Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:21
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: csikicsuki Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 2027
VIRTUS Mihăilești GR
hali23modos Tactiek 523
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
20 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
49.7 gemiddelde waardering 33.5
uitstekend Schieten redelijk
redelijk Passen zwak
goed Verdedigen matig


11e minuut.
Kresz geeft de bal voor. Hana Ambari rent richting de bal. Hana Ambari passt de bal zonder na te denken. Graczyk rent richting de bal. Graczyk haalt uit met een fantastische trap. Vanhakartano bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Baoguo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kresz verovert de bal door een tackle van achteren. Graczyk is nu in balbezit. Graczyk draait met de bal, schiet en ... Vanhakartano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VIRTUS - Mihăilești GR 1:0

14e minuut.
Vanhakartano met een sublieme pass. Lupeş kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Garguła de bal onder controle te krijgen. Graczyk rent richting de bal. Graczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Hana Ambari met een sublieme pass. Vadkerti rent richting de bal. Graczyk rent richting de bal. Vadkerti bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadkerti draait met de bal, schiet en ... Vanhakartano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Koncz verovert de bal door een tackle van achteren. Koncz passt de bal met de wreef. Bonfant speelt de bal door. Vadkerti bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadkerti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Koncz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Someşan komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Westlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadkerti verovert de bal door een tackle van achteren. Vadkerti passt de bal zonder na te denken. Graczyk is nu in balbezit. Graczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VIRTUS 45%, Mihăilești GR 55%.
VIRTUS - Mihăilești GR 1:0

57e minuut.
Halata rent richting de bal. Hana Ambari onderschept slim de pass. Hana Ambari geeft een hoge lob. Graczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Graczyk schiet op doel. Vanhakartano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vadkerti rent richting de bal. Vadkerti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VIRTUS - Mihăilești GR 2:0

61e minuut.
Əmirbəyov is nu in balbezit. Əmirbəyov geeft een hoge lob. Houston rent richting de bal. Houston geeft de bal voor. Graczyk kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Garguła passt de bal in één keer door. Chindea rent richting de bal. Chindea geeft een hoge lob. Graczyk kan de bal niet met de borst controleren. Graczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Westlin is nu in balbezit. Vadkerti verovert de bal door een tackle van achteren. Vadkerti passt de bal zonder na te denken. Graczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Graczyk haalt uit met een fantastische trap. Vanhakartano bokst de bal weg.

70e minuut.
Kresz kopt de bal weg. Daar is Westlin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grigor probeert naar een medespeler te passen. Graczyk rent richting de bal. Graczyk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Graczyk is nu in balbezit. Graczyk heeft problemen om de bal te vangen. Graczyk passt de bal met de wreef. Vadkerti bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadkerti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Hana Ambari met een sublieme pass. Grigor is nu in balbezit. Grigor passt de bal zonder na te denken. Vadkerti is nu in balbezit. Vadkerti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Papst passt de bal zonder na te denken. Garguła probeert de bal aan de voet te houden. Grigor speelt de bal door. Klungelig pakt Vadkerti de bal. Vadkerti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Westlin met een sublieme pass. Garguła bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigor onderschept slim de pass. Grigor passt de bal in één keer door. Kresz geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VIRTUS 25%, Mihăilești GR 75%.
VIRTUS - Mihăilești GR 2:0