting de bal. Pampilhosa begaat een overtreding. Dusenne is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dusenne neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Mero bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
namaxa - FC Bomagol 0:2

7e minuut.
Gobetto geeft een hoge lob. Inworp. Kwiecień met een snelle inworp. Guran geeft de bal voor. Dusenne maakt een snoekduik en kopt de bal. Mero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Kwiecień passt de bal in één keer door. Berent bereikt de bal nog maar net als eerste. Berent probeert naar een medespeler te passen. Dusenne rent richting de bal. Dusenne draait met de bal, schiet en ... Mero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cotelo is nu in balbezit. Cotelo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
namaxa - FC Bomagol 0:3

11e minuut.
Berrettoni probeert naar een medespeler te passen. Moşneguţu is nu in balbezit. Berent begaat een overtreding. Berent krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Golemi met een snelle inworp. Berent bereikt de bal nog maar net als eerste. Berent probeert naar een medespeler te passen. Dusenne is nu in balbezit. Dusenne schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mero trapt de bal weg van het doel. Berent kopt de bal weg. Dusenne bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusenne draait met de bal, schiet en ... Mero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Dusenne is nu in balbezit. Guran rent richting de bal. Guran met een sublieme pass. Cotelo is nu in balbezit. Cotelo schiet op doel. Mero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
namaxa - FC Bomagol 0:4

24e minuut.
Berent rent richting de bal. Berent geeft de bal voor. Dusenne kopt de bal weg. Cotelo rent richting de bal. Cotelo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Cotelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagosteira begaat een overtreding. Cotelo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kwiecień zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cotelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pampilhosa rent richting de bal. Dusenne onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Guran zal de hoekschop nemen. Cotelo maakt een snoekduik en kopt de bal. Mero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Berent bereikt de bal nog maar net als eerste. Berent schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Berent onderschept slim de pass. Berent geeft de bal voor. Lagosteira probeert naar een medespeler te passen. Berent bereikt de bal nog maar net als eerste. Berent draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Lagosteira is nu in balbezit. Cotelo verovert de bal door een tackle van achteren. Dusenne bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotelo is nu in balbezit. Cotelo haalt uit met een fantastische trap. Mero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
namaxa - FC Bomagol 0:5

37e minuut.
Vărsatu passt de bal zonder na te denken. Kačar met een sublieme pass. Cotelo is nu in balbezit. Cotelo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
namaxa - FC Bomagol 0:6

39e minuut.
Inworp. Guran zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kwiecień rent richting de bal. Kwiecień geeft een hoge lob. Dusenne springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: namaxa 75%, FC Bomagol 25%.
namaxa - FC Bomagol 0:6

46e minuut.
Grupiński komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Guran probeert naar een medespeler te passen. Cotelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusenne is nu in balbezit. Dusenne schiet op doel. Mero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
namaxa - FC Bomagol 0:7

55e minuut.
Moşneguţu passt de bal in één keer door. Norek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Golemi geeft een hoge lob. Cotelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotelo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cotelo probeert naar een medespeler te passen. Dusenne rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
namaxa - FC Bomagol 0:8

61e minuut.
Berent speelt de bal door. Dusenne rent richting de bal. Dusenne passt de bal zonder na te denken. Cotelo rent richting de bal. Cotelo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Lagosteira rent richting de bal. Cotelo verovert de bal door een tackle van achteren. Cotelo passt de bal met de wreef. Dusenne bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusenne haalt uit met een fantastische trap. Mero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cotelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotelo schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
namaxa - FC Bomagol 0:9

66e minuut.
Guran rent richting de bal. Guran passt de bal met de wreef. Cotelo is nu in balbezit. Cotelo draait met de bal, schiet en ... Mero probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Kačar speelt de bal door. Guran probeert naar een medespeler te passen. Cotelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotelo draait met de bal, schiet en ... Mero maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
namaxa - FC Bomagol 0:10

72e minuut.
Kovačev komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Kwiecień passt de bal zonder na te denken. Rumangun onderschept slim de pass. Dusenne rent richting de bal. Dusenne schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
namaxa - FC Bomagol 0:11

78e minuut.
Skrobot komt het veld opgelopen. Szepesy komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Tyfos kopt de bal weg. Berent bereikt de bal nog maar net als eerste. Berrettoni begaat een overtreding. Berrettoni krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Skrobot is nu in balbezit. Berent verovert de bal door een tackle van achteren. Berent met een sublieme pass. Dusenne is nu in balbezit. Dusenne haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Banach komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Berent zal de hoekschop nemen. Dusenne maakt een snoekduik en kopt de bal. Mero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
namaxa - FC Bomagol 0:12

83e minuut.
Golemi geeft de bal voor. Cotelo kopt de bal weg. Dusenne probeert naar een medespeler te passen. Cotelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotelo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cotelo is nu in balbezit. Cotelo haalt uit met een fantastische trap. Mero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dusenne is nu in balbezit. Dusenne haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
namaxa - FC Bomagol 0:13

86e minuut.
Szepesy geeft de bal voor. Tyfos is nu in balbezit. Tyfos geeft de bal voor. Dusenne is nu in balbezit. Dusenne haalt uit met een fantastische trap. Mero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: namaxa 70%, FC Bomagol 30%.
namaxa - FC Bomagol 0:13