Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:21
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FCM 8CAU Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6153
FCM 8CAU Twinstars
FCM Tactiek 4-4-2 romb
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
21 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.7 gemiddelde waardering 39.5
excellent Schieten solid
good Passen good
solid Verdedigen weak


7e minuut.
Anesin probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Fajkis de bal onder controle te krijgen. Pruneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruneri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Buculei is nu in balbezit. Buculei geeft een hoge lob. Mänty bereikt de bal nog maar net als eerste. Mänty draait met de bal, schiet en ... Stănăşel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

16e minuut.
Pruneri kopt de bal weg. Fajkis rent richting de bal. Padlikowski rent richting de bal. Fajkis is nu in balbezit. Fajkis haalt uit met een fantastische trap. Stănăşel bokst de bal weg.

23e minuut.
Mänty rent richting de bal. Mänty geeft de bal voor. Bulajić geeft een hoge lob. Fajkis heeft problemen om de bal te vangen. Fajkis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Filar neemt vlug de vrije trap. Pruneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruneri passt de bal met de wreef. Padlikowski is nu in balbezit. Padlikowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Buculei geeft een hoge lob. Inworp. Mänty met de inworp. Fajkis bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajkis haalt uit met een fantastische trap. Stănăşel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Mihăilescu trapt de bal weg van het doel. Ziemniak heeft problemen om de bal te vangen. Bulajić geeft een lange en hoge pass. Fajkis bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajkis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Ziemniak kopt de bal weg. Psík bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulajić begaat een overtreding. Bulajić krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCM 8CAU 39%, Twinstars 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FCM 8CAU - Twinstars 0:0

47e minuut.
Daar is Łysik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pruneri rent richting de bal. Pruneri passt de bal zonder na te denken. Fajkis is nu in balbezit. Fajkis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Daar is Nedbal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pruneri rent richting de bal. Pruneri probeert naar een medespeler te passen. Padlikowski is nu in balbezit. Padlikowski haalt uit met een fantastische trap. Stănăşel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Mänty raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Beus komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Beus bereikt de bal nog maar net als eerste. Beus geeft de bal voor. Anesin heeft problemen om de bal te vangen. Fajkis bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajkis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Kağıtçı kopt de bal weg. Daar is Bulajić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bulajić geeft een lange en hoge pass. Fajkis bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajkis schiet op doel. Stănăşel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Bulajić verovert de bal door een tackle van achteren. Bulajić geeft een hoge lob. Pruneri rent richting de bal. Pruneri schiet op doel. Stănăşel probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Mihăilescu geeft een lange en hoge pass. Jarmolik kopt de bal weg. Klungelig pakt Łysik de bal. Padlikowski rent richting de bal. Padlikowski haalt uit met een fantastische trap. Stănăşel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCM 8CAU - Twinstars 1:0

66e minuut.
Buculei geeft een hoge lob. Beus is nu in balbezit. Anesin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajkis is nu in balbezit. Fajkis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Doeltrap. Filar trapt de bal weg van het doel. Bulajić speelt de bal door. Padlikowski rent richting de bal. Padlikowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCM 8CAU 29%, Twinstars 71%.
FCM 8CAU - Twinstars 1:0