Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:42
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Twoja Stara Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7537
Furya VisualBlast
ofens nowa v1 Tactiek 433
54% Balbezit 46%
25% Spel op eigen helft 75%
21 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
59.6 gemiddelde waardering 45.1
excellent Schieten good
excellent Passen good
solid Verdedigen very good


1e minuut.
Crnomarković is nu in balbezit. Novosad is nu in balbezit. Umić begaat een overtreding. Umić krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Zico draait met de bal, schiet en ... Sukatmaz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Byrt rent richting de bal. Byrt haalt uit met een fantastische trap. Phadnis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya - VisualBlast 0:1

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Móczár zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Umić is nu in balbezit. Umić geeft de bal voor. Vera kopt de bal weg. Lizik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Umić heeft problemen om de bal te vangen. Umić speelt de bal door. Oostenbach rent richting de bal. Coranga verovert de bal door een tackle van achteren. Coranga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Inworp. Kriszt met de inworp. Umić met een sublieme pass. Coranga bereikt de bal nog maar net als eerste. Coranga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Novosad rent richting de bal. Umić verovert de bal door een tackle van achteren. Umić passt de bal in één keer door. Móczár rent richting de bal. Móczár geeft een lange en hoge pass. Lizik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Coranga krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Furya - VisualBlast 1:1

27e minuut.
Daar is Szymczykiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szymczykiewicz probeert naar een medespeler te passen. Móczár bereikt de bal nog maar net als eerste. Móczár geeft de bal voor. Coranga springt en kopt de bal. Lizik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Móczár rent richting de bal. Móczár geeft een hoge lob. Rechciński speelt de bal door. Umić rent richting de bal. Umić geeft de bal voor. Lizik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Móczár geeft een hoge lob. Coranga rent richting de bal. Venturino legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Venturino krijgt een gele kaart. Coranga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Coranga neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya - VisualBlast 2:1

35e minuut.
Sukatmaz geeft de bal voor. Coranga rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Móczár zal de hoekschop nemen. Coranga krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Venturino geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Macharski met een snelle inworp. Daar is Crnomarković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crnomarković geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya - VisualBlast 3:1

41e minuut.
Rybszleger met de inworp. Szegő is nu in balbezit. Macharski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Macharski krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Szegő rent richting de bal. Macharski onderschept slim de pass. Venturino rent richting de bal. Venturino geeft de bal voor. Macharski geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya - VisualBlast 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furya 27%, VisualBlast 73%.
Furya - VisualBlast 4:1

53e minuut.
Szymczykiewicz met een sublieme pass. Móczár rent richting de bal. Móczár passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Coranga de bal. Coranga draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Furya - VisualBlast 5:1

54e minuut.
Szegő rent richting de bal. Macharski is nu in balbezit. Macharski geeft een hoge lob. Coranga bereikt de bal nog maar net als eerste. Coranga draait met de bal, schiet en ... Lizik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Coranga bereikt de bal nog maar net als eerste. Coranga schiet op doel. Oostenbach probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Móczár geeft een lange en hoge pass. Crnomarković springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Coranga bereikt de bal nog maar net als eerste. Crnomarković is nu in balbezit. Coranga bereikt de bal nog maar net als eerste. Coranga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya - VisualBlast 6:1

65e minuut.
Szymczykiewicz met de inworp. Daar is Móczár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Móczár passt de bal in één keer door. Szymczykiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Szymczykiewicz geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Crnomarković is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya - VisualBlast 7:1

68e minuut.
Maciejski geeft een hoge lob. Szegő is nu in balbezit. Rybszleger rent richting de bal. Szegő verovert de bal door een tackle van achteren. Szegő geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Dobrescu geeft een hoge lob. Zico probeert de bal aan de voet te houden. Móczár rent richting de bal. Móczár geeft een lange en hoge pass. Coranga krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Novosad zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maciejski speelt de bal door. Móczár is nu in balbezit. Móczár haalt uit met een fantastische trap. Lizik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya - VisualBlast 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furya 23%, VisualBlast 77%.
Furya - VisualBlast 8:1