Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:21
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: AFRO Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 755
AFRO Spicul Salcud
AFRO Tactiek 1.01.1.22
50% Balbezit 50%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
26.6 gemiddelde waardering 35.6
zwak Schieten zwak
slecht Passen matig
matig Verdedigen zwak


6e minuut.
Chacón onderschept slim de pass. Chacón met een sublieme pass. Ivanušec bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanušec haalt uit met een fantastische trap. Daar is Demirian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karaboya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Ghiţescu geeft een hoge lob. Grama bereikt de bal nog maar net als eerste. Grama speelt de bal door. Ivanušec kan de bal niet met de borst controleren. Ivanušec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFRO 68%, Spicul Salcud 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AFRO - Spicul Salcud 0:0

49e minuut.
Dobrea heeft problemen om de bal te vangen. Dobrea draait met de bal, schiet en ... Ivanušec rent richting de bal. Ivanušec haalt uit met een fantastische trap. Karaboya werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFRO - Spicul Salcud 0:1

67e minuut.
Dobrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirian is nu in balbezit. Dobrea verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrea draait met de bal, schiet en ... Karaboya probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Troncea bereikt de bal nog maar net als eerste. Stancu verovert de bal door een tackle van achteren. Stancu geeft de bal voor. Dinescu springt en kopt de bal. Krakelis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Chacón speelt de bal door. Ivanušec is nu in balbezit. Ivanušec passt de bal in één keer door. Chacón geeft een hoge lob. Dobrea maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Rudeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacón verovert de bal door een tackle van achteren. Chacón passt de bal in één keer door. Dobrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrea draait met de bal, schiet en ... Karaboya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Chacón met een sublieme pass. Ghiţescu heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grama. Grama krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Sammler kopt de bal weg. Chacón rent richting de bal. Chacón passt de bal in één keer door. Ivanušec rent richting de bal. Ivanušec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Sammler verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrea rent richting de bal. Dobrea speelt de bal door. Ivanušec bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanušec haalt uit met een fantastische trap. Karaboya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Chacón passt de bal met de wreef. Ivanušec rent richting de bal. Ivanušec passt de bal zonder na te denken. Dobrea is nu in balbezit. Dobrea haalt uit met een fantastische trap. Karaboya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFRO 64%, Spicul Salcud 36%.
AFRO - Spicul Salcud 0:1