Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wisła 1906 Kraków KS Polonia Skierniewice
:) Tactiek zabuj Harpagan
46% Balbezit 54%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 42
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
44.6 gemiddelde waardering 77.2
redelijk Schieten wonderbaarlijk
redelijk Passen uitmuntend
solide Verdedigen wonderbaarlijk


1e minuut.
Opplinger verovert de bal door een tackle van achteren. Opplinger geeft een lange en hoge pass. Renou kopt de bal weg. Matthews rent richting de bal. Matthews haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Ter Malkhasyan rent richting de bal. Ter Malkhasyan passt de bal met de wreef. Bondăreţ is nu in balbezit. Bondăreţ geeft een hoge lob. Renou springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła 1906 Kraków - KS Polonia Skierniewice 0:1

3e minuut.
Renou bereikt de bal nog maar net als eerste. Renou probeert naar een medespeler te passen. Cioară rent richting de bal. Cioară geeft de bal voor. Matthews krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Kaldenecker geeft een hoge lob. Cioară is nu in balbezit. Cioară met een sublieme pass. Renou bereikt de bal nog maar net als eerste. Renou haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Mújika geeft de bal voor. Opplinger kopt de bal weg. Matthews is nu in balbezit. Matthews draait met de bal, schiet en ... Rübensam probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła 1906 Kraków - KS Polonia Skierniewice 0:2

6e minuut.
van der Sluis geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bondăreţ zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Opplinger is nu in balbezit. Opplinger geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Walas probeert naar een medespeler te passen. Cioară bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioară geeft een hoge lob. Renou krijgt zijn hoofd ertegen. Rübensam maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła 1906 Kraków - KS Polonia Skierniewice 0:3

8e minuut.
Renou met een sublieme pass. Klungelig pakt Cioară de bal. Cioară passt de bal in één keer door. Matthews is nu in balbezit. Matthews draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Daar is Mento, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Opplinger onderschept slim de pass. Opplinger geeft een hoge lob. Renou springt en kopt de bal. Rübensam werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Bondăreţ passt de bal met de wreef. Matthews bereikt de bal nog maar net als eerste. Renou bereikt de bal nog maar net als eerste. Renou draait met de bal, schiet en ... Rübensam maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła 1906 Kraków - KS Polonia Skierniewice 0:4

18e minuut.
Cioară geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mújika de bal. Matthews rent richting de bal. Matthews draait met de bal, schiet en ... Rübensam probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. van der Sluis rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła 1906 Kraków - KS Polonia Skierniewice 0:5

19e minuut.
Matthews verovert de bal door een tackle van achteren. Matthews speelt de bal door. Renou is nu in balbezit. Renou haalt uit met een fantastische trap. Rübensam werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Gallen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallen geeft een lange en hoge pass. Renou bereikt de bal nog maar net als eerste. Renou schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mújika de bal onder controle te krijgen. Rübensam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Opplinger speelt de bal door. Cioară bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioară passt de bal zonder na te denken. Matthews is nu in balbezit. Matthews draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
van der Sluis kan de bal niet met de borst controleren. Rübensam probeert wanhopig de bal te grijpen. van der Sluis rent richting de bal. Renou verovert de bal door een tackle van achteren. Renou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła 1906 Kraków - KS Polonia Skierniewice 0:6

29e minuut.
Opplinger geeft een hoge lob. Bondăreţ kopt de bal weg. Opplinger met een sublieme pass. Matthews is nu in balbezit. Matthews draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Matthews haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mújika de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cioară geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Renou springt en kopt de bal. Rübensam bokst de bal weg. Matthews bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthews draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Kaldenecker geeft een lange en hoge pass. Matthews kopt de bal weg. Renou rent richting de bal. Matthews is nu in balbezit. Matthews schiet op doel. Rübensam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła 1906 Kraków - KS Polonia Skierniewice 0:7

40e minuut.
Renou passt de bal in één keer door. Gallen heeft problemen om de bal te vangen. Gallen speelt de bal door. Bondăreţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondăreţ geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Mújika onderschept slim de pass. Gallen rent richting de bal. Gallen passt de bal in één keer door. Renou is nu in balbezit. Renou schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła 1906 Kraków - KS Polonia Skierniewice 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisła 1906 Kraków 79%, KS Polonia Skierniewice 21%.
Wisła 1906 Kraków - KS Polonia Skierniewice 0:8

47e minuut.
Kaldenecker met een sublieme pass. Gallen rent richting de bal. Gallen passt de bal zonder na te denken. Cioară geeft een lange en hoge pass. Matthews krijgt zijn hoofd ertegen. Rübensam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Opplinger geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mento de bal. Mento kopt de bal weg. Nowosad heeft problemen om de bal te vangen. Prentice geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Cioară is nu in balbezit. Cioară geeft een lange en hoge pass. Renou rent richting de bal. Renou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła 1906 Kraków - KS Polonia Skierniewice 0:9

56e minuut.
Na een snelle pass probeert Renou de bal onder controle te krijgen. Opplinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Opplinger passt de bal met de wreef. Matthews rent richting de bal. Matthews schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła 1906 Kraków - KS Polonia Skierniewice 0:10

58e minuut.
Gallen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallen probeert naar een medespeler te passen. Cioară is nu in balbezit. Cioară geeft een hoge lob. Matthews springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Gallen speelt de bal door. Cioară is nu in balbezit. Cioară passt de bal in één keer door. Matthews is nu in balbezit. Matthews haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Renou rent richting de bal. Renou schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Blanch speelt de bal door. Prentice probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bondăreţ geeft een lange en hoge pass. Renou krijgt zijn hoofd ertegen. Rübensam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Roztoczek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cioară met een snelle inworp. Gallen geeft een hoge lob. Matthews krijgt zijn hoofd ertegen. Rübensam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Gallen geeft een lange en hoge pass. Renou rent richting de bal. van der Sluis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! van der Sluis krijgt een gele kaart. Renou raakt geblesseerd tijdens het duel. Daar is van der Sluis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matthews kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Rübensam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Matthews rent richting de bal. Matthews draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Gallen probeert naar een medespeler te passen. Opplinger rent richting de bal. Opplinger geeft de bal voor. Matthews maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła 1906 Kraków - KS Polonia Skierniewice 0:11

76e minuut.
Opplinger passt de bal met de wreef. Bondăreţ rent richting de bal. Bondăreţ passt de bal met de wreef. Matthews is nu in balbezit. Matthews schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Bondăreţ heeft problemen om de bal te vangen. Bondăreţ probeert naar een medespeler te passen. Renou bereikt de bal nog maar net als eerste. Renou haalt uit met een fantastische trap. Rübensam maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła 1906 Kraków - KS Polonia Skierniewice 0:12

82e minuut.
Bondăreţ heeft problemen om de bal te vangen. Bondăreţ passt de bal met de wreef. Ter Malkhasyan speelt de bal door. Matthews bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthews haalt uit met een fantastische trap. Rübensam bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Gallen is nu in balbezit. Gallen speelt de bal door. Renou is nu in balbezit. Renou haalt uit met een fantastische trap. Rübensam maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Mújika de bal. Matthews is nu in balbezit. Matthews draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Roztoczek de bal. Roztoczek onderschept slim de pass. Gallen geeft de bal voor. Rübensam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Mövlüyarov met een sublieme pass. Gallen speelt de bal door. Cioară rent richting de bal. Cioară geeft de bal voor. Matthews maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisła 1906 Kraków 76%, KS Polonia Skierniewice 24%.
Wisła 1906 Kraków - KS Polonia Skierniewice 0:12