Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:21
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Craiova Maxima Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3088
Craiova Maxima Steaua SM
dav Tactiek gvl
40% Balbezit 60%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
31.2 gemiddelde waardering 42.2
average Schieten solid
adequate Passen good
adequate Verdedigen solid


15e minuut.
Bellot speelt de bal door. Wróbel probeert naar een medespeler te passen. Nicolici speelt de bal door. Vînătoru heeft problemen om de bal te vangen. Vînătoru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Aiala verovert de bal door een tackle van achteren. Aiala passt de bal in één keer door. Galande rent richting de bal. Galande schiet op doel. Teodor probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Więckiewicz is nu in balbezit. Więckiewicz passt de bal zonder na te denken. Galande rent richting de bal. Galande schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima - Steaua SM 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Craiova Maxima 60%, Steaua SM 40%.
Craiova Maxima - Steaua SM 0:1

47e minuut.
Bachan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ilioara de bal. Kulmala bereikt de bal nog maar net als eerste. Galande rent richting de bal. Galande haalt uit met een fantastische trap. Teodor bokst de bal weg. Daar is Ioanin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aiala bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiala schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Więckiewicz probeert de bal met de borst te controleren. Starý bereikt de bal nog maar net als eerste. Starý passt de bal zonder na te denken. Galande is nu in balbezit. Galande draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Bellot passt de bal met de wreef. Aiala bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałczyński rent richting de bal. Aiala is nu in balbezit. Aiala haalt uit met een fantastische trap. Teodor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima - Steaua SM 0:2

59e minuut.
Daar is Nicolici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulmala rent richting de bal. Kulmala met een sublieme pass. Galande is nu in balbezit. Galande schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima - Steaua SM 0:3

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pipoca komt het veld opgelopen. Hariton komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Więckiewicz probeert naar een medespeler te passen. Starý is nu in balbezit. Starý geeft een lange en hoge pass. Hariton is nu in balbezit. Hariton schiet op doel. Teodor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Aiala bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima - Steaua SM 0:4

83e minuut.
Dediu heeft problemen om de bal te vangen. Teodor probeert naar een medespeler te passen. Więckiewicz kopt de bal weg. Hariton rent richting de bal. Hariton schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Craiova Maxima 63%, Steaua SM 37%.
Craiova Maxima - Steaua SM 0:4