Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Sanderland Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 528
FC Sanderland Võru United
taktika Tactiek Attack
35% Balbezit 65%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 33
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 40.1
weak Schieten adequate
average Passen good
poor Verdedigen solid


2e minuut.
Meri onderschept slim de pass. Meri passt de bal met de wreef. Reedre is nu in balbezit. Meri rent richting de bal. Meri schiet op doel. Paal!

3e minuut.
Katers raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Valter komt het veld opgelopen.

4e minuut.
Lagrange is nu in balbezit. Koplik onderschept slim de pass. Koplik met een sublieme pass. Reedre rent richting de bal. Reedre schiet op doel. Konstantinov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Meri zal de hoekschop nemen. Kriisa kopt de bal weg. Kahu rent richting de bal. Kahu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Della Vecchia is nu in balbezit. Kriisa onderschept slim de pass. Kriisa speelt de bal door. Kahu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Valter heeft problemen om de bal te vangen. Valter met een sublieme pass. Kahu is nu in balbezit. Kahu draait met de bal, schiet en ... Konstantinov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kriisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagrange tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kriisa raakt geblesseerd tijdens het duel. Koplik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Reedre krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Marcinek geeft een hoge lob. Pelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Brodziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kriisa verovert de bal door een tackle van achteren. Kriisa geeft een lange en hoge pass. Konstantinov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Kahu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kahu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sanderland - Võru United 0:1

29e minuut.
Kivimäe probeert naar een medespeler te passen. Meri rent richting de bal. Meri passt de bal in één keer door. Reedre bereikt de bal nog maar net als eerste. Reedre haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Kriisa rent richting de bal. Kriisa speelt de bal door. Kahu is nu in balbezit. Kahu haalt uit met een fantastische trap. Bardakçı probeert de bal aan de voet te houden. Konstantinov bokst de bal weg.

32e minuut.
Daar is Valter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valter passt de bal zonder na te denken. Meri met een sublieme pass. Klungelig pakt Reedre de bal. Reedre draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Brodziński kopt de bal weg. Kivimäe rent richting de bal. Kivimäe geeft de bal voor. Kahu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Koplik verovert de bal door een tackle van achteren. Koplik geeft de bal voor. Bardakçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahu verovert de bal door een tackle van achteren. Kahu schiet op doel. Konstantinov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kahu rent richting de bal. Kahu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sanderland - Võru United 0:2

44e minuut.
Brodziński rent richting de bal. Brodziński passt de bal met de wreef. Bardakçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahu verovert de bal door een tackle van achteren. Kahu draait met de bal, schiet en ... Konstantinov bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sanderland 83%, Võru United 17%.
FC Sanderland - Võru United 0:2

50e minuut.
Valter passt de bal zonder na te denken. Reedre rent richting de bal. Reedre passt de bal zonder na te denken. Valter rent richting de bal. Valter schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Homoţescu is nu in balbezit. Homoţescu probeert naar een medespeler te passen. Kahu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sanderland - Võru United 0:3

55e minuut.
Pihor onderschept slim de pass. Pihor met een sublieme pass. Kivimäe met een sublieme pass. Reedre rent richting de bal. Reedre schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Alday kopt de bal weg. Kriisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kriisa passt de bal met de wreef. Kahu rent richting de bal. Kahu haalt uit met een fantastische trap. Konstantinov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Koplik geeft de bal voor. Daar is Chakarov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kahu is nu in balbezit. Kahu schiet op doel. Konstantinov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Kriisa rent richting de bal. Kriisa speelt de bal door. Kahu is nu in balbezit. Valter rent richting de bal. Valter schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sanderland - Võru United 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sanderland 82%, Võru United 18%.
FC Sanderland - Võru United 0:4