Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:42
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FC Wonsky Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3843
FC Wonsky CLB Hà Nội
433 wąsko Tactiek Ha Noi Pro
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
34.6 gemiddelde waardering 45.2
goed Schieten solide
matig Passen redelijk
matig Verdedigen solide


1e minuut.
Makuch met een sublieme pass. Czerniakowski is nu in balbezit. Czerniakowski speelt de bal door. Monteiro rent richting de bal. Monteiro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Samman is nu in balbezit. Samman geeft een lange en hoge pass. Nilă kopt de bal weg. Gómez heeft problemen om de bal te vangen. Gómez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wonsky - CLB Hà Nội 0:1

18e minuut.
Kljajević probeert de bal met de borst te controleren. Kljajević geeft de bal voor. Nilă kan de bal niet met de borst controleren. Nilă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Ferreti met een sublieme pass. Klungelig pakt Monteiro de bal. Kontuziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerniakowski rent richting de bal. Czerniakowski haalt uit met een fantastische trap. Belcea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Kontuziński bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Bosch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kontuziński raakt geblesseerd tijdens het duel. Szambelan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Monteiro springt en kopt de bal. Belcea maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Juranović geeft een lange en hoge pass. Daar is Monteiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Białogłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Czerniakowski is nu in balbezit. Czerniakowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Szambelan met een sublieme pass. Leczkowski is nu in balbezit. Monteiro verovert de bal door een tackle van achteren. Monteiro draait met de bal, schiet en ... Belcea probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Mađar geeft een hoge lob. Gómez rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Amolador ... Strafschop! Gómez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Samman neemt zijn aanloop. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wonsky - CLB Hà Nội 0:2

44e minuut.
Klungelig pakt Lambaré de bal. Mađar is nu in balbezit. Szambelan begaat een overtreding. Szambelan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wonsky 51%, CLB Hà Nội 49%.
FC Wonsky - CLB Hà Nội 0:2

48e minuut.
Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihoc verovert de bal door een tackle van achteren. Samman onderschept slim de pass. Samman haalt uit met een fantastische trap. Troska werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wonsky - CLB Hà Nội 0:3

49e minuut.
Juranović speelt de bal door. Kontuziński rent richting de bal. Kontuziński passt de bal met de wreef. Monteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteiro schiet op doel. Paal! Mai Đức rent richting de bal. Mai Đức geeft een lange en hoge pass. Kontuziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontuziński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Nadbrzeski geeft een lange en hoge pass. van den Bosch heeft problemen om de bal te vangen. van den Bosch met een sublieme pass. Gómez is nu in balbezit. Gómez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Ferreti heeft problemen om de bal te vangen. Nilă is nu in balbezit. Nilă speelt de bal door. Gómez is nu in balbezit. Gómez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Mađar met een snelle inworp. Lambaré rent richting de bal. Lambaré geeft een hoge lob. Nilă geeft een lange en hoge pass. Samman maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Inworp. Juranović met een snelle inworp. Kljajević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreti onderschept slim de pass. Ferreti geeft de bal voor. Belcea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Czerniakowski probeert de bal met de borst te controleren. Białogłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Białogłowski speelt de bal door. Gómez rent richting de bal. Gómez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Makuch maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. van den Bosch rent richting de bal. van den Bosch geeft de bal voor. Mađar probeert de bal aan de voet te houden. Mađar geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wonsky 59%, CLB Hà Nội 41%.
FC Wonsky - CLB Hà Nội 0:3