Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:21
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: viitorul b Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 7448
CF Gloria Bistrita F.C. Sport & Fun
oo Tactiek 442 1.extrema
63% Balbezit 37%
31% Spel op eigen helft 69%
22 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
46.9 gemiddelde waardering 34.9
solide Schieten zwak
goed Passen goed
redelijk Verdedigen matig


3e minuut.
Saluots is nu in balbezit. Hudysz onderschept slim de pass. Kolendowicz speelt de bal door. Cadoni rent richting de bal. Cadoni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Skobelev geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Dudziak stond buitenspel. Altınsoy neemt vlug de vrije trap. Cadoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadoni schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Stegaru heeft problemen om de bal te vangen. Kolendowicz speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Gloria Bistrita - F.C. Sport & Fun 1:0

22e minuut.
Sedov met een sublieme pass. Kolendowicz is nu in balbezit. Kolendowicz speelt de bal door. Klaas is nu in balbezit. Klaas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF Gloria Bistrita - F.C. Sport & Fun 2:0

23e minuut.
Saluots kopt de bal weg. Nastran probeert de bal met de borst te controleren. Ferreira begaat een overtreding. Nastran is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stegaru wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Klungelig pakt Stegaru de bal. Klaas is nu in balbezit. Ferreira met een sublieme pass. Cadoni heeft problemen om de bal te vangen. Cadoni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Ferreira is nu in balbezit. Ferreira speelt de bal door. Klaas bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaas draait met de bal, schiet en ... Cocia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mateescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Łyczmański verovert de bal door een tackle van achteren. Sedov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sedov met een sublieme pass. Klaas rent richting de bal. Klaas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Cabrejo probeert naar een medespeler te passen. Kolendowicz rent richting de bal. Kolendowicz speelt de bal door. Klaas rent richting de bal. Klaas haalt uit met een fantastische trap. Mateescu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Gloria Bistrita 30%, F.C. Sport & Fun 70%.
CF Gloria Bistrita - F.C. Sport & Fun 2:0

60e minuut.
Cadoni passt de bal in één keer door. Kolendowicz rent richting de bal. Kolendowicz passt de bal met de wreef. Klaas is nu in balbezit. Klaas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Kolendowicz is nu in balbezit. Kolendowicz passt de bal in één keer door. Cocia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadoni verovert de bal door een tackle van achteren. Cadoni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Cocia met een harde bal richting middenveld. Puchici kopt de bal weg. Klungelig pakt Dudziak de bal. Dudziak haalt uit met een fantastische trap. Pineda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Gloria Bistrita - F.C. Sport & Fun 2:1

72e minuut.
Cabrejo passt de bal in één keer door. Klaas is nu in balbezit. Klaas passt de bal zonder na te denken. Cadoni rent richting de bal. Cadoni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Skobelev verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sedov met de inworp. Klaas is nu in balbezit. Klaas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF Gloria Bistrita - F.C. Sport & Fun 3:1

88e minuut.
Cabrejo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kolendowicz de bal. Kolendowicz met een sublieme pass. Klaas rent richting de bal. Klaas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Gloria Bistrita 32%, F.C. Sport & Fun 68%.
CF Gloria Bistrita - F.C. Sport & Fun 3:1