Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GedaniaGdańsk RoKl Team
2002 Tactiek 532 wysoko
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 4
60.5 gemiddelde waardering 54.7
formidable Schieten good
solid Passen good
excellent Verdedigen formidable


2e minuut.
Łądka kopt de bal weg. Radzimski controleert de bal met de borst. Berbecki onderschept slim de pass. Hajdo verovert de bal door een tackle van achteren. Hajdo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Probierz passt de bal in één keer door. Pohl geeft de bal voor. Gil rent richting de bal. Prunea verovert de bal door een tackle van achteren. Prunea haalt uit met een fantastische trap. Elie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Berbecki geeft een lange en hoge pass. Pohl rent richting de bal. Pohl speelt de bal door. Crăciun is nu in balbezit. Crăciun schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Czułada geeft een hoge lob. Radzimski rent richting de bal. Mosquera rent richting de bal. Kićko verovert de bal door een tackle van achteren. Kićko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Radzimski is nu in balbezit. Radzimski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GedaniaGdańsk - RoKl Team 0:1

14e minuut.
Mosquera is nu in balbezit. Mosquera geeft de bal voor. Czułada bereikt de bal nog maar net als eerste. Czułada geeft een hoge lob. Radzimski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Radzimski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosakowski probeert naar een medespeler te passen. Czułada kopt de bal weg. Kićko is nu in balbezit. Kićko draait met de bal, schiet en ... Kosakowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Hajdo rent richting de bal. Brauzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Brauzzi passt de bal in één keer door. Radzimski rent richting de bal. Radzimski haalt uit met een fantastische trap. Kosakowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Probierz passt de bal zonder na te denken. Pohl is nu in balbezit. Pohl met een sublieme pass. Crăciun is nu in balbezit. Crăciun schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GedaniaGdańsk - RoKl Team 1:1

33e minuut.
Roldan kopt de bal weg. Berbecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbecki speelt de bal door. Hajdo rent richting de bal. Hajdo draait met de bal, schiet en ... Kosakowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GedaniaGdańsk 52%, RoKl Team 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GedaniaGdańsk - RoKl Team 1:1

47e minuut.
Prunea haalt uit met een fantastische trap. Gil probeert de bal aan de voet te houden. Pohl is nu in balbezit. Pohl geeft de bal voor. Crăciun krijgt zijn hoofd ertegen. Elie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Prunea is nu in balbezit. Prunea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GedaniaGdańsk - RoKl Team 2:1

50e minuut.
Łądka geeft een hoge lob. Pohl rent richting de bal. Pohl met een sublieme pass. Crăciun is nu in balbezit. Crăciun schiet op doel. Elie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Roldan onderschept slim de pass. Tandecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Stankiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Prunea onderschept slim de pass. Prunea haalt uit met een fantastische trap. Elie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Sielczak onderschept slim de pass. Sielczak geeft een lange en hoge pass. Brauzzi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kićko rent richting de bal. Kićko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Czułada rent richting de bal. Czułada geeft een hoge lob. Madureira kopt de bal weg. Kićko is nu in balbezit. Kićko haalt uit met een fantastische trap. Kosakowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Berbecki heeft problemen om de bal te vangen. Łądka speelt de bal door. Hajdo is nu in balbezit. Hajdo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Kićko probeert naar een medespeler te passen. Hajdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Radzimski bereikt de bal nog maar net als eerste. Radzimski haalt uit met een fantastische trap. Kosakowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GedaniaGdańsk - RoKl Team 2:2

87e minuut.
Berbecki geeft een hoge lob. Roldan probeert de bal met de borst te controleren. Roldan geeft een hoge lob. Prunea rent richting de bal. Prunea haalt uit met een fantastische trap. Elie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GedaniaGdańsk 47%, RoKl Team 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GedaniaGdańsk - RoKl Team 2:2