Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:42
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Moderna Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 2326
SMS Mielec Moc Wikinga
:) Tactiek 4-1-3-2 druga
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
11 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
55.3 gemiddelde waardering 48
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Inworp. Ferreira met een snelle inworp. Waszkiewicz rent richting de bal. Waszkiewicz geeft de bal voor. Quintullanca rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kapo zal de hoekschop nemen. De bal vliegt tegen de lat. Kapo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Quintullanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintullanca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SMS Mielec - Moc Wikinga 1:0

4e minuut.
Sołtys kopt de bal weg. Żyrkowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Yupeng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Langone rent richting de bal. Langone draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Osenkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Osenkowski passt de bal in één keer door. Daar is Lavrelashvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lavrelashvili geeft een lange en hoge pass. Langone krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Żyrkowski probeert naar een medespeler te passen. Osenkowski is nu in balbezit. Ferreira begaat een overtreding. Ferreira krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Kapo is nu in balbezit. Kapo geeft een lange en hoge pass. Shelygin is nu in balbezit. Waszkiewicz onderschept slim de pass. Waszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SMS Mielec - Moc Wikinga 2:0

32e minuut.
Natzuka controleert de bal met de borst. Quintullanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Sołtys bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintullanca verovert de bal door een tackle van achteren. Quintullanca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Żyrkowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Osenkowski de bal. Yupeng is nu in balbezit. Osenkowski onderschept slim de pass. Osenkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Plawgo rent richting de bal. Plawgo passt de bal met de wreef. Żyrkowski speelt de bal door. Langone bereikt de bal nog maar net als eerste. Langone draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SMS Mielec 57%, Moc Wikinga 43%.
SMS Mielec - Moc Wikinga 2:0

46e minuut.
Oszlánczi komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Quintullanca onderschept slim de pass. Quintullanca passt de bal met de wreef. Waszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Waszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SMS Mielec - Moc Wikinga 3:0

55e minuut.
Osenkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Puebla begaat een overtreding. Osenkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bigalke met een snel genomen vrije trap. Osenkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Żyrkowski passt de bal met de wreef. Ferreira probeert naar een medespeler te passen. Waszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Waszkiewicz schiet op doel. Natzuka probeert de bal aan de voet te houden. Kapo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Bigalke is nu in balbezit. Bigalke passt de bal met de wreef. Osenkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Osenkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SMS Mielec - Moc Wikinga 3:1

79e minuut.
Puebla verovert de bal door een tackle van achteren. Żyrkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Żyrkowski speelt de bal door. Osenkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Osenkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Lavrelashvili is nu in balbezit. Borenstein onderschept slim de pass. Borenstein met een sublieme pass. Klungelig pakt Kapo de bal. Kapo geeft een lange en hoge pass. Kapo bokst de bal weg. Quintullanca is nu in balbezit. Quintullanca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SMS Mielec - Moc Wikinga 4:1

84e minuut.
Żyrkowski speelt de bal door. Langone bereikt de bal nog maar net als eerste. Langone passt de bal zonder na te denken. Osenkowski rent richting de bal. Osenkowski haalt uit met een fantastische trap. Oszlánczi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Daar is Sołtys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quintullanca rent richting de bal. Quintullanca haalt uit met een fantastische trap. Kapo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Sołtys de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kapo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Quintullanca maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SMS Mielec - Moc Wikinga 5:1

86e minuut.
Osenkowski passt de bal zonder na te denken. Petmezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Petmezas speelt de bal door. Kapo rent richting de bal. Kapo geeft een lange en hoge pass. Kapo bokst de bal weg. Quintullanca springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SMS Mielec - Moc Wikinga 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SMS Mielec 59%, Moc Wikinga 41%.
SMS Mielec - Moc Wikinga 6:1