Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-27 21:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Łazienkowska 3
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Legia Będzin CROWS FC
Bombinha Tactiek SS2
56% Balbezit 44%
47% Spel op eigen helft 53%
23 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
7 Buitenspel 1
59.8 gemiddelde waardering 58.9
formidable Schieten excellent
formidable Passen very good
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Munck onderschept slim de pass. Munck passt de bal met de wreef. MacTaggart bereikt de bal nog maar net als eerste. MacTaggart geeft de bal voor. Jones krijgt zijn hoofd ertegen. De Brandt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Ermicioi probeert de bal met de borst te controleren. Mattana rent richting de bal. Ermicioi onderschept slim de pass. Kingdom bereikt de bal nog maar net als eerste. Kingdom haalt uit met een fantastische trap. Miquel bokst de bal weg.

13e minuut.
Munck geeft een hoge lob. Inworp. Cahill met de inworp. Kingdom is nu in balbezit. Kingdom schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Peneda met een snelle inworp. Ermicioi bereikt de bal nog maar net als eerste. Niiniluoto legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ermicioi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zepeda neemt de penalty, wat een uithaal! Miquel bokst de bal weg. Zepeda is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Będzin - CROWS FC 0:1

24e minuut.
Deaker speelt de bal door. MacTaggart is nu in balbezit. MacTaggart geeft de bal voor. Lazarte rent richting de bal. Lazarte haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jones probeert de bal met de borst te controleren. Jones schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Legia Będzin - CROWS FC 1:1

35e minuut.
MacTaggart met een sublieme pass. Deaker speelt de bal door. Jones rent richting de bal. Jones draait met de bal, schiet en ... De Brandt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
MacTaggart geeft een hoge lob. Salsamendi heeft problemen om de bal te vangen. Lazarte onderschept slim de pass. Lazarte schiet op doel. De Brandt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Będzin - CROWS FC 2:1

37e minuut.
Ermicioi passt de bal met de wreef. Jones bereikt de bal nog maar net als eerste. Zepeda schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Zepeda naar de kleedkamers voor een vroege douche.

39e minuut.
Munck verovert de bal door een tackle van achteren. Deaker is nu in balbezit. Deaker passt de bal met de wreef. Jones bereikt de bal nog maar net als eerste. Jones draait met de bal, schiet en ... De Brandt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lazarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Będzin - CROWS FC 3:1

41e minuut.
Ermicioi kopt de bal weg. Munck speelt de bal door. MacTaggart rent richting de bal. MacTaggart geeft een lange en hoge pass. Lazarte maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Ermicioi geeft een hoge lob. Cahill kopt de bal weg. Daar is Mattana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kingdom bereikt de bal nog maar net als eerste. Kingdom draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Deaker passt de bal in één keer door. MacTaggart is nu in balbezit. MacTaggart met een sublieme pass. Jones rent richting de bal. Jones schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Będzin - CROWS FC 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia Będzin 52%, CROWS FC 48%.
Legia Będzin - CROWS FC 4:1

52e minuut.
Bonilla neemt vlug de vrije trap. Ruohoniemi kopt de bal weg. Mattana heeft problemen om de bal te vangen. Kingdom bereikt de bal nog maar net als eerste. Kingdom schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Deaker rent richting de bal. Deaker passt de bal in één keer door. MacTaggart met een sublieme pass. Lazarte is nu in balbezit. Lazarte haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Salsamendi onderschept slim de pass. Bruton is nu in balbezit. Bruton geeft de bal voor. De Brandt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Klungelig pakt Mattana de bal. Mattana geeft een lange en hoge pass. Jones bereikt de bal nog maar net als eerste. Jones haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Będzin - CROWS FC 5:1

62e minuut.
Munck speelt de bal door. Deaker probeert naar een medespeler te passen. MacTaggart bereikt de bal nog maar net als eerste. MacTaggart schiet op doel. De Brandt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Będzin - CROWS FC 6:1

67e minuut.
MacTaggart is nu in balbezit. MacTaggart passt de bal met de wreef. Lazarte is nu in balbezit. Lazarte schiet op doel. De Brandt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Będzin - CROWS FC 7:1

67e minuut.
Ermicioi speelt de bal door. Kingdom is nu in balbezit. Lazarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarte haalt uit met een fantastische trap. De Brandt bokst de bal weg.

75e minuut.
Bruton rent richting de bal. Bruton geeft de bal voor. Lazarte is nu in balbezit. Lazarte draait met de bal, schiet en ... De Brandt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Będzin - CROWS FC 8:1

80e minuut.
Munck onderschept slim de pass. Munck passt de bal in één keer door. MacTaggart rent richting de bal. MacTaggart geeft de bal voor. Jones maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Stephens komt het veld opgelopen.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Birtwistle komt het veld opgelopen. Grabarkiewicz komt het veld opgelopen. Noronha komt het veld opgelopen. Colwill komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Noronha rent richting de bal. Noronha passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Stephens de bal. Stephens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Będzin - CROWS FC 9:1

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cahill neemt de hoekschop. Colwill kopt de bal weg. Peneda geeft de bal voor. Kingdom maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia Będzin 42%, CROWS FC 58%.
Legia Będzin - CROWS FC 9:1