Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:20
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Las Gaunas
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1495
Deportivo Poyitos Klan Локомотив Петте Кьошета
Gelucholy Tactiek Narrow 433
55% Balbezit 45%
30% Spel op eigen helft 70%
27 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
44.6 gemiddelde waardering 32.3
solid Schieten average
good Passen adequate
good Verdedigen weak


6e minuut.
Zorba kopt de bal weg. Brines probeert naar een medespeler te passen. Bercu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercu haalt uit met een fantastische trap. Dzhodhev probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Človek met een snelle inworp. Brines bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Erikov zijn tegenspeler op de grond. Erikov krijgt een gele kaart. Brines is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Človek komt bij de bal en schiet. Malbec kopt de bal weg. Dzhodhev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Malbec bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Človek zal de hoekschop nemen. Pulido krijgt zijn hoofd ertegen. Dzhodhev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bercu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Poyitos Klan - Локомотив Петте Кьошета 1:0

9e minuut.
Mayer is nu in balbezit. Pêgo verovert de bal door een tackle van achteren. Pêgo probeert naar een medespeler te passen. Brines geeft een lange en hoge pass. Pulido maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Erikov kopt de bal weg. Dell`Accio bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Mohd Fuad. bin Mohd Fuad krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Tetevenski met een harde bal richting middenveld. Brines kopt de bal weg. Klungelig pakt Malbec de bal. Pulido bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulido haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Poyitos Klan - Локомотив Петте Кьошета 2:0

22e minuut.
Zelada kopt de bal weg. Yovov is nu in balbezit. Pêgo verovert de bal door een tackle van achteren. Pêgo geeft een hoge lob. Bercu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Malbec is nu in balbezit. Malbec geeft een hoge lob. Brines kopt de bal weg. Pulido bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulido schiet op doel. Dzhodhev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bercu rent richting de bal. Bercu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Poyitos Klan - Локомотив Петте Кьошета 3:0

26e minuut.
Bercu is nu in balbezit. Bercu geeft de bal voor. Človek kopt de bal weg. Pulido bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulido draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Brines probeert naar een medespeler te passen. Pulido heeft problemen om de bal te vangen. Malbec speelt de bal door. Pulido bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulido haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Poyitos Klan - Локомотив Петте Кьошета 4:0

33e minuut.
Dell`Accio passt de bal zonder na te denken. Mayer rent richting de bal. Pêgo begaat een overtreding. Pêgo krijgt een gele kaart. Mayer raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Mayer kan niet meer verder spelen. Rashkov komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Yovov heeft problemen om de bal te vangen. Pêgo rent richting de bal. Pêgo passt de bal in één keer door. Brines is nu in balbezit. Brines schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Borges trapt de bal weg. Rashkov kopt de bal weg. Klungelig pakt Moro de bal. Yovov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yovov haalt uit met een fantastische trap. Becalik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Poyitos Klan - Локомотив Петте Кьошета 4:1

42e minuut.
Krustilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Krustilov passt de bal in één keer door. Pêgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pêgo geeft de bal voor. Klungelig pakt Gruszczak de bal. Dzhodhev bokst de bal weg. Bercu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Poyitos Klan - Локомотив Петте Кьошета 5:1

45e minuut.
Malbec geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Človek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pulido is nu in balbezit. Pulido draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Poyitos Klan 35%, Локомотив Петте Кьошета 65%.
Deportivo Poyitos Klan - Локомотив Петте Кьошета 5:1

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Človek met een snelle inworp. Krustilov probeert naar een medespeler te passen. Pêgo is nu in balbezit. Pêgo passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Moro geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rashkov met de inworp. Yovov rent richting de bal. Yovov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Brines geeft de bal voor. Daar is Malbec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bercu is nu in balbezit. Bercu schiet op doel. Dzhodhev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Poyitos Klan - Локомотив Петте Кьошета 6:1

60e minuut.
Tetevenski neemt vlug de vrije trap. Erikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Človek verovert de bal door een tackle van achteren. Človek geeft een hoge lob. Bercu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Človek onderschept slim de pass. Človek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Malbec de bal. Bercu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercu draait met de bal, schiet en ... Dzhodhev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Pulido is nu in balbezit. Bercu rent richting de bal. Pulido is nu in balbezit. Pulido haalt uit met een fantastische trap. Dzhodhev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Krustilov geeft een hoge lob. Yovov is nu in balbezit. Yovov geeft een lange en hoge pass. Erikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Erikov schiet op doel. Becalik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Poyitos Klan - Локомотив Петте Кьошета 6:2

71e minuut.
Brines passt de bal met de wreef. Borges bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulido onderschept slim de pass. Pulido schiet op doel. Dzhodhev werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

77e minuut.
Arnaudov verovert de bal door een tackle van achteren. Brines onderschept slim de pass. Brines geeft de bal voor. Pulido rent richting de bal. Pulido haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Zorba bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorba geeft de bal voor. Človek rent richting de bal. Človek passt de bal zonder na te denken. Borges probeert de bal aan de voet te houden. Dzhodhev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Borges kopt de bal weg. Človek bereikt de bal nog maar net als eerste. Človek passt de bal in één keer door. Daar is Pulido, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pulido haalt uit met een fantastische trap. Dzhodhev bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Poyitos Klan 26%, Локомотив Петте Кьошета 74%.
Deportivo Poyitos Klan - Локомотив Петте Кьошета 6:2