Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
> Lech Poznań THE FOX TEAM
Marek1 Tactiek chujowa taktyka
41% Balbezit 59%
63% Spel op eigen helft 37%
12 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45 gemiddelde waardering 55.5
excellent Schieten formidable
adequate Passen excellent
weak Verdedigen good


2e minuut.
Kaggelaris onderschept slim de pass. Kaggelaris geeft de bal voor. Chiaretto heeft problemen om de bal te vangen. Bunea rent richting de bal. Bunea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bunea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
> Lech Poznań - THE FOX TEAM 0:1

4e minuut.
Milanés bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotomayor is nu in balbezit. Milanés speelt de bal door. Palibrk is nu in balbezit. Palibrk haalt uit met een fantastische trap. Condruţ bokst de bal weg.

7e minuut.
Tudorache met de inworp. Goitia Peña rent richting de bal. Goitia Peña passt de bal zonder na te denken. Sotomayor rent richting de bal. Sotomayor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Cisak met een sublieme pass. Goitia Peña is nu in balbezit. Goitia Peña passt de bal met de wreef. Palibrk is nu in balbezit. Palibrk haalt uit met een fantastische trap. Condruţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Niewitowski geeft een lange en hoge pass. Bowen kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Sotomayor de bal onder controle te krijgen. Palibrk is nu in balbezit. Palibrk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Chiaretto kopt de bal weg. Milanés rent richting de bal. Milanés speelt de bal door. Sotomayor is nu in balbezit. Sotomayor haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Sordo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sordo heeft problemen om de bal te vangen. Sordo probeert naar een medespeler te passen. Bunea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunea haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Tudorache passt de bal zonder na te denken. Milanés met een sublieme pass. Sotomayor rent richting de bal. Palibrk rent richting de bal. Palibrk draait met de bal, schiet en ... Condruţ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Sordo rent richting de bal. Sordo passt de bal met de wreef. Bunea rent richting de bal. Bunea draait met de bal, schiet en ... Hjelvang Møller probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
> Lech Poznań - THE FOX TEAM 0:2

45e minuut.
Cisak geeft de bal voor. Sordo is nu in balbezit. Sordo geeft een hoge lob. Daar is Bunea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bunea draait met de bal, schiet en ... Hjelvang Møller bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: > Lech Poznań 54%, THE FOX TEAM 46%.
> Lech Poznań - THE FOX TEAM 0:2

48e minuut.
Cisak is nu in balbezit. Niewitowski rent richting de bal. Cisak verovert de bal door een tackle van achteren. Cisak geeft een hoge lob. Nijland springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Cisak is nu in balbezit. Cisak heeft problemen om de bal te vangen. Cisak passt de bal in één keer door. Nijland bereikt de bal nog maar net als eerste. Nijland schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
> Lech Poznań - THE FOX TEAM 0:3

51e minuut.
Chiaretto geeft een hoge lob. Inworp. Sordo met een snelle inworp. Bunea is nu in balbezit. Bunea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Cellilli speelt de bal door. Cisak rent richting de bal. Cisak probeert naar een medespeler te passen. Nijland is nu in balbezit. Nijland draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Sordo passt de bal zonder na te denken. Chiaretto is nu in balbezit. Bunea onderschept slim de pass. Bunea haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Niewitowski verovert de bal door een tackle van achteren. Niewitowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Sotomayor de bal. Sotomayor schiet op doel. Condruţ maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
> Lech Poznań - THE FOX TEAM 1:3

78e minuut.
Cellilli passt de bal in één keer door. Daar is Sordo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sordo passt de bal zonder na te denken. Bunea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunea schiet op doel. Hjelvang Møller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Klungelig pakt Campili de bal. Chiaretto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunea onderschept slim de pass. Bunea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
> Lech Poznań - THE FOX TEAM 1:4

88e minuut.
Wersaczewski is nu in balbezit. Wersaczewski geeft de bal voor. Milanés bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanés passt de bal zonder na te denken. Biesiekierski geeft een lange en hoge pass. Condruţ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Cellilli probeert naar een medespeler te passen. Sordo is nu in balbezit. Sordo passt de bal zonder na te denken. Bunea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunea draait met de bal, schiet en ... Hjelvang Møller bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sordo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bunea is nu in balbezit. Bunea draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: > Lech Poznań 71%, THE FOX TEAM 29%.
> Lech Poznań - THE FOX TEAM 1:4