Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Miasteczko Śląskie The Pretenders
424 Tactiek 523_k_m
59% Balbezit 41%
49% Spel op eigen helft 51%
18 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
53 gemiddelde waardering 32.3
formidable Schieten average
solid Passen average
good Verdedigen average


3e minuut.
Claverie geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koszaliński met de inworp. Kramarczyk is nu in balbezit. Kramarczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Słomczyński speelt de bal door. Daar is Panaszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stougaard is nu in balbezit. Stougaard geeft een lange en hoge pass. Grósz springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Snopek heeft problemen om de bal te vangen. Grósz rent richting de bal. Grósz passt de bal zonder na te denken. Grabiec heeft problemen om de bal te vangen. Grabiec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Borgosz is nu in balbezit. Borgosz probeert naar een medespeler te passen. Grabiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Grabiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grabiec draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Horoszkiewicz neemt vlug de vrije trap. Mõistus rent richting de bal. Mõistus geeft een lange en hoge pass. Grósz is nu in balbezit. Grósz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Miasteczko Śląskie - The Pretenders 1:0

26e minuut.
Grósz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Borgosz geeft een lange en hoge pass. Stougaard rent richting de bal. Stougaard schiet op doel. Franczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Miasteczko Śląskie - The Pretenders 2:0

34e minuut.
Tsertikidis rent richting de bal. Tsertikidis geeft de bal voor. Stougaard kopt de bal weg. Grósz rent richting de bal. Grósz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Słomczyński kopt de bal weg. Koszaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszaliński passt de bal met de wreef. Cetlawa is nu in balbezit. Cetlawa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Miasteczko Śląskie 66%, The Pretenders 34%.
FC Miasteczko Śląskie - The Pretenders 2:0

47e minuut.
Klungelig pakt Gawlak de bal. Plizga verovert de bal door een tackle van achteren. Plizga probeert naar een medespeler te passen. Cetlawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetlawa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Plizga heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Gawlak met de inworp. Grabiec rent richting de bal. Grabiec geeft de bal voor. Franczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Grósz rent richting de bal. Grósz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Miasteczko Śląskie - The Pretenders 3:0

55e minuut.
Stougaard geeft de bal voor. Klungelig pakt Grósz de bal. Słomczyński rent richting de bal. Grósz onderschept slim de pass. Grósz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Miasteczko Śląskie - The Pretenders 4:0

62e minuut.
Słomczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Tsertikidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsertikidis speelt de bal door. Grósz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grósz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Borgosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgosz speelt de bal door. Panaszkiewicz met een sublieme pass. Stougaard rent richting de bal. Stougaard schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Tsertikidis rent richting de bal. Tsertikidis passt de bal in één keer door. Stougaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Stougaard draait met de bal, schiet en ... Franczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

82e minuut.
Mir met een sublieme pass. Kramarczyk is nu in balbezit. Kramarczyk passt de bal met de wreef. Grósz rent richting de bal. Grósz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Grabiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Grabiec de bal. Grabiec probeert naar een medespeler te passen. Grósz rent richting de bal. Grósz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Miasteczko Śląskie - The Pretenders 5:0

87e minuut.
Mir passt de bal zonder na te denken. Tsertikidis rent richting de bal. Tsertikidis speelt de bal door. Grósz is nu in balbezit. Grósz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Borgosz met een sublieme pass. Stougaard rent richting de bal. Stougaard passt de bal in één keer door. Grósz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grósz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Miasteczko Śląskie 33%, The Pretenders 67%.
FC Miasteczko Śląskie - The Pretenders 5:0