Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Zagłębie Sosnowiec KP 71 Krzyki-Borek
352 Tactiek 01d
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.6 gemiddelde waardering 35.6
adequate Schieten solid
adequate Passen average
average Verdedigen adequate


2e minuut.
Hernandez is nu in balbezit. Hernandez passt de bal in één keer door. Iuresean geeft de bal voor. Marcinkowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Sądkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Iuresean bereikt de bal nog maar net als eerste. Iuresean geeft een hoge lob. Hernandez rent richting de bal. Hernandez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Iuresean zal de hoekschop nemen. De bal rolt over de achterlijn. Asaro trapt de bal weg. Waczków bereikt de bal nog maar net als eerste. Waczków schiet op doel. Piróg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Jastrzębiec geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iuresean met de inworp. Sądkiewicz speelt de bal door. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Güler is nu in balbezit. Güler met een sublieme pass. Paspatis is nu in balbezit. Waczków verovert de bal door een tackle van achteren. Waczków schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Vidanov rent richting de bal. Enríquez verovert de bal door een tackle van achteren. Paspatis onderschept slim de pass. Waczków is nu in balbezit. Waczków schiet op doel. Piróg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Mount is nu in balbezit. Güler rent richting de bal. Güler geeft de bal voor. Waczków bereikt de bal nog maar net als eerste. Waczków haalt uit met een fantastische trap. Piróg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kucenko komt het veld opgelopen. Wojtasik komt het veld opgelopen. Kotwicz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zagłębie Sosnowiec 45%, KP 71 Krzyki-Borek 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Zagłębie Sosnowiec - KP 71 Krzyki-Borek 0:0

47e minuut.
Sądkiewicz probeert de bal met de borst te controleren. Kucenko is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sądkiewicz. Sądkiewicz krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Sądkiewicz rent richting de bal. Sądkiewicz geeft een lange en hoge pass. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez haalt uit met een fantastische trap. Czyrak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Vidanov probeert naar een medespeler te passen. Paspatis probeert naar een medespeler te passen. Kucenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez verovert de bal door een tackle van achteren. Hernandez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dunn komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Wojtasik is nu in balbezit. Sądkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Sądkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Iuresean de bal. Iuresean geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zagłębie Sosnowiec - KP 71 Krzyki-Borek 1:0

68e minuut.
Kucenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucenko passt de bal in één keer door. Waczków is nu in balbezit. Klungelig pakt Waczków de bal. Waczków schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Zagłębie Sosnowiec - KP 71 Krzyki-Borek 1:1

69e minuut.
Kewal komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Kotwicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotwicz geeft de bal voor. Kewal kopt de bal weg. Marcinkowski rent richting de bal. Marcinkowski haalt uit met een fantastische trap. Czyrak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Brindisi verovert de bal door een tackle van achteren. Brindisi speelt de bal door. Wojtasik rent richting de bal. Waczków rent richting de bal. Waczków schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Argel komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Piróg trapt de bal weg. Wojtasik kopt de bal weg. Paspatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Waczków onderschept slim de pass. Waczków schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zagłębie Sosnowiec 41%, KP 71 Krzyki-Borek 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Zagłębie Sosnowiec - KP 71 Krzyki-Borek 1:1