Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:42
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Sandecja NS Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2212
Sandecja NS cf brzeźce
532 Tactiek wódkjee
56% Balbezit 44%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 43
redelijk Schieten goed
redelijk Passen zeer goed
solide Verdedigen redelijk


4e minuut.
Jabłonowski probeert naar een medespeler te passen. Măgureanu rent richting de bal. Syrjärinne onderschept slim de pass. Syrjärinne schiet op doel. Bautista probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sandecja NS - cf brzeźce 0:1

15e minuut.
Syrjärinne probeert de bal aan de voet te houden. Səfərov is nu in balbezit. Səfərov speelt de bal door. Syrjärinne is nu in balbezit. Syrjärinne haalt uit met een fantastische trap. Bautista bokst de bal weg.

21e minuut.
Szczerba passt de bal in één keer door. Jop is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chwast. Chwast krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Suszek geeft de bal voor. Dũng kopt de bal weg. Jabłonowski probeert naar een medespeler te passen. Jop is nu in balbezit. Jop geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Marinkov passt de bal met de wreef. Jop is nu in balbezit. Jop passt de bal in één keer door. Daar is Syrjärinne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Syrjärinne haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sandecja NS 54%, cf brzeźce 46%.
Sandecja NS - cf brzeźce 0:1

57e minuut.
Măgureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Măgureanu geeft de bal voor. Herezjatyk is nu in balbezit. Szczerba verovert de bal door een tackle van achteren. Szczerba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Suszek probeert naar een medespeler te passen. Trebulák bereikt de bal nog maar net als eerste. Trebulák geeft een lange en hoge pass. Arancibia rent richting de bal. Arancibia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Syrjärinne verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Səfərov de bal. Dragunek geeft een hoge lob. Səfərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Səfərov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nağıyev komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Dragunek met de inworp. Trebulák rent richting de bal. Jabłonowski maakt een afschuwelijke overtreding. Jabłonowski krijgt een gele kaart. Trebulák is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chwast zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Szczerba is nu in balbezit. Szczerba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sandecja NS - cf brzeźce 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sandecja NS 50%, cf brzeźce 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sandecja NS - cf brzeźce 1:1