Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:21
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Targu Mures Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1226
FC Targu Mures Sportul Onești
nou Tactiek 532
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
21 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.1 gemiddelde waardering 31
outstanding Schieten adequate
adequate Passen average
weak Verdedigen average


3e minuut.
Rodríguez Corbacho geeft een hoge lob. Ferdinand kopt de bal weg. Daar is Rojas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dinkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinkov geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Dinkov is nu in balbezit. Dinkov passt de bal met de wreef. Bolimowski is nu in balbezit. Bolimowski haalt uit met een fantastische trap. Agăfiţei probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Bolimowski is nu in balbezit. Bolimowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Enescu de bal. Žďárek is nu in balbezit. Žďárek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Rechsteiner is nu in balbezit. Rechsteiner passt de bal zonder na te denken. Segura is nu in balbezit. Gielens verovert de bal door een tackle van achteren. Gielens schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Jagačanskas met een harde bal richting middenveld. Bolimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rois speelt de bal door. Daar is Žďárek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Žďárek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Enescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Enescu met een sublieme pass. Dyguła rent richting de bal. Dyguła geeft een hoge lob. Rechsteiner springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Targu Mures - Sportul Onești 0:1

33e minuut.
Wichniarek rent richting de bal. Wichniarek speelt de bal door. Bolimowski heeft problemen om de bal te vangen. Žďárek bereikt de bal nog maar net als eerste. Žďárek draait met de bal, schiet en ... Agăfiţei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bolimowski is nu in balbezit. Bolimowski schiet op doel. Agăfiţei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Papel is nu in balbezit. Papel geeft een hoge lob. Wichniarek heeft problemen om de bal te vangen. Žďárek bereikt de bal nog maar net als eerste. Žďárek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Targu Mures - Sportul Onești 1:1

40e minuut.
Žďárek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Frątczak komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Dyguła rent richting de bal. Papel onderschept slim de pass. Papel passt de bal met de wreef. Frątczak is nu in balbezit. Frątczak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Targu Mures 42%, Sportul Onești 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Targu Mures - Sportul Onești 1:1

46e minuut.
Papel probeert naar een medespeler te passen. Bolimowski rent richting de bal. Bolimowski passt de bal in één keer door. Frątczak rent richting de bal. Frątczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Targu Mures - Sportul Onești 2:1

48e minuut.
Dinkov geeft een hoge lob. Daar is Frątczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferdinand bereikt de bal nog maar net als eerste. Frątczak onderschept slim de pass. Frątczak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Wichniarek rent richting de bal. Wichniarek met een sublieme pass. Klungelig pakt Frątczak de bal. Frątczak haalt uit met een fantastische trap. Agăfiţei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Targu Mures - Sportul Onești 3:1

50e minuut.
Enescu geeft een hoge lob. Papel controleert de bal met de borst. Papel passt de bal zonder na te denken. Frątczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Frątczak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Jagačanskas trapt de bal weg. Rois kopt de bal weg. Frątczak probeert de bal aan de voet te houden. Frątczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Targu Mures - Sportul Onești 4:1

62e minuut.
Klungelig pakt Vişinescu de bal. Bolimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vişinescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vişinescu krijgt een gele kaart. Bolimowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rodríguez Corbacho zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Frątczak springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Frątczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Frątczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Targu Mures - Sportul Onești 5:1

64e minuut.
Bolimowski is nu in balbezit. Bolimowski met een sublieme pass. Wichniarek speelt de bal door. Frątczak is nu in balbezit. Frątczak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Rojas met een sublieme pass. Rechsteiner rent richting de bal. Rechsteiner passt de bal met de wreef. Gielens bereikt de bal nog maar net als eerste. Gielens draait met de bal, schiet en ... Jagačanskas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Targu Mures - Sportul Onești 5:2

81e minuut.
Vişinescu passt de bal zonder na te denken. Bolimowski rent richting de bal. Frątczak rent richting de bal. Frątczak schiet op doel. Agăfiţei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Targu Mures - Sportul Onești 6:2

85e minuut.
Bolimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolimowski passt de bal zonder na te denken. Frątczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Frątczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Targu Mures - Sportul Onești 7:2

86e minuut.
Ferdinand speelt de bal door. Wichniarek speelt de bal door. Gielens is nu in balbezit. Gielens schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Targu Mures - Sportul Onești 7:3

90e minuut.
Vişinescu passt de bal in één keer door. Papel bereikt de bal nog maar net als eerste. Papel met een sublieme pass. Frątczak is nu in balbezit. Frątczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Targu Mures 41%, Sportul Onești 59%.
FC Targu Mures - Sportul Onești 7:3