Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:42
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Arsenał Wrocław Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 637
Arsenał Wrocław Pozor Krynica
Gunpowder Tactiek nowa
45% Balbezit 55%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.3 gemiddelde waardering 41.3
redelijk Schieten zeer goed
zwak Passen matig
matig Verdedigen matig


4e minuut.
Bilchev geeft de bal voor. Ciruelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciruelos passt de bal zonder na te denken. Erdemsoy rent richting de bal. Erdemsoy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Ferrini Folcarelli probeert naar een medespeler te passen. Daar is Peneş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peneş met een sublieme pass. Erdemsoy heeft problemen om de bal te vangen. Erdemsoy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Ferrini Folcarelli verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrini Folcarelli met een sublieme pass. Dereniowski probeert naar een medespeler te passen. Baranovschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranovschi draait met de bal, schiet en ... Paal!

35e minuut.
Márialigeti passt de bal met de wreef. Bilchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilchev speelt de bal door. Lado Curty bereikt de bal nog maar net als eerste. Lado Curty draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Paranghel geeft de bal voor. Gonçalves rent richting de bal. Lado Curty onderschept slim de pass. Baranovschi rent richting de bal. Baranovschi schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Peneş rent richting de bal. Peneş geeft de bal voor. Dereniowski geeft een hoge lob. Lado Curty rent richting de bal. Lado Curty haalt uit met een fantastische trap. Prosdocimi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Małaniak passt de bal in één keer door. Ciruelos is nu in balbezit. Ferrini Folcarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciruelos onderschept slim de pass. Ciruelos geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenał Wrocław 56%, Pozor Krynica 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arsenał Wrocław - Pozor Krynica 0:0

64e minuut.
Małaniak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ciruelos speelt de bal door. Lado Curty is nu in balbezit. Daar is Lado Curty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lado Curty draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Inworp. Frazzon komt het veld opgelopen. Valeriano komt het veld opgelopen. Gardynik komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Baulin bereikt de bal nog maar net als eerste. Valeriano verovert de bal door een tackle van achteren. Valeriano met een sublieme pass. Klungelig pakt Gardynik de bal. Gardynik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Karagiannis kopt de bal weg. Ciruelos rent richting de bal. Ciruelos probeert naar een medespeler te passen. Gardynik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardynik schiet op doel. Paal! Basler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Valeriano passt de bal zonder na te denken. Gardynik is nu in balbezit. Steinmann speelt de bal door. Peneş rent richting de bal. Peneş schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Lado Curty is nu in balbezit. Márialigeti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lado Curty is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bilchev zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Baranovschi bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenał Wrocław - Pozor Krynica 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenał Wrocław 38%, Pozor Krynica 62%.
Arsenał Wrocław - Pozor Krynica 0:1