Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lech>Mistrz Orły Rafała P.
DoBOju5ACM Tactiek lig mistzow4 def
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
2 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
52.5 gemiddelde waardering 72.4
adequate Schieten incredible
excellent Passen formidable
very good Verdedigen formidable


2e minuut.
Benkowski geeft de bal voor. Appel is nu in balbezit. Półchłopek maakt een afschuwelijke overtreding. Półchłopek krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Vekerotas is nu in balbezit. Jonowski onderschept slim de pass. Jonowski geeft de bal voor. Bulek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Vekerotas geeft de bal voor. Sárközy heeft problemen om de bal te vangen. Döbbel geeft de bal voor. Appel is nu in balbezit. Appel schiet op doel. Jonsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Arnold geeft de bal voor. Hrvanović probeert de bal aan de voet te houden. Appel is nu in balbezit. Appel geeft de bal voor. Bulek krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Vekerotas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ingimundsson met de inworp. Arnold geeft een lange en hoge pass. Bulek springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Benkowski speelt de bal door. Jonowski rent richting de bal. Jonowski geeft een lange en hoge pass. Appel rent richting de bal. Appel haalt uit met een fantastische trap. Jonsen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Döbbel geeft een lange en hoge pass. Nummenranta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulek verovert de bal door een tackle van achteren. Bulek draait met de bal, schiet en ... Jonsen probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lech>Mistrz - Orły Rafała P. 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lech>Mistrz 63%, Orły Rafała P. 37%.
Lech>Mistrz - Orły Rafała P. 0:1

46e minuut.
Crapuzzi komt het veld opgelopen. Tansini komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Ingimundsson rent richting de bal. Ingimundsson passt de bal met de wreef. Uluçınar is nu in balbezit. Uluçınar geeft een hoge lob. Bulek maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Appel verovert de bal door een tackle van achteren. Appel probeert naar een medespeler te passen. Uluçınar is nu in balbezit. Uluçınar geeft een hoge lob. Appel springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lech>Mistrz - Orły Rafała P. 0:2

83e minuut.
Ingimundsson geeft een lange en hoge pass. Appel bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Appel de bal. Appel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lech>Mistrz - Orły Rafała P. 0:3

88e minuut.
Appel kopt de bal weg. Bulek rent richting de bal. Adamczak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Adamczak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lech>Mistrz 51%, Orły Rafała P. 49%.
Lech>Mistrz - Orły Rafała P. 0:3